Şimdi Ara

Astra J Sedan 1.6 115 hp Soğuk Motor Çekiş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler DH Astra J Sedan 1.6 115 hp Soğuk Motor Çekiş Sorunu
    forumdaşları;
    Eylül ayı başında 0 km aldığım J kasa Astra Sedan 1.6 115 beygir lpgli aracım, 4-5 gündür sabah ilk çalıştırmadan sonra ilk 50-100 metrede motor soğukken lpg'ye geçmeden 1. ve 2. viteste giderken çekmiyor özellikle 1. vitesten 2. vitese geçtiğimde neredeyse durma noktasına geliyor ancak hemen sonra normale dönüyor. Araç daha 2000 km, benzer bir problem yaşayan var mı acaba? Bir de sorun neden kaynaklandığını söylerseniz mutlu olurum.
    Teşekkürler, iyi forumlar







  • aynı sorun bende var. 35.000km de aracım. ekrandaki ışıkların sönmesini beklemek ve gazı kesmemek gerekiyor ilk kalkışta bana göre.
    opel servis ve lpg servise gideceğim.
  • Bütçem açısından sıfır olarak alabileceğim araç bu. Aracınızın çekişi nasıl ? Memnun musunuz ? Tavsiye eder misiniz? Yakıt tüketimi nasıl ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AERN

    Bütçem açısından sıfır olarak alabileceğim araç bu. Aracınızın çekişi nasıl ? Memnun musunuz ? Tavsiye eder misiniz? Yakıt tüketimi nasıl ?

    Aracın torku 4000 devirde max. performans verdiği için 2. ve 3. viteslerde düşük devirde çekiş çok iyi değil ama araca alışınca çekişi çok dert etmiyorsunuz. İmzada da belirttiğim gibi bu 3. astram ve hepsinden de memnundum ki son aracımda bütçeme göre beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Araç daha 2250 km olduğu için veriler biraz fazla gerçi lpgde ort. 18 kuruş yakıyor. 15bin kmden sonra dahada aşağıya düşecektir. Astra tam bir F/P aracıdır, tavsiye ederim, her ay biraz daha pahalanıyor.
  • Buji diyecgm de daha 2bin kmdesnz

    Sorunu çözersenz buraya yazın lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin90 -- 29 Eylül 2016; 1:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35.000km de aynı sorun devam ediyor. hafta içi lpg ciye bırakamadığımdan sorun hallolmadı. magnezyum subapların çelikle değiştirilmesi yazıyordu internette bir yerde.
    servis söyledi mevcutların çelik olduğunu. opel servisi motorda bir şey yok dedi. usta sadece ateşleme bobininden şüpheleniyorum ama gaz verince titrer o ihtimalde yok dedi.
    lpg ci de sorunu halletmeye bakacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mereras

    35.000km de aynı sorun devam ediyor. hafta içi lpg ciye bırakamadığımdan sorun hallolmadı. magnezyum subapların çelikle değiştirilmesi yazıyordu internette bir yerde.
    servis söyledi mevcutların çelik olduğunu. opel servisi motorda bir şey yok dedi. usta sadece ateşleme bobininden şüpheleniyorum ama gaz verince titrer o ihtimalde yok dedi.
    lpg ci de sorunu halletmeye bakacağız.

    Sorun çözebildiniz mi ?
  • enjektör değiştirilecek. sipariş verildi.
  • Maliyeti ne kadar tuttu hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 enjektör dedi bayi. garantiden değişecek.
  • opel genelde sıcak motor sever...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.