Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
511.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Av.Altan

Arkadaşlar bana bi fikir verin astra 1.3 sport almayı düşünüyorum. Ama burda yazılan sıkıntılar, şikayet sitesindeki şikayetler insanın kafasını allak bullak ediyo

buyrun sormak istediklerinizi bıradan sorabılırsınız...
  • Öncelikle teşekkür ederim. Aracı hiç test etme imkanım olmadı dizel test aracı yok malesef. Çekişi nasıldır bu ilk sorum.
    Kalkışta ses geliyo diye yazanlar olmuş nedir bu ses? Rahatsız edici bişeymi bir arızamı?
    Bi sürü şikayet yazan olmuş kapıdan su alıyo diyen bile var
    Opel, Şikayet var sitesindeki şikayetlerin hiçbiriyle ilgilenmemiş baya umursamazlar gibime geldi
    Araç iç dizaynı süper cidden insanı etkiliyo. C4 le astra arasında kaldım ama kalbim astradan yana. En iyi kullanan bilir beni ikna edin İkna edilmeye ihtiyacım var sanırım

• quote:

Öncelikle teşekkür ederim. Aracı hiç test etme imkanım olmadı dizel test aracı yok malesef. Çekişi nasıldır bu ilk sorum.
    Kalkışta ses geliyo diye yazanlar olmuş nedir bu ses? Rahatsız edici bişeymi bir arızamı?
    Bi sürü şikayet yazan olmuş kapıdan su alıyo diyen bile var
    Opel, Şikayet var sitesindeki şikayetlerin hiçbiriyle ilgilenmemiş baya umursamazlar gibime geldi
    Araç iç dizaynı süper cidden insanı etkiliyo. C4 le astra arasında kaldım ama kalbim astradan yana. En iyi kullanan bilir beni ikna edin İkna edilmeye ihtiyacım var sanırım

çekiş kullanıma bağlı makas yapıp ani hızlanmalar beklemyın tabi aractan ama yuksek hızlara cok rahat cıkıyor arac...
    kalkıştakı ses kiminde var kımınde yok kımınde az var bende az olanlardanım unuttum bıle sanırım hıc ses gelmıyor artık benden :)
    her arabada şikayet olucaktır illaki her arac kusursuz olamaz bence ama çok lukur bi sıkıntım yok.
    aracın içini gordukten sonra gercekten diğer araclar şahin doğan gibi gelıyor :)
    valla kalbinin sesini dinle derim ben böyle guzel bir arac cokta az yakıyor tavsiye ederım.

• Az yakması çok önemli tabiki helede bu devirde
    Ani hızlanmalar makas falan gibi takıntılarım yok. Sadece uzun yol yaparken beni çıldırtmasın yeterli Sonuçta siz kullannan birisiniz memnunsanız araçta sıkıntı yok demektir.
    Birde şu ecoflex özelliği sport pakette standartmı ekstramı?
    Aracın dizaynına gerçekten söyleyecek söz yok. İç tasarım, aydınlatmalar, dış tasarım çok iyi kendine baktırıyo
    O zaman kısmet diyip almak lazım sanırım aracı. 48000- 49000 TL fiyat veriyolar şu an tabiki araç yok, fiyatta sabitlemiyolar
    Artık alırken ne öderiz bahtımıza. Ama bayiden bayiye fiyatlar çok farklı 1500 tl fark olduğu oluyo ayııp
    İlk aracım olacak kısmet olursa pinpirikleniyorum o yüzden. Hayırlısı bakalım.

Ayrıca beyazı inanılmaz güzel arka camada küçük bi çarşı yazısı

• quote:

Az yakması çok önemli tabiki helede bu devirde
    Ani hızlanmalar makas falan gibi takıntılarım yok. Sadece uzun yol yaparken beni çıldırtmasın yeterli Sonuçta siz kullannan birisiniz memnunsanız araçta sıkıntı yok demektir.
    Birde şu ecoflex özelliği sport pakette standartmı ekstramı?
    Aracın dizaynına gerçekten söyleyecek söz yok. İç tasarım, aydınlatmalar, dış tasarım çok iyi kendine baktırıyo
    O zaman kısmet diyip almak lazım sanırım aracı. 48000- 49000 TL fiyat veriyolar şu an tabiki araç yok, fiyatta sabitlemiyolar
    Artık alırken ne öderiz bahtımıza. Ama bayiden bayiye fiyatlar çok farklı 1500 tl fark olduğu oluyo ayııp
    İlk aracım olacak kısmet olursa pinpirikleniyorum o yüzden. Hayırlısı bakalım.

Ayrıca beyazı inanılmaz güzel arka camada küçük bi çarşı yazısı

üstünüde siyah renk kallatırsınız birde hafif bir film oldumu süper olur...
    uzun yolda araç ucaga binmiş gibi konforlu rahat ve yukses hızlara cıkıyor.
    alabilecegın tum bayılerı telden ara ve fiyat iste bence dediğin gibi çok farklar var iyide pazarlık yaparsan uyguna alırsın bence.

• Ben makas da atıyorum hemde bir çok arabayı tokatlıyorum ist anadolu yakası sahil yolunda sahil yolunun düzlüğünde geri kalıyorum virajda farkı kapatıp öne geçiyorum hemde bunu yeni kasa c5 e yapıyorum adam şaşkına döndü c5 nerdeyse yoldan çıkıyordu virajda. Ancak düzde geçerler beni virajda golf,focus hiç farketmiyo.

Araç hakkında şunu söylemek istiyorum 1.vites çok iyi ayarlanmış 1. viteste araba bariz farkla öne çıkıyor 2-3-4 normal 5.vites oldukça uzun ben ist içi 190 düzde eğimli yolda 205 km ibrede gördüm otobanda 200 km cıkar diye düşünüyorum.

Bunun dışında şehir içinde 2. viteste arabayı yavaşlatıp gaza bastığınızda araba kendini hemen topluyor.

Kısaca şunu söylemek istiyorum aracın 1.3 olduğunu sizden başka kimse anlamayabilir. Ben bu aracı alırken en çok motorun düşük hızlarda yüksek devirlerde kalmasından korkuyordum.

Megane sedan 1.5 dci 100 hp 3.000 devir de 130km Astra j 1.3 3.000 devirde 150-155 km hızda en çok şaşırtan konu bu oldu beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: dost2003
    Ben makas da atıyorum hemde bir çok arabayı tokatlıyorum ist anadolu yakası sahil yolunda sahil yolunun düzlüğünde geri kalıyorum virajda farkı kapatıp öne geçiyorum hemde bunu yeni kasa c5 e yapıyorum adam şaşkına döndü c5 nerdeyse yoldan çıkıyordu virajda. Ancak düzde geçerler beni virajda golf,focus hiç farketmiyo.

Araç hakkında şunu söylemek istiyorum 1.vites çok iyi ayarlanmış 1. viteste araba bariz farkla öne çıkıyor 2-3-4 normal 5.vites oldukça uzun ben ist içi 190 düzde eğimli yolda 205 km ibrede gördüm otobanda 200 km cıkar diye düşünüyorum.

Bunun dışında şehir içinde 2. viteste arabayı yavaşlatıp gaza bastığınızda araba kendini hemen topluyor.

Kısaca şunu söylemek istiyorum aracın 1.3 olduğunu sizden başka kimse anlamayabilir. Ben bu aracı alırken en çok motorun düşük hızlarda yüksek devirlerde kalmasından korkuyordum.

Megane sedan 1.5 dci 100 hp 3.000 devir de 130km Astra j 1.3 3.000 devirde 150-155 km hızda en çok şaşırtan konu bu oldu beni.

size katılıyorum demek istediğim 1,3 motor yarış arabası değil ama beklentileride karşılayan bir motor.
    bende 5. vitese hastayım

• 1.3 motorla c5 tokatlamak tebrikler...
  • Tabi düz yol için değil virajlı olması gerekiyor yolun.
  • arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. kırmızı ışıktan kalkalken hiç selektör yemeyenimiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer

arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. kırmızı ışıktan kalkalken hiç selektör yemeyenimiz varmı?

dostum plotajını bir kez daha gözden geçir derim, 90 hp'lik sedan var ben de nedense aynadan herşeyi görüyorum kalanlar yanmış dizel c'unu kokluyor :)
  • quote:

arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. kırmızı ışıktan kalkalken hiç selektör yemeyenimiz varmı?

:) Yeni kasa astra ile kimse Sellektor yemez Işıklarda Ben Eski H kasa astrada selloktor ymedim Bu astrada İmkansız :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasmincafe

quote:

:) Yeni kasa astra ile kimse Sellektor yemez Işıklarda Ben Eski H kasa astrada selloktor ymedim Bu astrada İmkansız :))

hocam yaşıyorsun
    bu arada 1. vitez zaten çok iyi bence
  • O ne ya Türkiyede selektör her arabada yersin ancak kırmızı yandığı anda eğer araban haraket etmiyorsa.sarıda artık 2. vitese atmış olman lazım 1.vites oldukça uzun 40 km ye rahatlıkla çıkıyor. Hızlanamadığı için selektör yiyen varsa kullanımdandır. ayrıca yokuşta da herkezden önce kalkıyorum..
  • Düzeltiyorum yeşil olacak
  • Merhaba,

araçta yaptığım bir kaç değişiklik ekteki linkte var, paylaşmak istedim.

www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=1207.0

****= o p e l s i z a s l a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madatruk01 -- 12 Nisan 2011; 18:37:59 >
  • Arkadaşlar golf 6 forumunada baktım biraz 60-70 bin tl para vermekle övünüyorlar golfe Doğuş u çok seviyorlar 75000 e de razılar Hepsi kimse gereğinden fazla pahalı olduğunu kabul etmiyor.
  • Adamlar yollarda astra gördüğü zaman yüzünün rengi atıyo...Ama yinede golf ü göklere cıkarmayı başarıyorlar
  • dizel-manuel, şehiriçi- şehirdışı tüketim değerleri nedir? lt/100km olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

dizel-manuel, şehiriçi- şehirdışı tüketim değerleri nedir? lt/100km olarak.

istanbulda ortalamam 5,6 ona göre karar verin ama uzun yolsa sanırım hiç yakmıyor arac
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.