Şimdi Ara

ASTRA H TURBO RADYATÖR SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim aracımın turbo radyatörünün baş kısmı önceki sahibi tarafından çatlatılmış ve sonrasında yapıştırılmış.bende bugün öğrendim.fiyatı da çok pahalıymış Adana serviste 650 lira, Usta ankara ile görüştü orda da 700 lira dediler.Aksilik bu ya GM sitesinde de su radyatörleri dolu turbo radyatörü yok.Netdeki çıkmacılar da 300 tl civarı.Ne yapacağımı şaşırdım valla.
    Turbo radyatörü ile ilgili tecrübe yaşayan arkadaşlar varsa bilgi paylaşımında bulunursa memnun olurum.



  • kısa zaman önce benimkide çatladı. 1.3 cdtı astra h. araba gaz kesiyordu 1 kez turbo selenoid valfi değişti. 1 yıl kullandım sorun yoktu. sonra tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım. tam servise gidecekken arabadan bir ses geldi radyatör çatlamış. özel servise sordum 650+işçilik dediler. yetkili serviste 750 ye değiştirdim. eğer güvendiğin bir yer varsa çıkma alıp tak. sonuçta yetkili servisten taktırsan 1 yıl sonra garantisi bitince yine çatlasa kimse sorumluluk almayacak. ben tatile çıkmak üzereyken olduğundan çıkma bulacak zamanım olmadı. senin arabada 1500-2000 devir arasında gaza hafif basılı giderken gaza biraz daha yüklendiğinde hafif bir tekleme oluyormu acaba. arabamda bir arızamı var yoksa kronik bir sorunmu acaba. kolay gelsin.
  • SANIRIM TURBO RADYATÖR ÇATLAMASI KRONİK GİBİ GELİYOR BANA USTA DA ÖYLE SÖYLEDİ ZATEN.BENİM ARABADA HİÇ Bİ SIKINTI YOKTUI GAZ YEMEME TEKLEME VS.FALAN.BENİM AÇIDAN TEK SIKINTI PANJURUJN ORALARA VE İÇ KISIMLARINA YAĞ ATMASI İDİ ZATEN O ŞEKİLDE FARK ETTİM.NEYSE ÖZEL SERVİS AÇINCA BU DEĞİŞECEK DEDİ.BENDE ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM FİYATLAR SENİN DEDİĞİN GİBİYDİ.BENDE BAYRAMDA ADANAYA GİTMİŞKEN ÇIKMACILARDAN BAKTIM VE AYNISINI 200 TL YE ALDIM.VE BU GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ GÜNÜ TAKTIRDIM.ALLAHA EMANET BAKALIM İNŞALLAH SORUN OLMAZ.
    NOT: İÇİNDEN ÇIKAN RADYATÖRÜ ÖNCEKİ SAHİBİ SANIRIM Bİ TAMİRDEN GEÇİRMİŞ OLDUĞUNU GÖRDÜK ÜST PLASTİĞİN SAC KISIM İLE BİRLEŞTİĞİ YERDE SIKINTI VARDI YAĞLANMA OLMUŞ.ALTLARDA BİŞEY YOKTU.BUNUN İÇİN DİYORUM BENCE CDTİ LARDA KRONİK.KOLAY GELSİN KARDEŞ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.