Şimdi Ara

ASUS A8JN NOTEBOOK SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ASUS A8JN NOTEBOOK SATILIK
    ARKADAŞLAR YENİ LAPTOP ALDIĞIM İÇİN 4 YILDIR SORUNSUZ KULLANDIĞIM CİHAZIMI SATIYORUM İLGİLENENLERE DUYRULUR ÇOK TEMİZ VE KULLANIŞLIDIR 6 AY KADAR ÖNCE SERVİSİNDE KOMPLE KASASINI YENİLETTİM YIPRANMADAN DOLAYI ŞUAN 1 YAŞINDA GİBİ

İşlemci : Intel Core 2 Duo Processor 1.83 GHz - T5600 *Ekran : 14" WXGA TFT--- GLARE EKRAN -- BLUETOOTH *RAM : 1 GB 667 DDR2 RAM *HDD : 80 GB 5400 Rpm *Ekran Kartı : 256 MB NVIDIA Go 7300 EKRAN KARTI *Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394, 3x USB 2 Nekadar.com .0, 1 x Hoparlör çıkışı & SPDIFcombo jack, 1 x mikrofon girişi, Intel Pro/wireless 3945ABG (802.11a/b/g) *Optik Sürücü : 8x DVD - SUPER MULTI *Audio : Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex *İşletim Sistemi :Microsoft Windows XP HOME TR *Ebatlar : 330x 247x 33 mm *Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 8 Cell 3.5 saat *Klavye : Q Turkçe 83 Tuş *Bonus : Taşıma Çantası ,Asus Mouse *Ağırlık : 2.2 Kg.
    Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus f3sc anakart alınık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.