Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS COMMANDO ANAKART & E6420 CPU Satın Al 27 Eylül 2013 00:05 1 1 ASUS COMMANDO ANAKART & E6420 CPU Merhaba, Sahibinden ASUS Command Anakart ve E6420 CPU SATILIKTIR. ANA KART : Marka & Model : ASUS COMMANDO Kutusu ve içeriği : Kitapçık - CD ve birkaç bulduğum kablosunu kutuya ekledim. SATA kabloları orjinali olmayabilir. Resimler ekledim. Garanti Durumu : - Ödeme : Nakit yada banka yoluyla önce ödeme sonrası teslimat şeklinde Teslimat : İzmir içi elden teslim öncelikli, İzmir dışı kargo ücreti alıcıya aittir. Takas : Yok Aracı : Sanalpazar ilanı açılabilir komisyon alıcıya ait olarak. Durumu : Genel olarak Sapasağlam. Sadece digital ekranı okunmuyor resmini ekledim. FİYAT : 80 TL CPU: Marka & Model : INTEL Core2Duo E6420 2.13Ghz 4MB L2 Cache Kutusu ve içeriği : Orjinal kutusu ve fanı. Garanti Durumu : - Ödeme : Nakit yada banka yoluyla önce ödeme sonrası teslimat şeklinde Teslimat : İzmir içi elden teslim öncelikli, İzmir dışı kargo ücreti alıcıya aittir. Takas : Yok Aracı : Sanalpazar ilanı açılabilir komisyon alıcıya ait olarak. Durumu : Sapasağlam FİYAT : 70TL Resimler: Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS COMMANDO ANAKART & E6420 CPU **SATILDI** ASUS GTX580 DCII 1.5GB **SATILDI** Referans İlanıdır ( SPARKLE 8800 GTS) **SATILDI** ASUS RAMPAGE III GENE ve I7 950 işlemci
Ürünler #cilek2009 arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlısı olsun. Bugün kargo gönderim işlemi gerçekleşecektir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS COMMANDO ANAKART & E6420 CPU **SATILDI** ASUS GTX580 DCII 1.5GB **SATILDI** Referans İlanıdır ( SPARKLE 8800 GTS) **SATILDI** ASUS RAMPAGE III GENE ve I7 950 işlemci