Şimdi Ara

Asus 7870 DirectCUII = 250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
3.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kart soğuk ortamda ilk çalıştırmada çalışmıyor, çalışırken de 27 derecenin altına düştüğünde bilgisayarın kilitlenmesine neden oluyor. Ev ortamında kış aylarında bir kaç kere bu sorunu çıkarıyor, sürekli bir durum değil. Bu sorun haricinde herhangi bir performans sorunu yok. Garantisi yok, kutusu ve kutu içeriği mevcut.

Kartın durumunu detaylıca yazayım daha sonra sorun çıkmasın. Benim kullanımımda, kış aylarında kombi kapalıyken bilgisayarı çalıştırdığımda görüntü vermiyor, bilgisayar işlemcinin içindeki intel dahili gpu ile açılıyor. Tekrar kapatıp açtığımda da kart görüntü veriyor ve normal çalışmaya başlıyor. Yine kış aylarında bilgisayar çalışırken pencereyi açık bıraktığımda bilgisayar kilitleniyor. Yani normal ev ortamında bir sorunu yok. Eğer kullanılacak ortam soğuk bir ortamsa sorun çıkarır, diğer türlü çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben uzun süredir bu şekilde kullanıyorum, çok sorun yaratmadı benim için.

https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/HD7870DC22GD5/

Asus 7870 DirectCUII = 250 TL

FurMark Testi
    https://drive.google.com/file/d/1Evb68zyCBKzOjLzn-BOgFxm3n9FShaKU/view?usp=drive_open&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrYaNT -- 14 Nisan 2019; 0:2:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• böyle şeyler anakarttan da kaynaklanır, başka stabil bi anakartta denense belki bu durumlar yaşanmayabilir.
    elime çeşitli ekran kartı ve anakart geçiyor, birinde sorunsuz olan ekran kartı diğerinde görüntü vermiyor bi iki aç kapa sonrası anca.
    donanım uyumluluğu ve doğru-stabil yazılım da önemli tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.