Şimdi Ara

asus aam6000ug ve suse 10.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus aam6000ug marka beyaz olanından bir modemim var.Driver ı indirdim kurmaya çalıştım.Ama bir türlü olmadı.Bu modeme sahip olupta linux de kullanbilen var mı?Varsa nasıl yapıldığını açıklayabilr mi?
    Yada bilen var mı nasıl tanıtılıdığını? yardım ...

• quote:

Orjinalden alıntı: hooijdonk1120

asus aam6000ug marka beyaz olanından bir modemim var.Driver ı indirdim kurmaya çalıştım.Ama bir türlü olmadı.Bu modeme sahip olupta linux de kullanbilen var mı?Varsa nasıl yapıldığını açıklayabilr mi?
    Yada bilen var mı nasıl tanıtılıdığını? yardım ...

http://www.pardus-linux.org/forums/viewtopic.php?t=2523

Burda pardus için anlatılmış aynı yolu izleyerek suse de kurulum ve ayar yapabilirsin bi farkı yoktur.

• cevap için sağol.dediğn yere baktım.hatta başlığı açanı msn e ekleyip konuştum.Eagle driver ını yüklerken ./configure yazdıktan arada biyerde libxsltproc is missing keeping prebuild version diyor.
    make ve make install komutları da hata veriyor.
    Bunu çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hooijdonk1120

cevap için sağol.dediğn yere baktım.hatta başlığı açanı msn e ekleyip konuştum.Eagle driver ını yüklerken ./configure yazdıktan arada biyerde libxsltproc is missing keeping prebuild version diyor.
    make ve make install komutları da hata veriyor.
    Bunu çözümünü bilen var mı?

sürücüyü yüklemeden önce paket bağımlılığı var libxsltproc yüklemen gerekiyo ./configure komutundan sonra sorun vermesse make ve make install de hata vermez önce bağımlı paketleri yüklemen gerekiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative 4.1 kurulum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.