Şimdi Ara

Astral Seyahati Deniyim mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta bende bi ara takıldım bu dalgalara sana önerim pek uğraşma...ama yok nasıl bişe diye bakacaksan ayna falı ile başlayabilirsin...
  • zaten pat deyince yapamıyorsun,bir süre uğraşman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun
    usta bende bi ara takıldım bu dalgalara sana önerim pek uğraşma...ama yok nasıl bişe diye bakacaksan ayna falı ile başlayabilirsin...

o ne hocam ?
  • Direk Astral Seyahati gerçekleştirmek çok çok zor.

Öncelikle lucid dreaming'i yapabilme becerini ölçmen gerekir. Bunun için ilk adım olarak gördüğün rüyaları bir not defterine yaz. Astral seyahat çok sonraki adım...

Diyeceğim o ki önce bir lucid dreaming i bir araştır, gerçekleştir sonra astralden bahsedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec
    Direk Astral Seyahati gerçekleştirmek çok çok zor.

Öncelikle lucid dreaming'i yapabilme becerini ölçmen gerekir. Bunun için ilk adım olarak gördüğün rüyaları bir not defterine yaz. Astral seyahat çok sonraki adım...

Diyeceğim o ki önce bir lucid dreaming i bir araştır, gerçekleştir sonra astralden bahsedersin

biliyorum hocam merak etme. Rüyalarımı kontrol edemiyorum ama aklımda cok ıyı kalıyor. Yazmama gerek kalmıyor. Mesela dun gece 3 ruya gordum hepsı aklımda.
  • Benim de aklıma takılan soru şu diyelim astral seyahat yaptın ama gördüğün şeyler hayal ürünü müdür yoksa gerçek midir ? Eğer gerçekse sınav soruları çok iyi çalınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
    Benim de aklıma takılan soru şu diyelim astral seyahat yaptın ama gördüğün şeyler hayal ürünü müdür yoksa gerçek midir ? Eğer gerçekse sınav soruları çok iyi çalınır

hıcbır seyı o kadar net goremezsın.

Ayrıca onceden gormedıgın bıyere gıdersen orayı sen tasarlarsın hayal gucunle ve astral seyahattan lusıd ruyaya gecıs yaparsın. Yanı gercek zamandan cıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaveN1912 -- 24 Haziran 2011; 20:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaveN1912

quote:

Benim de aklıma takılan soru şu diyelim astral seyahat yaptın ama gördüğün şeyler hayal ürünü müdür yoksa gerçek midir ? Eğer gerçekse sınav soruları çok iyi çalınır

Ayrıca onceden gormedıgın bıyere gıdersen orayı sen tasarlarsın hayal gucunle ve astral seyahattan lusıd ruyaya gecıs yaparsın. Yanı gercek zamandan cıkarsın.

Spatyom'da 6 yıldır astral seyahatla uğraşan herif bermuda şeytan üçgenine gittiğini bunun dışında bir çok ülkeye gittiğini yazmış. Hatta astralla ilgili ileri düzey uğraşan amerikalı bir arkadaşı sınav sorularını çalmaya çalışmış soruların olduğu kitapçığı bulmuş ama sayfaları çeviremediği için geri dönmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

quote:

quote:

Spatyom'da 6 yıldır astral seyahatla uğraşan herif bermuda şeytan üçgenine gittiğini bunun dışında bir çok ülkeye gittiğini yazmış. Hatta astralla ilgili ileri düzey uğraşan amerikalı bir arkadaşı sınav sorularını çalmaya çalışmış soruların olduğu kitapçığı bulmuş ama sayfaları çeviremediği için geri dönmüş.

evet bunların hepsını okudum. Zaten genellıkle spatyom ve astralseyahat.net te takılıyorum. Adamların cogu deneyımlı. Hatta bu yazdıgını w harfı ıle baslayan bır adamdı sımda nıckını unuttum.

el olarak bı resme bakıp onu hafızana alıp bı yere gıdebılırmısız sanırım.

• küçükken 2 ye giderken falan başıma qelmişti rüyanın içindeyken rüya qördüğümü farketmiştim cok korkmustum uyanmam zor olmuştu kalktıgımda terlydim. istediğin yeri gezebiliyosun bazen mesela kendi evine geliyosun bomboş kimse yok veya başka birileri war bidahada olmadı öyle bişey bana
  • hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26
    hayır.

?
  • Çok çok inanırsan ilk denemende %60 , 65 yaparsın , diğer boyuttan cevap at ;)
  • Ben ilk denememde kalbim güm güm çarpiyordu ve yüzümde hafif gülümseme tebessümü oluşuyordu ve malum yerden mezi geliyordu durduk yere acaba neden?
  • Deneme bence öyle seylerle kafani yorma...

Kendini kötü hisedersin sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe
    Ben ilk denememde kalbim güm güm çarpiyordu ve yüzümde hafif gülümseme tebessümü oluşuyordu ve malum yerden mezi geliyordu durduk yere acaba neden?

cinlerle mı sevısıon n'apıon hocam. Ohom ohom neyse konuyu dagıtmayalım. Cesaretımı toplayıp denıcem bı ara.

@andrés ınıesta
    neden hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaveN1912 -- 24 Haziran 2011; 21:45:53 >
  • quote:

quote:

hayır.

?

Soru=Astral Seyahati Deniyim mi ?
    Cevap=Hayır.
  • quote:

quote:

quote:

hayır.

?

Soru=Astral Seyahati Deniyim mi ?
    Cevap=Hayır.

alıntısız seysız olunca o kadar msjdan hangısıne cevap verdıgını tahmın edemedım.
  • astral seyahat öle yapmak istiyorum yapımmıla olcak bişe deil ömrünü verenler var çalışman lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: luseresul
    astral seyahat öle yapmak istiyorum yapımmıla olcak bişe deil ömrünü verenler var çalışman lazm

bakcaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.