Şimdi Ara

Asus cerberus 99 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

• ilginizi çekebilir

Çankırı
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ..!
  • Kullananlar yorum yapabilir mi fps oyunlari icin uygun mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

fikri olan tavsiye verebilirse sevinirim iş yerinde kullanıcam.

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

ucuz yollu, kablosuz ve kenarında 4 tane fonksiyon atamalık tuş bulunan bir mouse arıyorum.

fikri olan tavsiye verebilirse sevinirim iş yerinde kullanıcam.
    Butce fazla degilse;

m.n11.com
    Everest Sm-861 Usb Y/s/m/k/m 800/1200/1600dpi Süper Sessiz - n11.com
    https://m.n11.com/everest-sm-861-usb-ysmkm-80012001600dpi-super-sessiz-P243561179

Biraz daha butce var derseniz, asus wt425

Edit;kenarinda 4 fonksiyon kriterini sonradan farkettim ama bunlar da dusunulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_japan -- 9 Kasım 2018; 17:11:21 >

• lan bu oyunculardan gina geldi. gidin ötede oynayın.

hergün tonla ıvır zıvır paylaşıyorlar.. millet geçim derdinde bunlar zabazingo soğutmalı kasa derdinde

yeter artık..gidin ötede oynayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 9 Kasım 2018; 17:17:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "lan" bu forum mızmızları da sıktı. Kimisi paylaşılan fırsatı beğenmez, kimisi 5 sene önce aldığı fiyatı söyler baltalar. Bir de bu çıktı, benim bununla işim olmaz paylaşmayin kardesimciler... Sizin yüzünüzden eski paylaşımlar kalmadı. Zorla oku diyen mi var? Herkesin ihtiyacı farklı.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

lan bu oyunculardan gina geldi. gidin ötede oynayın.

hergün tonla ıvır zıvır paylaşıyorlar.. millet geçim derdinde bunlar zabazingo soğutmalı kasa derdinde

yeter artık..gidin ötede oynayın
    sigara iciyor musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cooler Master HAF X White, Amd 9800X3D, Masterliquid Core 240L , Asus B850-A Gaming, Patriot Viper Venom DDR5@6000MHz CL30, Asus Rog Strix 1070, Kioxia Exceria Pro 1TB, Crucial Bx500, Asus Essence STX-II, Sennheiser HD 560s & GSP 600, Cooler Master MWE Gold 850 V3 850W, Asus VG259QM@280Hz, Steelseries Apex 3 Tkl, Rival 600, QcK+ Large, Asus Rog Front Base, Roccat Apuri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

sigara iciyor musun?

Alıntıları Göster
    sen hiç sigara içen eşşek gördün mü ?

biz eşek milleti kafamızın çok çalıştığı ile ünlüyüz.Bizim köyden hep okumuş kafası çalışan eşşek çıkar. Öyle birilerinin kumandalı oyuncağı olup sigara içmeyiz. Bunu iyi belle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sessiz mouse önerisi olan var mı arkadaşlar hazır konu dağılmışken soralım, tık tık sesleri gece rahatsız edici olabiliyor. Bir de mouse'ı sol elimle kullandığım için simetrik olması daha iyi olur

Orijinalden alıntı: burbarian

Ucuz derken neye, kime göre ucuz bilmem ama aradığınız logitech g602 tarzı. 2.el bölümünde satanlar vardır. 2 kalem pille günde 8 saatten 6 ay kullanılabiliyor.
    kendi bilgisayarımda g700s kullanıyorum. iş yerine almalık bakıyodum sık kullandığım tuş kombinasyonlarını atayıp parmaklarımı yormadan iş yapabilmek için. zaten 50liranın altına eli yüzü düzgün mouse yokta yine 100 150tl ye kadar olsa iyi daha fazlasını vermek istemedim. ama ikinci el de iyi bi seçenek olabilir konuları inceliyim biraz denk gelir belki bişeyler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.