Şimdi Ara

ASUS 512 MB 8600 GT SILENT DDR3 PCI E DIRECT X 10 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR EKRAN KARTINI YÜKSELTMEK AMACIYLA SATILIKTIR. TEKNOLOJIX FATURALI 6 AYLIK KARTTIR DAHA 18 AY GARANTİSİ VARDIR. FULL KUTU İÇERİĞİ FATURA HER ŞEY VARDIR. HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUN YOKTUR VE TAMİR FALAN GÖRMEMİŞTİR. ESKİŞEHİR ELDEN TESLİM OLABİLİR. SIFIR ÜST EKRAN KARTLARIYLA TAKAS OLABİLİR ( 512MB 256 BİT ). SIFIR AYARINDA BİR KARTTIR. İSTEDİĞİM FİYAT SON 190 YTL DİR.
    HİÇ BİR ŞEKİLDE YORUM YAPILMASINI İSTEMİYORUM. PM DEN LÜTFEN.
    TELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
    0544 673 86 35
    ŞAHİN SARI
    REFERANS OLARAK BRTANA YA SORABİLİRSİNİZ ÇOK YAKIN ARKADAŞIMDIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpboy -- 21 Mart 2008; 13:18:19 >

• Komedi.

quote:

İSTEDİĞİM FİYAT 230 YTL DİR.

Şaka di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mb76 -- 21 Mart 2008; 2:51:47 >
  • Şakadır herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpboy

ARKADAŞLAR EKRAN KARTINI YÜKSELTMEK AMACIYLA SATILIKTIR. TEKNOLOJIX FATURALI 6 AYLIK KARTTIR DAHA 18 AY GARANTİSİ VARDIR. FULL KUTU İÇERİĞİ FATURA HER ŞEY VARDIR. HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUN YOKTUR VE TAMİR FALAN GÖRMEMİŞTİR. ESKİŞEHİR ELDEN TESLİM OLABİLİR. SIFIR ÜST EKRAN KARTLARIYLA TAKAS OLABİLİR.( 512MB 256 BİT ) SIFIR AYARINDA BİR KARTTIR. İSTEDİĞİM FİYAT 230 YTL DİR.
    TELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
    0544 673 86 35
    ŞAHİN SARI

Dostumiasla saldırı değil bu lafım asla,fakat biz seni brtana ya soralım da sen 8600GT lerin sıfır ve ikinci el fiyatlarını da Hasan kardeşimize bir sor madem arkadaşınmış,bir görüşlerini al 230YTL ye satıyorum böyle böyle de,sonra onun dediklerini bir dinle,dostça tavsiyedir

Link vermeye gerek dahi duymadım.O sana açıklayacaktır.

• 9600gt var nerdeyse bu fiyata dostum ...
  • arkadaşlar benim kart tamir görüp de sonra elimde patlamasın diye satılan kartlardan değil. sıfır sayılır. o yüzden bu fiyat. tabi bu arada ciddi alıcılara pazarlık payı her zaman vardır. yorum yazanlar içinde en mantıklısını da reason arkadaşım yazmış. diğerlerini de kale bile almıyorum :D
  • Sarpboy çok pahalı bence. Elimde bazı parçalar var takas edersen ben de eskişehir'liyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 21 Mart 2008; 13:03:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üst düzey sıfır ayarında ekran kartlarıyla olabilir
  • özgünk pm
  • Arkadaşlaşım hem fiyat aşırı(hiç bi 8600gts bile bu fiyatı etmez) Forumda bu kartın aynı daha önce satılmıştı istersen bi göz at...
    quote:

( 512MB 256 BİT ) SIFIR AYARINDA BİR KARTTIR. İSTEDİĞİM FİYAT 200 YTL DİR.

Demişsin. Bu kart 128 bit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 21 Mart 2008; 12:22:37 >
  • yaw arkadaşım iyi oku. ben 512-256 derken takas edeceğim kart deyip yazdım. sırf konuşmak için konuşmayın yaw
  • quote:

ARKADAŞLAR EKRAN KARTINI YÜKSELTMEK AMACIYLA SATILIKTIR. TEKNOLOJIX FATURALI 6 AYLIK KARTTIR DAHA 18 AY GARANTİSİ VARDIR. FULL KUTU İÇERİĞİ FATURA HER ŞEY VARDIR. HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUN YOKTUR VE TAMİR FALAN GÖRMEMİŞTİR. ESKİŞEHİR ELDEN TESLİM OLABİLİR. SIFIR ÜST EKRAN KARTLARIYLA TAKAS OLABİLİR.( 512MB 256 BİT ) SIFIR AYARINDA BİR KARTTIR. İSTEDİĞİM FİYAT 200 YTL DİR.
    TELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
    0544 673 86 35
    ŞAHİN SARI

Hocam dikkatle okudum. Yaşın kaç bilmiyorum ama Türkçe dersi al. Bunu okuyan her insan senin kartın 512mb 256 bi sıfır ayarında bi kart olduğunu düşünür...

• arkadaşım link le kartın özelliklerini verdim boş laf kalabalığı yapma lütfen. benim ne iş yaptığıma bakabilirsin konuşmadan karşındaki insanları bi tanı.
  • quote:

arkadaşım link le kartın özelliklerini verdim boş laf kalabalığı yapma lütfen. benim ne iş yaptığıma bakabilirsin konuşmadan karşındaki insanları bi tanı.

Kusura bakmayın hocam öğrenmenin yaşı yoktur Ama siz de ürün özelliklerini yanlış vermişsiniz. Ben de kibarca uyardım. Düzeltmek yerine sert çıkınca kusura bakmayın dayanamadım.

• önemli değil ama sitede çoğu kişi art niyetli davrandığı için kim iyi niyetli kim kötü anlamak çok zor beni de anla lütfen. çoğu ölücü davrandığından bence artık bu gidişle herkes benim gibi davranacak. herkes site ölücü dolmuş deyip duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahir40

quote:

ARKADAŞLAR EKRAN KARTINI YÜKSELTMEK AMACIYLA SATILIKTIR. TEKNOLOJIX FATURALI 6 AYLIK KARTTIR DAHA 18 AY GARANTİSİ VARDIR. FULL KUTU İÇERİĞİ FATURA HER ŞEY VARDIR. HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUN YOKTUR VE TAMİR FALAN GÖRMEMİŞTİR. ESKİŞEHİR ELDEN TESLİM OLABİLİR. SIFIR ÜST EKRAN KARTLARIYLA TAKAS OLABİLİR.( 512MB 256 BİT ) SIFIR AYARINDA BİR KARTTIR. İSTEDİĞİM FİYAT 200 YTL DİR.
    TELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
    0544 673 86 35
    ŞAHİN SARI

Hocam dikkatle okudum. Yaşın kaç bilmiyorum ama Türkçe dersi al. Bunu okuyan her insan senin kartın 512mb 256 bi sıfır ayarında bi kart olduğunu düşünür...

+1

• SİTE ÖLÜCÜ DEĞİL, TABİKİ ÖLÜCÜLER VAR, DONANIMHABER MÜŞTERİLERİ GENELDE FİYAT/PERFORMANS A GÖRE ALIŞVERİŞ YAPAN KİŞLERİN ÇOĞUNLUKTA OLDUĞU BİR YER, PM İLE BELİRTTİĞİM GİBİ BU KARTIN SIFIRI 240 YTL CİVARLARINDA ANCAK PİYASADA BU KART BİLİNÇLİ TÜKETİCİ TARAFINDAN GENELDE TERCİH EDİLMEYEN BİR KARTTIR (SANA BİLİNÇSİZ DEMİYORUM, BUGÜNÜN FİYATLARI İLE AYNI PARAYA ALINACAK DAHA İYİ KARTLAR OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM), BUNA İSTİNADEN FORUMDA BU FİYATTAN SATIŞINI YAPARAK TEPKİ GÖRMEN OLDUKÇA DOĞAL,HELE 138 YTL YE SIFIR 8600GT SONİC+ VAR İSE ....
  • tercihler ve kalite değişebilir sen de haklısın. 190 YTL YAPTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpboy -- 21 Mart 2008; 13:19:00 >
  • Ben sana söyleyeyim o kartı o fiyata SATAMAZSIN.
    Boşuna bekleme burda herkes sana satılmaz diyorsa inan yalan söylemiyorlardır.190ytlye senin kartı 4e katlayıp 5e bölen kartlar alınıyor.

O kartı taş çatlasa 130-140ytlye satarsın.O da allahın bi kulu 100-90ytlye 8600ler varken senin karta sessizlik için 130ytl bayılmaya karar verirse olur.

Burda bi kart satacaksan önce git aynı hızdaki kartlar kaçtan gidiyor ona bak.Ona göre en fazla 20-30ytl yüksek bi fiyat biçersin ama sen gelmişsin bi 230 diyorsun bi 190 diyorsun.

Burdaki insanlar keriz değil hepsi arama fonksiyonunu kullanarak en son 8600lere ve 2600lere bakıp fiyat karşılaştırması yapıyorlar orta seviye ekran kartı arayan bi vatandaş forumda araştırırken senin ilana kıçıyla gülüp geçer bu arıza adam da kim yahu der.
  • dikkat et de o arıza adamla bir yerde karşılaşma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.