Şimdi Ara

## Asus'dan Yeni Bir Anakart: P5GC-MX/1333 ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
21.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende bu anakarttan kullanmaktayım onboard ekran kartı olarak. Gayet güzel ama bu zamanın sistemini karşılamıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

anakart üzerinde iki adet DIMM slotu yer alıyor ve 2GB'a kadar DDR-2 667/533MHz bellek desteği sağlanıyor.

yukarda editorun yazdigi bilgiye gore 2 GB'ye kadar bellek destekleniyor yazisi var, ama orjinal sitesinde bu kartin destekledigi max 2*2GB=4GB bellek destegi yaziyor, hangisi dogru, bilen veya 4GB'ta yukselten varsa 2*2GB bellek alacagim. cevaplariniz icin tesekkur ederim. bilenler veya bu sekilde yukseltme yapan varsa yorumlarini esirgemesin.

konuyu takip ediyorum.

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5GCMX1333/#specifications

http://ark.intel.com/chipset.aspx?familyID=28994

Origin ID: El_Mukteda
  • @El Mukteda
    cevabin icin cok tesekkur ederim, bu iste bir tezatlik var ama anlayamadim. bir yerde (chipset aciklamasinda) 2 yaziyo, digerinde (anakart orj sayfasinda) 4 yaziyo kafa allak bullak.

anakart cok kotuymus bilsem almazdim, intel E7200 islemci vardi baktim 64 bit destekliyor yaziyordu hem isletim sistemini 64 bite cikariyim hemde ramleri 4'e yukseltiyim dedim ama iki yerde verilen bilgilerde tezatlik var.

kendimi riske atip bosu bosuna DDR2 4GB alacagima sistemi komple yuseltirim, yeni anakart (amd islemci destekli) DDR3 bellek ve uygun bir ekran karti ile extreme bir sistem olmasada oyun/performas sinifinda bir sistem kurarim daha mantikli.

biraz daha bekleyim en iyisi ben. elime para gecince bunlari satarim, yenileri dizerim.

tekrar tesekkur ederim bir anakartin uzrindeki ozellikleri chipsetin belirledigini biliyordum ama chipsetin sayfasina bakmak aklima gelmemisti (=
  • rica ederim hocam, chipset neyi destekliyorsa anakart da onu desteklemek zorundadır, oyun için phenom ii x4'den aşağısını almayın, ayrıca avatar iyiymiş, kemal sunalın filmindeki kiralık katil değil mi?

• 4 Senelik hort güzel :D
    Hayat yaşamaya değer. Yaşamak güzeldir.
    Bodybuilding - Fotoğraf - Dil
  • evet iyi bildiniz, kiralik katil olan GADDAR KERiM. avatar ve nickim değişmez ikilidir (=

Oyun için dediginiz islemcinin suanda pc basinda degilim tam hatirlamiyorum 955 seri nolu black edition isimli olan islemciyi alacagim, geriye kalan donanimlarda ona gore ayarlayacagim.

Sagolun.

Orijinalden alıntı: e1ektronick

evet iyi bildiniz, kiralik katil olan GADDAR KERiM. avatar ve nickim değişmez ikilidir (=

Oyun için dediginiz islemcinin suanda pc basinda degilim tam hatirlamiyorum 955 seri nolu black edition isimli olan islemciyi alacagim, geriye kalan donanimlarda ona gore ayarlayacagim.

Sagolun.

iyi tercih olur, PII x4 955BE şuanda AMD'nin en f/p işlemcisi konumunda. o adamı tanımamak ne mümkün, maşallah, kılcal damarlarında bile karizma akıyor.

• yine o renk
    Dark Ninja - MSI B150M Bazooka - Intel Core i5 6402p - Asus ROG STRIX RX 480 8GB OC - High Power 600W Element Bronze II - Samsung 850 EVO 250 GB - Samsung 860 QVO 1 TB - Kingston DDR4 16GB (2x8) HyperX Fury Black 2133MHz - AOC Q3279VWF 31.5" 75Hz 5ms QHD Freesync - Logitech G430 7.1 Surround Gaming Headset - Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse - Everest KB-2925
  • hortun krali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: omerfak

hala kullanıyorum durum vahim
    vahim tabii

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.