Şimdi Ara

Asus A58M-K / A8 7600 / 8GB OEM RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Asus A58M-K / A8 7600 / 8GB OEM RAM
    Asus A58M-K Amd A58 2400MHz(OC) DDR3 Soket FM2+ MATX Anakart / AMD A8 7600 Soket FM2+ 3.8GHz 4MB Önbellek 65W 28nm İşlemci + R7 GPU / 8GB (2X4) 1600 MHZ OEM RAM

DDR4'e geçtiğim için set halinde satıyorum. Şuan hali hazır çalışır sistemde kuruludur. Ürünlerin kutuları mevcut. Kozmetik hataları yok, temiz ve bakımı yeni yapıldı. Termal macun yeni sürüldü. Ürünlerin kutuları şuan başka bir evde olduğu için garantileri devam ediyor mu tam olarak hatırlamıyorum en kısa zamanda onları da ekleyeceğim.

Ürünlerin tam özelliklerine bu linklerden bakabilirsiniz:https://www.asus.com/tr/Motherboards/A58MK/https://products.amd.com/es-xl/search/APU/AMD-A-Series-Processors/AMD-A8-Series-APU-for-Desktops/A8-7600-with-Radeon™-R7-Series/62

Ramler oem birinin model numarası: hynix hmt451u6afr8c-pb

diğerinin model numarası: micron mt8jtf51264az-1g6e1 ikisi de 1600mhz sorunsuz çalışıyor.

Bilgilendirme: İşlemcide R7 APU olması sebebiyle ekran kartım yokken orta seviye lol gibi oyunları 60 70 fps ile oynadım. Parçaların ayrı ayrı satışı yok.

Çalışıyor olmam sebebiyle mesajlara biraz geç cevap verebilirim.

Fiyat: 550 TL / SON FİYAT
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ramsiz şekilde alabilirim sizin için uygun ise.
  • Alıyorum nasıl yapalım
  • Yazarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.