Şimdi Ara

ASUS 27' VG278QR 0,5Ms 165Hz Full HD HDMI DP FreeSync/G-Sync Gaming Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar,
    Satacağım ürün hakkında bilgiler ; Ürün yaklaşık olarak 1 aydır bende ofise monitör lazım olduğu için çalışanlarıma aldırdım alınan monitör oyun monitörüymüş ve gereksiz olduğuna karar verdim bu yüzden satıyorum.Ürün hafta içi her gün 4-6 saat arasında çalıştı üründe çizik,kırık veya herhangi bir sorun yoktur sıfırından farkı kutusundan çıkmış olmasıdır.Faturası kutusu alet edevatı her şeyi içindedir.Lütfen herhangi bir sorunu olup olmadığını sormayın yukarıda belirttim.Ürünü deneyerek almanızı isterim işim gereği çalışanlarım yalova-bursa-kocaeli ve istanbulun avrupa yakasında bir kaç semte gidiyor bu bölgelerden alabilirsiniz.Ürün Vatan bilgisayardan alınmış olup (25-35 günlük) yanında verilecektir.
    Ürünün satış fiyatı hemen almak isteyen olursa 2250 Türk Lirasıdır. Bir farklılık olsun diye 500 tl den başlatarak 24 sat içinde en yüksek rakamı verene vereceğim ürünü kargo ile almak isteyen olursa önce kargoyu ben yollayacağım
    açık artırma 24 saat sürecek yarın saat 12 de en son kim ne verdiyse onun olacak 50 tl(550-600-650 gibi) olarak artırırsanız mesaj kalabalıklığı olmaz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• www.vatanbilgisayar.com
    ASUS 27" VG278QR 0,5Ms 165Hz Full HD HDMI DP FreeSync/G-Sync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg278qr-0-5ms-165hz-full-hd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html

Ürün linki yukarıdadır.

• 1400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 13 Ocak 2021; 6:8:34 >
  • 1350 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzadem2 -- 13 Ocak 2021; 5:12:18 >
  • 1450 TL gidiyor son 1 saat 30 dakika

• SermestAdam kullanıcısına yanıt
    1500
  • 1500 son 1 saat kimde kalırsa telefonumu özelden atacağım ürünü teslim alması için bilgi paylaşımı yaparız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SermestAdam kullanıcısına yanıt
    Ürün 1500 TL veren arkadaşımızda kalmıştır hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.