Şimdi Ara

Astra 1.4 T 140 HP Lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 model otomatik astra 1.4 turbo almayı düşünüyorum.Araç bayi çıkışlı lpg takılıymış şuan 7000 km de.Aracı kullananlar aracı tavsiye eder mi?Turbolu motorda lpg sorun açar mı başka kronik sorunları var mıdır?Araç sahibi motor 5 yıl garantili dedi bazıları lpg yüzünden motorda bir arıza olunca Opel kabul etmiyor demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fabrika çıkışlı olunca garanti kapmasına da girmiyor mu motor?

Belki de etmiyordur bilmiyorum ama asıl soruya gelecek olursak evet motor turbo ama direkt enjeksiyon değil. O yüzden son derece uyumlu.

Ama o motorda piston kırma muhabbeti vardı düzeldi mi bilmiyorum dexos1 gen2 yağ kullanmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Fabrika çıkışlı olunca garanti kapmasına da girmiyor mu motor?

Belki de etmiyordur bilmiyorum ama asıl soruya gelecek olursak evet motor turbo ama direkt enjeksiyon değil. O yüzden son derece uyumlu.

Ama o motorda piston kırma muhabbeti vardı düzeldi mi bilmiyorum dexos1 gen2 yağ kullanmak lazım

Fabrika çıkışlı değilmiş hocam yetkili bayi takıp müşteriye öyle teslim ediyormuş

• Opelin motoru turbolu olup da LPG ye uyumlu ender motorlardan. Ben 4 senedir LPG'li kullanıyorum bir sorun yaşamadım. GM atmosferik motora sonradan turbo eklenmiş tarzı bir motor yapmış bu yüzden uyumlu detaya girmeden bu şekilde ozetliyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Opelin motoru turbolu olup da LPG ye uyumlu ender motorlardan. Ben 4 senedir LPG'li kullanıyorum bir sorun yaşamadım. GM atmosferik motora sonradan turbo eklenmiş tarzı bir motor yapmış bu yüzden uyumlu detaya girmeden bu şekilde ozetliyeyim.

Çok teşekkür ederim hocam

• Bendede egea 1.6 e-töre var satıp 2020 astra almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat@murat

Bendede egea 1.6 e-töre var satıp 2020 astra almayı düşünüyorum

Bende de 2015 Accent blue dizel otomatik var 60 binde bu araçla takas edeceğim sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 Astra J 1.6 115 HP Akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Astra J 1.4t basliginda yakin zamanda komusuldu. Konu cok uyumlu ben su kadar kullandim hicbir sey olmuyorcular ve bu motor benzine bile uyumlu degil lpg istiyorsaniz uzak duruncular olarak ikiye ayrilmisti. Forumda aratin cikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: electrun

Astra J 1.4t basliginda yakin zamanda komusuldu. Konu cok uyumlu ben su kadar kullandim hicbir sey olmuyorcular ve bu motor benzine bile uyumlu degil lpg istiyorsaniz uzak duruncular olarak ikiye ayrilmisti. Forumda aratin cikar.

Hocam gördüm konuyu da dediğiniz gibi herkes farklı konuşuyor ne düşüneyim şaşırdım

• tosunoo kullanıcısına yanıt

Lpg dusunuyorsaniz baska arac bakmaniz menfaatinize olur. 1.4T ler epey nazli motor, subap devir daim, lspi vs derken. Yol yakinken ya dizeline bakin yada baska arabaya benim nacizane gorusum budur.

• electrun kullanıcısına yanıt

Uyumlu olmayan hatchback astralarda olan 1.4t 150hp Lik motorlar. Direkt enjeksiyonlu olduğu için uyumlu değil. B14net a14net motorlar lpgye uyumlu.

• WWalker kullanıcısına yanıt

Mesela direkt degil de port enjeksiyonlu olmasi dolayisiyla lpg uyumu degil. Mesele bu motorun benzinle calistigi durumlarda bile yazdigim gibi bazi sorunlarinin olmasi. Lpg ise hizlandiriyor bu sureci.

Bahsettigim konuya bakarsaniz daha fazla bilgi verildi diger uyeler de paylasti fikirlerini.

• 1.4 A14net moturlu araç kullandım en ufak bir sorun yaşamadım. Oldukça güzel yakıt tüketimi de elde ettim

• Lspi olayi Opel özgü değil. Dusuk hacimli turbo motorlarin hepsinde oluyor. Lpg işi ise taktirdigin yerin onemi cok büyük.

Nissan atmosferik motorlu aracla 1. Subap degistirdim. 2. Piston kirildi . İkisi de beceriksiz ustalar yuzunden basima geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.