Bildirim
Asus 2000 TL ye kadar oyun amaçlı ekran karti 128 bit olan bir model tavsiye edebilir misiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lenovodaki laptoplar hep 64 bit 2000 tl seviyesindekiler.
Asus da şuanalınabilecek 128 bit en iyi ürün bu var
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10160
Intel Core i5-4200H | 8GB RAM | 500GB HDD| 15.6'' HD Led | Nvidia GeForce GTX 850M | Free Dos
İşlemci performansı için buraya bakabilirisn
http://www.pcfrm.com/intel-core-i7-5500u-vs-i5-4200h-karsilastirmasi/
Ekran kartı performansı ve oyun testi içinde bunu izle
https://www.youtube.com/watch?v=DGJed8XKcmI
-
imzamdaki kullandığım bilgisayarım var 8gb ram var çok iyi tavsiye ederim
http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook96 -
Asus x550jk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus X550JK-XO012D 4GB Notebook İ5 İşlemci Nvidia Geforce GTX850M Ekran Kartı pcdepo da fiyatı 1770 tl
Laptop Çantası + Usb Mouse + 1 Yıllık Internet Security Antivirüs Hediye Niyetim bu cihazı almak ama pcdepo pek olumlu yorumlar okumadım acıkcası cesaret edemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: By_78
Asus X550JK-XO012D 4GB Notebook İ5 İşlemci Nvidia Geforce GTX850M Ekran Kartı pcdepo da fiyatı 1770 tl
Laptop Çantası + Usb Mouse + 1 Yıllık Internet Security Antivirüs Hediye Niyetim bu cihazı almak ama pcdepo pek olumlu yorumlar okumadım acıkcası cesaret edemiyorum.
Pc depodan alma sattığı mal bozuk çıkarsa arkasında durmuyor
Teşekkür ederim binbaşım sattıkları ürünün arkasında durmayan bir firmadan bende almam.Adeletsizlik bu para kolay kazanılmıyor peki tavsiye edebilceginiz bir site var mı fiyatı uygun olan -
quote:
Laptop Çantası + Usb Mouse + 1 Yıllık Internet Security Antivirüs Hediye Niyetim bu cihazı almak ama pcdepo pek olumlu yorumlar okumadım acıkcası cesaret edemiyorum.
ben kaç ay önce 8gb ramli 1990a aldım şuan maşallah hiç bir sorunu yok bilgisayarımın -
LeokinQ Binbaşım dogrudur inanırım lakin hanibir ata sözümüz vardır Sinek Küçüktür Ama Mide Bulandırır
inan şikayetvar veya burada okudugum yorumları görünce vazgeçtim.Başka yere bakcaz artık ha bide şu var elektironik birazda şans işi o şans da bende yok :) -
Bizim arkadasa pc depodan aldık bozuk çıktı alalı 2 hafta oluyor hemen servise yolluyorlar
x550jk yı tarif etmişsin şimdiden hayırlı olsun -
X550jk nın oyun performansını merak ediyorum açıkçası .
Notebook tercih asus veya lenovo ınternete özel indirimleri genelde hangi sitelerde oluyor -
Notebook Bilgisayar Asus
İşlemci Intel Core i5 (4.Nesil)
RAM Bellek 4 GB
Sabit Disk Kapasitesi 500 GB HDD
Ekran Kartı Markası Nvidia
Ekran Kartı Hafızası 1 GB gt840M
Ekran Boyutu 15.6 ''
Ağırlık 2 - 2,4 kg
Pil Kullanım 12 Saat
Garanti Var 2 haftalık cihaz 23 ay daha GARANTİSİ VAR SON FİYATI 1250 TL BU CİHAZ ACABA CRASİS 3 GİBİ OYUNLARI KALDIRABİLİR Mİ ?
yARDIMCI olursanız sevinirim -
Pcdepi dan şu ana kadar iki alisverisim oldu hicbir sıkınti yasamadim. Hatta ilk alisverisimde msi model laptop almistim servis lik oldu servsite urun iade dediler . Bir hafta surmeden yeni laptop gonderdi pcdepi. Bilip bilmeden firma kötulemeyin.
Ozellikle donanimhabertavsiye adli sahisin dediklerini hic kale bile almayin. Onum bu stedeki tek hedefi monster ve victor markalari kötulemek. Baskada bir bildigi yok
quote:
Notebook Bilgisayar Asus
İşlemci Intel Core i5 (4.Nesil)
RAM Bellek 4 GB
Sabit Disk Kapasitesi 500 GB HDD
Ekran Kartı Markası Nvidia
Ekran Kartı Hafızası 1 GB gt840M
Ekran Boyutu 15.6 ''
Ağırlık 2 - 2,4 kg
Pil Kullanım 12 Saat
Garanti Var 2 haftalık cihaz 23 ay daha GARANTİSİ VAR SON FİYATI 1250 TL BU CİHAZ ACABA CRASİS 3 GİBİ OYUNLARI KALDIRABİLİR Mİ ?
yARDIMCI olursanız sevinirim
Alınmaz.crysis e ü acar oynatir ama performansli oynatmaz. Heleki 1 gb lik 840 ile...
Rem taktırıp 8 gb yükseltsek yinede olmazmı ? Yani 1250 tl sıfır asus o kadar kötü olmamalı diye düşünüyorum ama piyasa fiyatı bu değil vatandaş sıkışmıs 1250 kadar verecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_78 -- 15 Mart 2015; 19:42:40 > -
Ben Ramdan degil.ekran kartindan bahsediyorum.
N551zu bekle asus..
x550jk nın Gitti gidiyorda sağlam kampanyası var, ordan bakın derim;
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x550jk-xo012d-i5-4200h-2-8ghz-4gb-500gb-155883609
Benzer içerikler
- asus mu msi mı
- rtx 4050 vs 4060
- gaming laptop önerisi
- hx işlemci nedir
- freedos nedir
- sıvı soğutmalı laptop
- radeon 780m
- rtx 5060 laptop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X