Şimdi Ara

***ASUS DARKKNIGHT HD4870 1GB 256 BIT *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asus yurtdışında diğer markalarla aynı, ülkemizde geçiriyorlar sadece. Ben bu forumdan artık ikinci el filan almam. 20-30 lira verip 12 taksit adresime kargo alırım hem de sıfır riskle ve sıfır zaman kaybı ile. Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdragon -- 20 Ocak 2010; 8:17:22 >
  • Hocam ürününüzün kalitesine diyecek yok ama XFX bile 250 tl ye satılırken muhtemelen sizinde bu kartı satıs fıyatınız 250 yı gecmeyecektir.Kartınız asus oldugunun surekli altını çizmissiniz ama 4870 oldugunuda unutmamak lazım.İkinci el ilanlarında insanlar aynı paraya neler alabıleceklerini hesap ettıklerınden(örneğin gtx260 yada 4890 gibi) biraz rakam absurd gelıyor olabılır.Ama fıyatınız ufak bır pazarlıkla ki bu forumda ne kadar yok desenizde yapıyorlar :D Normal görünüyor.İyi satışlar.
  • pm atan visor
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Asus yurtdışında diğer markalarla aynı, ülkemizde geçiriyorlar sadece. Ben bu forumdan artık ikinci el filan almam. 20-30 lira verip 12 taksit adresime kargo alırım hem de sıfır riskle ve sıfır zaman kaybı ile. Hayırlı satışlar.

Hocam eğer benim kartımı kastederek 20-30 veririm sıfır alırım diyosan link istiyorum sizden.Eğer 300 ve altı civarı sıfırının linkini koyarsanız (kampanyalar hariç) size kartımı bedava veriyorum.Tüm forumun önünde namus sözü ileŞu anda en uygun fiyatı NOVA da 358 lira...
  • yorum yapılır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetali.yildiz

yorum yapılır :D

Asgari ücretle çalıştırılacak, yol+ssk+yemek bizden olmak üzere ilan baltalayıcısı aranmaktadır.Müracaat camiyi geçince ilk bakkal.

Not: Lütfen CV nizi kendi el yazınız ile yazınız..

• Daha dün forumda 240tl ye his 4890 özel soğutuculu model satılırken 4870in markası ne olursa olsun bu para etmez...
    http://forum.donanimhaber.com/m_37182147/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirLeee

Daha dün forumda 240tl ye his 4890 özel soğutuculu model satılırken 4870in markası ne olursa olsun bu para etmez...
    http://forum.donanimhaber.com/m_37182147/tm.htm

O fiyata nasıl sattığını anlamadım ama galiba sıkıştı arkadaş.Ayrıca öyle bir yazmışsınız ki sanki hergün 4890 lar o fiyata satılıyor.Zaten o fiyata görsem ben de alırdım o kartı kaçırmazdım.Ortada abartı bir durum göremiyorum yani

• Arkadaşlar bu kartın aynısından bir süre kullandım alacak olan arkadaş kesinlikle pişman olmaz aseleti yeter gerçekten süper bir kart.......
  • urun satildi mi diye soran visor
  • quote:

Orijinalden alıntı: visor

urun satildi mi diye soran visor

Yok hocam satılmadı ama şimdilik bir arkadaşa rezerve gibi Eğer ciddiyseniz pm den fikrinizi belirtiniz
  • Bu forumda özel soğutmalı 1 sene garantili full kutulu asus8800gt ye 100 lira fiyat biçenler varken bu forumda daha çok ilan kirlenir... Hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Bu forumda özel soğutmalı 1 sene garantili full kutulu asus8800gt ye 100 lira fiyat biçenler varken bu forumda daha çok ilan kirlenir... Hayırlı satışlar...

Onlar gitsin 100 liraya 8500 gt alsın
  • pm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.