Şimdi Ara

astra,,,focus,,,bora????????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boşuna kendizi yormayın arkadaşlar arkadaş 24 ağustosta açmış konuyu bugün ayın 6 si 2 haftadır bu kadar yoruma bir kez bile cevap vermemiş...Laf olsun diye ortamı germek için açılmış bir konu bence...
  • bradaya katılmıyorum desem yalan olur. fakat bize size faydası olacaksa tek kelimeyle wolksvagen kalitesi diyorum ve bora diyorum. güvenlik olrak iki araçtanda çok üstün ayrıca malzeme kalitesi motor zaten 1 numara.
  • astra dostum astra güven bana çk karizmatik fokus ta güzelde bora 5 para etmez VW hepsini al ama bora alma en adi arabası bence POLO bile ondan daha çk sattı bizim burada birtek tefecilerde Bora war herhalde onlarda prestij meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat762000 -- 10 Eylül 2006; 3:18:34 >
  • astra çok arıza yapıyo.yedek parçasına,servisine para yetiştiremezsin.
    bence sen bu üçlünün dışında toyota corolla ya da yeni honda civic e bir bak.
  • Alırsan ford olursun lord
    quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

focus al focus pişman olmazsın.
  • corolla da güzel ama ASTRA da teyzemlerde war sadece sercis bakımı için servise gidiyor o kadar şimdide araba 40 binde 2005 model sorun yok yani
    ha birtek cd çaları değişti oda lensi bozuldu 45 mil para werdiler sanırım ama 2 hafta cd çalar gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytaCh___

astra çok arıza yapıyo.yedek parçasına,servisine para yetiştiremezsin.
    bence sen bu üçlünün dışında toyota corolla ya da yeni honda civic e bir bak.

yazık o mis gibi astram böyle bilindi böyle gidiyo binene sorsak daha iyi olmaz mı sahiplerine sana sorsam hiç bindin mi diye belki hiç binmemiş ve hiç sorununu görmemişsindir böyle dan diye arıza yapıyo demek çok yanlış bu forumda astra düşmanlığı artık bitmeli sen yinede binene ve sahibine sor bakalım
  • borayı sil bence seçeneklerden
  • +1907
    quote:

Orjinalden alıntı: serhat762000

borayı sil bence seçeneklerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brada

Boşuna kendizi yormayın arkadaşlar arkadaş 24 ağustosta açmış konuyu bugün ayın 6 si 2 haftadır bu kadar yoruma bir kez bile cevap vermemiş...Laf olsun diye ortamı germek için açılmış bir konu bence...

değerli BRADA HİÇTE ORTAMI GERMEK GİBİ AMACIM YOK SADECE MERAK EDİYORUM HANGİSİ DAHA İYİ DİYE??????CEVAPALRI OKUYORUM AMA CEVAP YAZMIYORUM İLLA YAZMAM MI GERREKİYOR..İLLA Bİ CEVAP ALMAK İSTİYORSAN ARKADAŞALRIN VERDİĞİ CEVAPALAR SAYESİNDE FOCUSTA KARAR KILIYORRUM YAVAŞ YAVAŞ...KIZDIRDIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM
  • kesinliklee focus ghia
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.