Şimdi Ara

ASUS 4GB GTX970 ROG STRIX -SATILDI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar merhaba,

Ürün daha 3 aylıktır.Tertemiz vatandan adıma faturalıdır.Şöyle soyleyim kart 1 aydır yatmaktadır.İşlerimin yoğunuluğundan dolayı değerini kaybetmeden elden çıkarıcam PC yi..
    Kartta herhangi bir coil whine sorunu yoktur.
    GTX970 de Coil Whine sorunu yaşamayan nadir kişilerdenimdir.

Karta herhangi bir hızaşırtma gibi birşey uygulnamamıştır.Zaten anlam vermem 1-2 fps artışı için oc yapılmasına..Gerek yok kartın gücü ortada..

Kartın özelliklerini biliyorsunuz...
    Takas kesinlikle yok.(Zaten pc parçalarını elden çıkarmak için açıyorum ilanları)
    YER: ANKARA
    Referanslarıma bakabilirsiniz.Şehir dışı isteyen kişiye önce havale sonra kargo yapabilirim.
    Şehiriçi alacak varsa dilerse elden dilerse evimde gelir kahvesini içer test eder bütün oyunlarda , alır ve gider...

FİYAT: 1075TL düşünüyorum.------------> 1000TL SON PAZARLIKSIZ...
    BAŞKA DA İNDİRİM YOK.
    İHTİYACI OLAN KAÇIRMASIN..
    YENİ FOTO EKLEDİM.
    Elbette pazarlık az da olsa karşı tarafı memnun etmek adına vardır.
    Kart kasada takılıdır.Bu sebeple kutusunun ve vatan bilgisiayar faturasının resmini koyuyorum.
    Kartın bütün herşeyi sıfır nasıl alırsanız o şekilde teslim edilecektir.
    İlgi için şimdiden teşekkür ederim.
    FOTO:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 2 Mart 2015; 21:33:07 >

• Iyi satışlar 👍 bu kartlar yaklaşık %20 performans artısı sağlıyor oc ile 1-2 fps degil yani fps 40 iken 48 olması demek çağ atlamak gibi birsey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neglectful

Iyi satışlar 👍 bu kartlar yaklaşık %20 performans artısı sağlıyor oc ile 1-2 fps degil yani fps 40 iken 48 olması demek çağ atlamak gibi birsey.

Aydınlattıgınız için teşekkürler..Açıkçası o kadar fark yaratacağını ben bilmiyordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Iyi satışlar 👍 bu kartlar yaklaşık %20 performans artısı sağlıyor oc ile 1-2 fps degil yani fps 40 iken 48 olması demek çağ atlamak gibi birsey.

Aydınlattıgınız için teşekkürler..Açıkçası o kadar fark yaratacağını ben bilmiyordum..

İlanınızı alakasız konularla bölüyorum ama amacım sizi bilgilendirmek belki de ileride kararınız değişir belli mi olur :)

Aşağıdaki video herşeyi açıkça ortaya koymuş, %90 süreçte 970 stock ile 970 OC arasında 10 FPS fark var tabii ortalamasını söylüyorum bazen çıkıyor bazen daha da iniyor.

Haliyle siz bu kart ile zaten fabrika çıkışlı OC'lu olduğundan stock karta istinaden ortalama hesapla;

Stock GPU Clock: 1050 MHz Strix OC: 1114 MHz (+6%)
    Stock Boost Clock: 1178 MHz Strix OC: 1253 MHz (+6%)

Stock kartın 60 FPS aldığı yerde bu kart 63.6 gibi bir fps alıyor. Kartın sınırlarını zorladığınızda her iki kanala +16% koyabilirsiniz buda bize stock kartın 60 FPS aldığı noktada 69.6 FPS verir ki arkadaşında dediği gibi 9.6 FPS demek çok ciddi bir rakam demek. 1080p'de GTX 980 ile arasına neredeyse fark kalmaması demek, tabi 2K ve 4K'da işler değişir o zaman 980'in nimetleri ortaya çıkar.

https://www.youtube.com/watch?v=hXl7tKCC8FY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 27 Şubat 2015; 19:50:31 >

• kart muhteşem bir kart kullanan birisi olarak kefilim asus larda coil whine sorunuda olmuyor
  • quote:

Nedemek en basit ve kesin olarak msı 970 kullanıyorum stok 1309 mhz gpu hızı vardı 7 ghz bellek ben şuan 1570 mhz gpu/8 ghz bellek hızıyla %20 artışımı yakaladım 😁👍 konunuzu fazla karıştırnadan umarım en kısa zamanda satarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaştan daha önce asus gtx 770 aldım ve hala da kullanıyorum. Backplate'in üzerindeki jelatinine kadar duruyordu. 10 numara ürün 10 numara satıcı şuan sıkışık zamana denk geldi yoksa karta çoktan çökmüştüm ki alındığı günü biliyorum çünkü :D İhtiyacı olan hiç düşünmesin. Ne forumda ne de başka bir yerde sıfır hariç bu kadar temiz bir kart bulamazsınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS ROG STRİX GTX 1070 8GB
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_korn

Arkadaştan daha önce asus gtx 770 aldım ve hala da kullanıyorum. Backplate'in üzerindeki jelatinine kadar duruyordu. 10 numara ürün 10 numara satıcı şuan sıkışık zamana denk geldi yoksa karta çoktan çökmüştüm ki alındığı günü biliyorum çünkü :D İhtiyacı olan hiç düşünmesin. Ne forumda ne de başka bir yerde sıfır hariç bu kadar temiz bir kart bulamazsınız...

Hocam merhaba. Değerli yorumların için teşekkürler. Valla ilginç formu ölücü tim kaynıyor. bu kartin 2 gündür gitmemesi forumda yaprak kipirdamiyor anlaşılan. Neyse acelesi yok bekleriz :D karti soktuydum yerinden kutusuna koydum. Anlaşılan kartin kendi fotosu da çekmeden bu kart gitmeyecek :))))

• forum evet ölücülerin eline geçmiş mağlesef ama onlara buradan ekmek çıkmaz ilanı destekleyen yorumlara bile eksi verir olmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_korn

forum evet ölücülerin eline geçmiş mağlesef ama onlara buradan ekmek çıkmaz ilanı destekleyen yorumlara bile eksi verir olmuşlar

Aynen neye eksilemisler anlamadım. Sanırım sizlere ben yazdirtiyorum bu yazdıklarınızı diye anlamislardir muhakkak.
    Neyse bu kartı alan kişiden de ricam olsun buraya yazsın kartı aldıktan sonra yorumunu.

Edit: FOTOLAR EKLENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 2 Mart 2015; 8:57:12 >

• pm
  • PM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.