Şimdi Ara

ASTRA 1.6 CDTİ KULLANICILARI BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çok teşekkür ederim, sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben teşekkür ederim. Sanırım 0km bakıyorsunuz. Siz 2015 sonunda çıkan yeni K kasadan mı düşünüyorsunuz yoksa J kasa mı bakıyorsunuz? Eğer K kasa bakıyorsanız yakıt tüketiminiz bunun altında olacaktır, emin olun. Çünkü eski kasadan 200kg kadar hafif.
    Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: reddemons

çok teşekkür ederim, sağolun
  • ppzrg kullanıcısına yanıt
    yok malesef o kadar bütçem yok. ikinci el J kasa düşünüyorum

• ikinci ellere bakarken bayilerden sıfır fiyat da alın. ikinci eller genelde sıfırlarına çok çok yakın fiyatlar çekiliyor. Ben aracımı sıfır km aldığımda benim aldığımdan daha pahalıya insanlar ikinci el satmaya çalışıyorlardı. aklınızda olsun. Alacağınız araç en az 2014 model olacağı için siz de benzer durumlarla karşılaşabilirsiniz. opelin fiyat listesi yüksek sizi yanıltmasın. Ben aldığımda indirimli liste fiyatının üzerinden 6-7 bin kadar daha ucuza almıştım.
    Saygılarımla
    quote:

yok malesef o kadar bütçem yok. ikinci el J kasa düşünüyorum
    teşekkürler dikkate alacağım

• quote:

teşekkürler dikkate alacağım

Ben tesekkur ederim. Umarim dilediginiz araci bulur ve agiz tadiyla binersiniz. Merak ettiginiz bir sey olursa ( aracin kendisi alim satim vs.) memnuniyetle cevaplamaya calisirim.
    Saygilarimla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de astra k 1.6 136hp manyel s&s sahibiyim. Aracim suan 2400 kmde ve yol bilgisayari verisi 5.4 litre. Sehir ankara ve kullanim %40 agresif %60 sakin diyebilirim. 500 km haric tamami sehiricinde(ankara) kullanildi. Pompa verisiyle .4 litrelik fark var. Onunla birlikte 5.8 litre ediyor. Bu soguklarda bile 6'nin altinda kaldigi icin gayet memnunum.

• tüketimini gayet tatminkar. vites değiştirme uyarılarına göre mi değiştiriyorsunuz viteslerinizi?
    quote:

Orijinalden alıntı: sebati06

Ben de astra k 1.6 136hp manyel s&s sahibiyim. Aracim suan 2400 kmde ve yol bilgisayari verisi 5.4 litre. Sehir ankara ve kullanim %40 agresif %60 sakin diyebilirim. 500 km haric tamami sehiricinde(ankara) kullanildi. Pompa verisiyle .4 litrelik fark var. Onunla birlikte 5.8 litre ediyor. Bu soguklarda bile 6'nin altinda kaldigi icin gayet memnunum.
    GEnelde 2000 devirde değiştiriyorum, yani evet uyarıya gore değiştiriyorum.
     ASTRA 1.6 CDTİ KULLANICILARI BURAYA ASTRA 1.6 CDTİ KULLANICILARI BURAYA

• sizinki astra k imiş. güzel. maşallah güzel değerler. Astra K'nın bagaj hacmini beğenmemiştim ama tüketimler gayet güzel. Ne aldınız? excellence, dynamic, enjoy???
  • sebati06 kullanıcısına yanıt
    Opel çözmüş bu işi, kış olduguna da düşünürsek çok iyi

Execellenxe aldım. Bagaj dediğiniz gibi küçük ana arka koltuklar d segment gibi geniş. Tercih biraz oradan yana kullanılmış

• güle güle kullanın.
    quote:

Orijinalden alıntı: sebati06
    Execellenxe aldım. Bagaj dediğiniz gibi küçük ana arka koltuklar d segment gibi geniş. Tercih biraz oradan yana kullanılmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.