geçen gün astra classic arabamı 2.yıl bakımına soktum, yetkili serviste... yağ ve yağ filtresi polen filtresi hava filtresi fren hidroliği bujiler ve isteğim üzerine ön ve arka cam silecekleri değiştirildi. balatalar temizlendi, genel kontroller yapıldı vs.
malzemeler+işçilik+kdv 395 ytl ödeme yaptım. sizce bu fiyat nasıl? özel serviste ne tutardı?
bir fikri olan yokmu
merhaba eğer yetkili serviste yaptırmış iseniz gayet normal. ilk defa mı yetkili servise gidip bakım yaptırıyorsunuz. iyi günler.
yetkili serviste yaptırdım, ilk yıl bakımınıda yetkilide yaptırmıştım 240 ytl vermiştim. 2.yıl bakımında garantisi bittiği için yetkili servise belki gerek yoktu ama içime sinsin istedim. özel servislerin durumunu bilmiyorum.
200 e yaptırıdın özelde
vallahi arkadaşım moralin bozmak için değil gözün açılsın diye söylüyorum. geçen arkadaşla benim corsayla onun 2002 astra classic ini özel serviste bakıma soktuk.arkadaş yağ+yağ filtresi+hava filt+benzin filt+4 buji+hidrolik tamamlama ya 150 verdi. seninki biraz uçuk geldi bana.
gözüm kapalı değilde benim ki bile bile gitmek içime sinsin diye. özel servislerin bakım politikası bakım periyodu nasıldır bilemem. işçilik için yetkili servis 120 ytl aldı.