Şimdi Ara

ASTRA HB CLASSİC, CORSA, CLİO HB, MEGANE HB ARASINDAYIM SİZCE HANGİSİ? VE NEDEN? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.3 motor anca puntoya yeter bana göre. Uzun bir yokuşta boş giden bir tır sollarken ne hissedersiniz bilmem.
  • Ağırlık olarak dizel punto ve dizel astra hb arasında çok fazla fark olduğunu sanmıyorum ayrıca devirli kullanırsanız gayet güzel tepki verebilir 1.3 dizel motorlar turbolu olduğunu unutmamak gerek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katip1 -- 25 Temmuz 2011; 11:05:56 >
  • Punto'yu hiç düşünmedim, nedendir bilmiyorum genelde olduğu gibi bende de Fiat'a karşı bir önyargı var, 35-40000 lira veresim gelmiyor
  • Bu yazdığın seçenekler içinde tabiki ASTRA HB CLASSİC
    arkadaşımda 1.3 cdti var diğerlerine göre güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbidden_man

Bu yazdığın seçenekler içinde tabiki ASTRA HB CLASSİC
    arkadaşımda 1.3 cdti var diğerlerine göre güzel

eski kasa takıntısını aşarsam sanırım astra hb classic alacağım, teşekkürler yorum için...
  • Arkadaşlar dün renault bayiine gittim megane ve clioya bakayım diye, önceden de aklımın bir köşesinde vardı ama orda da görünce dacia duster'ı hoşuma gitti, forumda çelişkili yorumlar okuyorum dusterla ilgili ama araç çok hoşuma gitti, alternatifler arasına onu da aldım, bu araçla ilgili neler söylersiniz bilenler, kullananlar?
  • Dusterla ilgili yorumlara baktım baya ama güncel yorum pek yok gibi, bir yıl öncesine falan ait yani aracı yeni aldıkları zaman yorum yapmışlar, uzun süreli kullanan duster kullanıcısı varsa yorum bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: horserman

Dusterla ilgili yorumlara baktım baya ama güncel yorum pek yok gibi, bir yıl öncesine falan ait yani aracı yeni aldıkları zaman yorum yapmışlar, uzun süreli kullanan duster kullanıcısı varsa yorum bekliyorum

Ekim 2010'dan beri 4x4 Diesel Duster kullanıyorum(En full olanı). Yaptığım km'nin çoğu arazi ağırlıklıdır. Buna rağmen araç tek kelime ile kusursuz. Hem ekonomik hem de çok konforlu. Ne bir tıkırtı bulabilirsin bunca bozuk yola rağmen ne de en ufak bir sorun. Parasının hakkını veren devrim niteliğinde bir araç. Ayrıca sınıfında satışlarda ilk 3'te olan bir araçtır kendileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umiterkan

quote:

Dusterla ilgili yorumlara baktım baya ama güncel yorum pek yok gibi, bir yıl öncesine falan ait yani aracı yeni aldıkları zaman yorum yapmışlar, uzun süreli kullanan duster kullanıcısı varsa yorum bekliyorum

Ekim 2010'dan beri 4x4 Diesel Duster kullanıyorum(En full olanı). Yaptığım km'nin çoğu arazi ağırlıklıdır. Buna rağmen araç tek kelime ile kusursuz. Hem ekonomik hem de çok konforlu. Ne bir tıkırtı bulabilirsin bunca bozuk yola rağmen ne de en ufak bir sorun. Parasının hakkını veren devrim niteliğinde bir araç. Ayrıca sınıfında satışlarda ilk 3'te olan bir araçtır kendileri.

teşekkürler bir kullanıcıdan bizzat bu yorumu duymak çok güzel...

• Bir Mégane II kullanıcısı olarak size tek önerim Astra Classic III Essentia dır. 34.950 TL ye böyle bir araba almak çok güzel bir olaydır. Eski kasa olarak düşünmeyin bence. Bunun bir eski kasasını 2008'e kadar ürettiler ve 2.eli hala çok popüler ve pahalı olan bir araba.

Mégane III bile olsa yanaşmayın derim Renault ya. OPEL'i sertliğinden ötürü çok beğenmem fakat Megane III'ten daha güzel ve uygun bir araç olduğunu düşünüyorum Classic III'ün.

Megane III alacaksanız sadece EDC şanzıman için alıınır. Gerçekten mükemmel kalitede bir şanzıman. Easytronic ile çok sorun yaşayan kişi var. Hatta OPEL kabul etmiş kronik arızaları olduğu şeklinde yazılar da okumuştum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Bir Mégane II kullanıcısı olarak size tek önerim Astra Classic III Essentia dır. 34.950 TL ye böyle bir araba almak çok güzel bir olaydır. Eski kasa olarak düşünmeyin bence. Bunun bir eski kasasını 2008'e kadar ürettiler ve 2.eli hala çok popüler ve pahalı olan bir araba.

Mégane III bile olsa yanaşmayın derim Renault ya. OPEL'i sertliğinden ötürü çok beğenmem fakat Megane III'ten daha güzel ve uygun bir araç olduğunu düşünüyorum Classic III'ün.

Megane III alacaksanız sadece EDC şanzıman için alıınır. Gerçekten mükemmel kalitede bir şanzıman. Easytronic ile çok sorun yaşayan kişi var. Hatta OPEL kabul etmiş kronik arızaları olduğu şeklinde yazılar da okumuştum...

EDC'yi öven çok kişi gördüm ama ben EDC almayı düşünmüyorum. Megane III almaya karar verdim gibi ama kullanıcısından böyle yorumlar duymak can sıkıcı olabiliyor... Umarım isabetli bir karar vermişimdir...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Bir Mégane II kullanıcısı olarak size tek önerim Astra Classic III Essentia dır. 34.950 TL ye böyle bir araba almak çok güzel bir olaydır. Eski kasa olarak düşünmeyin bence. Bunun bir eski kasasını 2008'e kadar ürettiler ve 2.eli hala çok popüler ve pahalı olan bir araba.

EDC'yi öven çok kişi gördüm ama ben EDC almayı düşünmüyorum. Megane III almaya karar verdim gibi ama kullanıcısından böyle yorumlar duymak can sıkıcı olabiliyor... Umarım isabetli bir karar vermişimdir...

4 seneden fazla oldu megane II kullanıyorum ve aracımdan son derece memnunum araç şans işi bir kullanıcı çok memnunken diğeri memnun kalmayabiliyor ben düşünmeden megane alırım yumuşak süspansiyonuyla konforu yaşayın opelin saçma sapan arızaları ile uğraşmayın

• Astra essentia alacağınıza hiç araç almayın daha iyi olur düşüncesindeyim.Astra classic HB , Megane II ayarında bir otomobildir fazlası değil.Megane III almak sizin için en doğru tercih olacaktır.Megane II ile III'ü karıştırmamak lazım.Kronik sorunu olmayan motoru ve konforuyla sizi üzmeyecek gayet iyi bir otomobildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Astra essentia alacağınıza hiç araç almayın daha iyi olur düşüncesindeyim.Astra classic HB , Megane II ayarında bir otomobildir fazlası değil.Megane III almak sizin için en doğru tercih olacaktır.Megane II ile III'ü karıştırmamak lazım.Kronik sorunu olmayan motoru ve konforuyla sizi üzmeyecek gayet iyi bir otomobildir.

Megane III ile ilgili böyle yorumlar duymak güzel tabiki ancak olumsuz yorumlar duymak kafa karıştırıcı oluyor. Şöyle bir durum da var ki her araçla ilgili illa ki olumsuz düşüncesi olanlar da çıkacak, böyle düşünürsem hiçbir araç alamam. Genel olarak Megane III hakkında olumsuz yorum yapan çok da fazla değil, kullanıcıları memnun, önemli olan da budur bence, yorum için sağolun...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.