Şimdi Ara

ASUS 27' VG27BQ TUF 0,4Ms 165Hz WQHD G-Sync/FreeSync HDMI DP Oyuncu Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 ASUS 27" VG27BQ TUF 0,4Ms 165Hz WQHD G-Sync/FreeSync HDMI DP Oyuncu Monitör
    ASUS 27' VG27BQ TUF 0,4Ms 165Hz WQHD G-Sync/FreeSync HDMI DP Oyuncu Monitör



    ürün 3 aylık kullanılmadı kutu yok fatura var garantili..Takas yok kutu olmadığı için istanbul içi elden satış sadece

    ASUS 27" VG27BQ TUF 0,4MS 165HZ WQHD G-SYNC/FREESYNC HDMI DP OYUNCU MONİTÖR

    ASUS VG27BQ MONİTÖR


    TUF Gaming VG27BQ HDR Oyuncu Monitörü – 27 inç WQHD (2560x1440), 0,4 ms*, 165Hz*, Extreme Low Motion Blur Sync, G-SYNC Uyumlu, Adaptive-sync, HDR10



    Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan, 165*Hz yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560x1440) oyuncu monitörü



    ASUS Çok Düşük Hareket Bulanıklığı Senkronizasyonu (ELMB SYNC) teknolojisi 0,4 ms tepki süresi (MPRT) ile G-SYNC uyumluluğunu birlikte sunarak gölgelenme ve yırtılma etkilerini ortadan kaldırıyor, yüksek kare hızlarında net oyun görüntüleri sunuyor.



    Adaptive Sync (G-SYNC Uyumlu) teknolojisi, değişken tazeleme oranı ile kusursuz ve yırtılma yaşanmayan bir oyun deneyimi oluşturuyor.



    Kendi ekseninde dönme, öne arkaya eğilme, dik konuma getirme ve yükseklik ayarı olanakları sunan ergonomik tasarımlı bir stant bulunur.

    TUF GAMING VG27BQ



    YENİ-NESİL ADAPTIVE SYNC



    Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan TUF Gaming VG27BQ 27 inç WQHD (2560x1440) HDR ekran, 165 Hz (hız aşırtma) yenileme hızına ve 0,4 ms* tepki süresine sahip. VG27BQ bu iddialı teknik özelliklerden çok daha heyecan verici şeylere sahip.



    Bir oyuncu monitöründe ilk kez, hareket bulanıklığını azaltma teknolojisi ile Adaptive-sync özelliği aynı anda kullanılabiliyor. Bu yeni teknolojiye ASUS Çok Düşük Hareket Bulanıklığı Senkronizasyonu (ELMB SYNC) adı veriliyor. ELMB SYNC; Adaptive-sync ile çalışarak oyuncuların yüksek kare hızlarında net görüntüler elde etmesini sağlıyor.



    27” WQHD



    TUF Gaming VG27BQ, inç başına 109 piksel ve 720p çözünürlükten dört kat daha fazla çözünürlük sunan WQHD 2560 x 1440 panele sahip. Full HD (1920 x 1080) ekranlardan %77 daha yüksek masaüstü alanı ve daha ayrıntılı görüntüler elde ediliyor.

    165Hz Hız Aşırtma



    TUF Gaming VG27BQ, 165Hz'lik son derece yüksek yenileme hızı aşırtma ile en hareketli oyunların bile en yüksek görüntü ayarlarında akıcı ve takılma olmadan oynanabilmesini sağlıyor. FPS, yarış, gerçek zamanlı strateji ve spor oyunlarında avantaj elde edin.


    ÇOK DÜŞÜK HAREKET BULANIKLIĞI SENKRONİZASYONU

    ELMB SYNC sayesinde ELMB (düşük hareket bulanıklığı teknolojisi) ve FreeSync özelliğini aynı anda çalıştırabilir, böylece oyunlarda yüksek kare hızlarıyla net görüntüler için gölgelenme ve yırtılma etkilerini ortadan kaldırabilirsiniz.








    Çoklu HDR Modu



    Birden fazla HDR modu arasından istediğinizi seçerek o anki kullanım senaryosuna göre monitörün HDR performansını ayarlayabilirsiniz.

    HDR 10



    TUF Gaming oyuncuların hayallerini gerçekleştirmek amacıyla standart monitörlerin yeteneklerini aşan renk ve parlaklık seviyeleri için endüstri standardı HDR 10 yüksek dinamik aralığa destek verir.



    Shadow Boost



    ASUS Shadow Boost teknolojisi parlak alanları aşırı aydınlatmadan oyunlardaki karanlık bölgelerin daha net görünmesini sağlıyor. Böylece hem izleme deneyimi genel olarak daha iyi hale geliyor hem de haritanın karanlık bölgelerinde saklanan düşmanları daha kolay bulabiliyorsunuz.

    GamePlus



    ASUS'a özgü entegre GamePlus kısayol tuşu, oyunlarda daha fazlasını elde etmenize yardımcı olan oyun içi iyileştirmelere erişmenizi sağlar. Profesyonel oyuncularla birlikte geliştirilen bu işlevler, oyun becerilerini geliştirmeye yardımcı oluyor.


    GameVisual

    ASUS GameVisual farklı tür içeriklerde görüntüleri optimize etmek için önceden ayarlanmış yedi adet ekran modu bulunuyor. Bu benzersiz ayarlara kısayol tuşu veya ekran menüsü içindeki ayarlardan kolayca erişilebiliyor.


    Yarış



    Gerçek zamanlı yarış ve hızlı oyun deneyimi için giriş gecikmesini azaltır.

    MOBA



    Rakiplerinizin sağlık/mana göstergelerinin renklerini vurgular, böylece anında müdahale edip karşı takımın ana yapısını ilk yok eden siz olursunuz.



    Sinema



    Film izlemek için ideal canlı görüntüler için kontrast ve renk doygunluğunu iyileştirir.

    RTS/RPG



    Renk doygunluğu ve kontrast keskinliğini iyileştirerek gerçek zamanlı strateji (RTS) veya rol yapma oyunları (RPG) için çok daha parlak renkler ve detaylı görüntüler oluşturur.



    FPS



    Yüksek kontrast ayarıyla karanlık alanlarda bile görüş daha iyi hale getirilir. Böylece düşmanlarınızı daha rahat görebilirsiniz.

    sRGB



    İnternet üzerindeki fotoğraf ve grafikler için ideal ayarlar.



    Manzara



    Daha geniş bir parlaklık aralığı sağlar ve daha fazla kontrast geçişi sunar. Yeşil ve mavi renkler için doygunluk seviyesini ayarlar. Bu sayede, manzaraların yer aldığı fotoğraf ve videolar için idealdir.

    Flicker-Free teknolojisi



    Flicker-Free teknolojisi uzun oyun maratonlarında göz yorgunluğunu minimuma indirmek ve rahatlık sağlamak için titreşimi azaltır.



    Ultra Düşük Mavi Işık teknolojisi



    ASUS Ultra Düşük Mavi Işık teknolojisi ekrann yaydığı zararlı olabilecek mavi ışık miktarını azaltır. Dört farklı filtre seçeneğiyle mavi ışık miktarını kontrol edebilirsiniz.

    Kapsamlı bağlantı seçenekleri



    Birçok farklı multimedya cihazını desteklemek için zengin bağlantı seçenekleri: DisplayPort1.2, HDMI (v2.0) x2


    Ergonomik tasarım

    Ergonomik bir standa sahip olan TUF Gaming VG27BQ, eğme, döndürme, çevirme ve yükseklik ayarı ile en ideal pozisyonu kolayca bulmanızı sağlar. Ekran ayrıca duvar montajı için VESA uyumludur.





    ASUS 27' VG27BQ TUF 0,4Ms 165Hz WQHD G-Sync/FreeSync HDMI DP Oyuncu MonitörASUS 27' VG27BQ TUF 0,4Ms 165Hz WQHD G-Sync/FreeSync HDMI DP Oyuncu MonitörASUS 27' VG27BQ TUF 0,4Ms 165Hz WQHD G-Sync/FreeSync HDMI DP Oyuncu Monitör
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • selam,satma sebebiniz nedir ?

    iyi satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.