Şimdi Ara

Astra, Ceed, C4, İ30 mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Renault'un 1.5 dci motoru oldukça iyidir. Maksat az yakması ise ilk seçenek bu olması gerekiyor. Yine az yaksın ve motoru sağlam olsun derseniz ikinci seçenek olarak listede olmayan 95 hp 1.3 multijet motoru öneririm. Fiat'ın sitesinden bakıp beğendiğiniz araç varsa listeye ekleyebilirsiniz. Bu iki motor seçeneği şu anda en iyi seçeneklerdir. Bunun haricinde listeden gidersek 3. ve 4. seçenek olarak i30 ve C4 de düşünülebilir. Kia ceed oldukça güzel göz alıcı iç tasarımı var ve fakat ikinci elde sizi çok daha fazla üzer. İkinci el kaygınız yoksa 3. sıraya onu yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Renault'un 1.5 dci motoru oldukça iyidir. Maksat az yakması ise ilk seçenek bu olması gerekiyor. Yine az yaksın ve motoru sağlam olsun derseniz ikinci seçenek olarak listede olmayan 95 hp 1.3 multijet motoru öneririm. Fiat'ın sitesinden bakıp beğendiğiniz araç varsa listeye ekleyebilirsiniz. Bu iki motor seçeneği şu anda en iyi seçeneklerdir. Bunun haricinde listeden gidersek 3. ve 4. seçenek olarak i30 ve C4 de düşünülebilir. Kia ceed oldukça güzel göz alıcı iç tasarımı var ve fakat ikinci elde sizi çok daha fazla üzer. İkinci el kaygınız yoksa 3. sıraya onu yazabilirsiniz.

Teşekkürler ancak bir citroen c4 kullanıcısı bana megane kadar yakıyor dedi yakıt olarak.
  • Seat LEON 1.4 TSİ FR Paket Tavsiye ederim...
  • mavisever M kullanıcısına yanıt
    Citroen de çok az yakar zaten bununla ünlüdür. Peki neden 4. sıraya yazdınız diyorsanız iç genişliği ve bagaj hacminden dolayı oraya yazdım. 1. ve 2. sıradaki motorlar bu konuda en sağlam ve en sorunsuz motor seçenekleridir. Zaten model ismi bile vermedim sadece motorları yazdım. 3. sıradaki İ30 fiyatına göre donanımı oldukça fazla, iç mekan genişliği olan, kaliteli ve sağlam bir araç. C4 güzel ama iç mekan genişliği nedeniyle elemek zorunda kalmıştım.

Benim önerim bayilere gidip araçları yakından görün hatta bir test edin. Düz vites olduğu için içinize en çok sinen modeli alabilirsiniz. En iyi diyeceğiniz ve en kötü diyeceğiniz arasında at ile deve kadar fark olmuyor. Ancak otomatik vites deseydiniz iş değişirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Citroen de çok az yakar zaten bununla ünlüdür. Peki neden 4. sıraya yazdınız diyorsanız iç genişliği ve bagaj hacminden dolayı oraya yazdım. 1. ve 2. sıradaki motorlar bu konuda en sağlam ve en sorunsuz motor seçenekleridir. Zaten model ismi bile vermedim sadece motorları yazdım. 3. sıradaki İ30 fiyatına göre donanımı oldukça fazla, iç mekan genişliği olan, kaliteli ve sağlam bir araç. C4 güzel ama iç mekan genişliği nedeniyle elemek zorunda kalmıştım.

Benim önerim bayilere gidip araçları yakından görün hatta bir test edin. Düz vites olduğu için içinize en çok sinen modeli alabilirsiniz. En iyi diyeceğiniz ve en kötü diyeceğiniz arasında at ile deve kadar fark olmuyor. Ancak otomatik vites deseydiniz iş değişirdi.

hocam ben de otomatik vites için yorumunuzu alabilir miyim? bu markalar arasında 2. el 50-55 bin civarı otomatik dizel olarak.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    1.6 tdi octavia bende çok istiyorum ya. Memnun musunuz arabadan? Seneye lineamı satıcam octavialara da kayıyor aklım bazen.. Performans, sıkışık trafik yakıtı, yol tutuşu ve freni filan nasıl? Alırsak hangi paket almak lazım?
  • Hyundai İ30

Cİtroen C4

Opel Astra Hatcback

Kia Ceed

Renault Megane

sıralamam böyle
  • sharp61 S kullanıcısına yanıt
    Size de ilk tavsiyem cvt vitesli benzin otomatik alıp tüp taktırmanız olur. Dizel ve otomatik şanzımanlar şu anda çok oturmuş durumda değil. Ancak otomatik dizel olsun diyorsanız Renault'un edc şanzımanı diğerlerinden daha iyi durumda.

İlk sırada edc şanzımanlı 1.5 dci megane bakabilirsiniz. İ30'da kullanılan çift kavramadan bu güne kadar sorun duymadım. Zaten 5 yıl da garantisi var ona da bakabilirsiniz. C4 hakkında yorum yapabileceğim çok bir bilgim yok. Daha deneyimli üyelerden ya da citroen c4 ana konusundan yardım isteyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

1.6 tdi octavia bende çok istiyorum ya. Memnun musunuz arabadan? Seneye lineamı satıcam octavialara da kayıyor aklım bazen.. Performans, sıkışık trafik yakıtı, yol tutuşu ve freni filan nasıl? Alırsak hangi paket almak lazım?

Fazlasıyla memnunuz, sadece iki tane eksi yanı var, birincisi 80-90 kmden itibaren rüzgar sesi alıyor, ikincisi, süspansiyonlar çok sert ve gergin, ve bozuk yollarda çok sarsıyor.
    1.6 tdi'ın performansı yeterli, 35 km hız ile 5.3 - 5.5 litre ortalama tüketimi var. 25 km ortalama hızda tüketim 6 litre.
    Uzun yolda 90-100 arası gidildiğinde tüketim 3.5 litrelere kadar düşüyor. Yol tutuşu ortalama, bir focus astra giulietta ayarında değil tabi ki, 120 130 km hızla viraja girince korkutmuyor, 140 150 ile girince arka tarafı biraz hissediyorsunuz, yol tutuşu bana hyundai i30 ve citroen c4'ten daha iyi gibi geldi. Frenler çok iyi, birkaç kez ufak kaza atlattım, ani frenlemede sağolsun yüzümü kara çıkarmadı. Bütçe el veriyorsa Elegance paket almanızı tavsiye ederim, bi-xenon farlar ve led arka stoplar ile araç çok hoş duruyor. Ayrıca DSG yerine düz vites almanızı tavsiye ederim.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Sizinki hangi kasa?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2013-boyasiz-hatasiz-skoda-octavia-1.6-tdi-dizel-otomatik-temiz-223040553/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-satilik-38.000km-hatasiz-181127416/detay

Fiyatlar böyleyken 80-90 la rüzgar sesi alması eksi bir durum biraz. Linea kullanıyorum bende, 1 yıl içinde satıp yeni birşey almak istiyorum nasipse eğer ama bir fluance, bir octavia düşünüp duruyorum. Tabi 1 yıl daha var bol bol düşünüp yorum toplayabilirim :) otomatik düşünmüyorum ve hergün işe gidip gelirken kullanıyorum arabayı

• quote:

Orijinalden alıntı: hug

Sizinki hangi kasa?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2013-boyasiz-hatasiz-skoda-octavia-1.6-tdi-dizel-otomatik-temiz-223040553/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-satilik-38.000km-hatasiz-181127416/detay

Fiyatlar böyleyken 80-90 la rüzgar sesi alması eksi bir durum biraz. Linea kullanıyorum bende, 1 yıl içinde satıp yeni birşey almak istiyorum nasipse eğer ama bir fluance, bir octavia düşünüp duruyorum. Tabi 1 yıl daha var bol bol düşünüp yorum toplayabilirim :) otomatik düşünmüyorum ve hergün işe gidip gelirken kullanıyorum arabayı

Bizimki yeni kasa olan, fluenceden sert süspansiyonları hariç birçok konuda bariz daha iyi bir araç, ayrıca eski kasayla arasında 100 kg kadar ağırlık farkı var, buda aracın daha seri olmasına ve daha az yakıt tüketmesine sebep oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.