Şöyle bir şey sormak istiyorum.1215N den HDMI üzerinden Televizyona bağlandığımda 720p lik çözünürlükte filmlerde ağırlaşmalar oluyor.Televizyonum Toshiba LCD ve yaklaşık 3 senelik.Yani HD ready Buna karşın masaüstü bilgisayarımın Monitörüne HDMI üzerinden bağlandığımda böyle bir sorun yok.Monitörüm Samsung T200HD 1650x1080 Tüm programları test ettim.(Splash Lite , XBMC,KMplayer,classic media player) Bunun nedeni sizce ne olabilir? Media playerlarda LCD ye bağladığımızda özel bir ayarlama mı gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
benim size tavsiyem harici bir harddiskle denemeniz. ya da oynattığınız filmi hdd nin diğer bölümüne atın.malum 1215'in hddsi çöp olduğundan ben de bu sorunla karşılaşmştım ama böyle çözdüm bir nebze
quote:
Orijinalden alıntı: Haluk6298
Şöyle bir şey sormak istiyorum.1215N den HDMI üzerinden Televizyona bağlandığımda 720p lik çözünürlükte filmlerde ağırlaşmalar oluyor.Televizyonum Toshiba LCD ve yaklaşık 3 senelik.Yani HD ready Buna karşın masaüstü bilgisayarımın Monitörüne HDMI üzerinden bağlandığımda böyle bir sorun yok.Monitörüm Samsung T200HD 1650x1080 Tüm programları test ettim.(Splash Lite , XBMC,KMplayer,classic media player) Bunun nedeni sizce ne olabilir? Media playerlarda LCD ye bağladığımızda özel bir ayarlama mı gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba 1215N almayı düşünüyorum. Ben de bu ürünü almayı üşünüyorum ancak merak ettiğim: 1215N harici ekranda en fazla kaça kadar çözünürlük destekliyor. 1920x1080 e kadar çıkıyormu. Yada buna yakon bir değere. Full HD lcd ye bağlamayı düşünüorum ben de çünkü. Bu arada 1215N incelenen yerde bunu sordum ama yanıt alamadım. Muhtemelen okuyan olmadı henüz. Yanıt verirseniz karar veremem kolaylaşacak.