Merhaba; Eğer Astsubay Yetiştirme MYO'larda okuyup bitiren Astsubaylar veya okumaktan olan Astsubay adayları bu mesajımı görüyorsa, kendilerine bilgi edinmem için bir kaç soru sormam gerekiyor.. Pm atmalarını rica ediyorum.
Saygılarımla..
Pm değil de burdan bişeyler yazarlarsa sevinirim. Bende başvurucam. Eminim ki daha bir sürü arkadaş vardir.
bende düşünüyordum astsubaylık fakat arkadaşım "benim kardeşim askeri lisede... askeri lise öğrencileri astsubaylara selam vermek zorunda değilmiş kimse takmıyomuş" dediğinden beri düşünmüyorum
bu kadar geniş bir insanmıyım bilmiyorum.
sor bana burdan cvplıyım arkadaşlarım okuyor çünkü
quote:
Orjinalden alıntı: webisweb
Össden sonra Askeriye'nin çağırıp kendi yaptığı sınavda hangi derslerden soru çıkıyor mümkünse sorabilir misiniz? Ayrıca Boy kilo oranında 1-2 kilo gibi bir rakamda denk gelmiyorsa görmezden gelinme gibi bir durum söz konusu olur mu yoksa 1 kilo bile elenmeye neden olabilir mi? Şimdilik bunlar yeterli
quote:
Orjinalden alıntı: Blackblue
quote:
Össden sonra Askeriye'nin çağırıp kendi yaptığı sınavda hangi derslerden soru çıkıyor mümkünse sorabilir misiniz? Ayrıca Boy kilo oranında 1-2 kilo gibi bir rakamda denk gelmiyorsa görmezden gelinme gibi bir durum söz konusu olur mu yoksa 1 kilo bile elenmeye neden olabilir mi? Şimdilik bunlar yeterli
öss den sonra başka bir sınav olmuyo sadece beden testi mülakatlar falan diye biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: heroburakgs
quote:
quote:
öss den sonra başka bir sınav olmuyo sadece beden testi mülakatlar falan diye biliyorum
Evet öyleymiş şimdi geniş açıklamalı kılavuzu bulup indirdim teşekkür ederim. Bir kaç gündür sitelerindeki bazı linkler ölü durumdaydı..
Ben de havacılık - Bilgisayar(Yazılım) bölümüne girmek istiyorum. Çünkü teknik lisedeyim. Boy kilo oranım tutyor bednei eterliliklerim tam istenilen öülakatları barajdan çok daha iyi dsayı ve sürelerle yapabiliyorum ki gelgelelim miyobum. iki gözüm de 1,5 derece. Aynı zamanda suratımda biraz sivilce var
quote:
Orjinalden alıntı: Grfld
Ben de havacılık - Bilgisayar(Yazılım) bölümüne girmek istiyorum. Çünkü teknik lisedeyim. Boy kilo oranım tutyor bednei eterliliklerim tam istenilen öülakatları barajdan çok daha iyi dsayı ve sürelerle yapabiliyorum ki gelgelelim miyobum. iki gözüm de 1,5 derece. Aynı zamanda suratımda biraz sivilce var
Bende havacılık - bilgisayar(Bilgi işlem) istiyorum. Okuduğum okul ve bölüm onların tablosundakiyle tutuyor. İstenilen hareketleri bende yeterli seviyede yapabiliyorum ama 3 -4 kilo almam gerekiyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Grfld
Bende havacılık - bilgisayar(Bilgi işlem) istiyorum. Okuduğum okul ve bölüm onların tablosundakiyle tutuyor. İstenilen hareketleri bende yeterli seviyede yapabiliyorum ama 3 -4 kilo almam gerekiyor
tam incelememiştim ama bilgi işlem ve yazılım farklı değil mi? bilgi işlem network ağırlıklı diye biliyorum bide kilo almak kolay da sivilceleri nası gerçircem bilmiyorum yoksa gözlükte de ameliyat hallediyor ama...
quote:
quote:
sözlü mülakatta nasıl konuşuyrsun ona bakıyorlar inkilap tarihi soruyolar..
hepsi verdiğim adreste yazıyo
Görüşme (mülakat) aşaması, Ön Sağlık ve FKDT’ den geçen öğrencilerin, yüz yüze bir komisyon ile görüşmesinde yapılan değerlendirmedir. Beş kişilik bir komisyon tarafından, öğrenciye çeşitli sorular yöneltilerek; öğrencinin konuşma tekniği, kendine güveni, psikolojik yapısı ve davranışları değerlendirilmektedir. Komisyon üyeleri konularında uzman ve eğitim görmüş personeldir. Öğrencinin bilgisinin ölçüldüğü bir sınav değil, çeşitli tekniklerle öz güveninin, konuşmasındaki akıcılığın, mantıklı ve aksaksız konuşmasının değerlendirildiği bir aşamadır. Adaylar belirlenmiş niteliklerine göre komisyon üyelerinin birbirinden bağımsız olarak verdiği puanlar ile değerlendirilmektedir. Toplamda %70’in altında alan adaylar elenmektedir.
burası var :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme