Şimdi Ara

astra 1.3 dizel sorusu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • opel astra 1.3 cdti almayı düşünen arkadaşların şikayetvar. com da opel astra yı aratıp oradaki şikayetleri okumalarını tavsiye ederim. yeni opel astra kompakt sınıftaki kullanmadığım nadir arabalardan birisi o yüzden hakkında pek bilgim yok ancak okuduğum şikayetler servislerin pekte iyi niyetli olmadığı ve aracın biraz fazla sorun çıkardığı yönündeydi.
  • Güle güle kullan kardeş doğruya doğru corrolla = 0 problem Astra demek %50 şansla 2 problem sabahları geç ve gürültülü çalışır,direksiyon kutuduz heran takurr and tukuuurr edebilir :)
  • ark. ben opel astra triptonik cosmo sınıfı almak istiyorum 2005 model 20 ila 25 bin km arasında sizce almalımıyım kullanan arkadaşlar memnun mu kronik bir arıza yaşatıyormu bilen varsa...?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycar -- 11 Mart 2008; 17:50:28 >
  • abartmayın araç fabrikanın verdiği yük değerleri içindeyken hiç bir aktarma organı yürüyen aksam parçası zarar görcek kadar zorlanmaz. ha arabaya 7 kişi biner bagajı ağzına kadar doldurursan o zaman zaten devir çevirmene gerek yok araç ömründen yer.
  • yaww ne gitmesi ne uçması ne 200ü benmi baska araba kullanıyom, 12 gun oldu alalı basta arabya bi baktım 6 vites tabi benzinli kullandımz için ilk defa dizel alınca oluyo bole :D araba uçuyo dedim ama yok ole uçma kaçma valla bundan önce a3 vardı 2005 fsi o ferrari soliyim:D bu koltuga yapıstırıyosa, ama ben istanbullu olarak araba yakmıyo diger hersey bos yolda zaten 3 .vitesi gormedim daha ama umrumda da deil kaç yapmıs kalkmış oturmuş araba yakmıyo... :) benzinli kullanan tum istanbullulara tavsiyemdir alın biraz baş agrıtıyo sesi ama deger valla ...
  • Sen Easytronic almışsın. Performansı etkileyen faktörlerden biride o dur. Düz viteslerde 2000 devrin üstünde gayet yeterli performans alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 18 Mart 2008; 12:13:08 >
  • Astra 1.3 cdti performansı vasat
  • Ben hergün temde çok rahat 190-200 görüyorum.Denemesi bedava.

Tabi arabada 3-4 kişi varsa bu süratlere cıkarmı bu kadar kolay denemedim.O yüzden bilmiyorum.Genelde iki kişiyle bu süratleri görüyorum.

Birde 6.vitesle 200 görmek çok zor.Max hıza ancak 5.vitesle ulaşabilirsiniz.

Fsi a3 25 bg fazla olması sebebiyle doğal olarak daha performanslı bir araç.O yüzden sıkıntı yaşamanız normal.

Tork değerleri 400 nm olan araçlar var.O zaman bu araçların aktarma organları Allaha emanet.Dediğiniz ancak aşırı zorlamalarda mümkün olabilir.

Performans arayanlar için elbette uygun seçim değil.Ama D sınıfı 1.6 passat,avensis,vectra tarzı araçlar kadar performans verir.O yüzden sıkıntınız olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayairini

yaww ne gitmesi ne uçması ne 200ü benmi baska araba kullanıyom, 12 gun oldu alalı basta arabya bi baktım 6 vites tabi benzinli kullandımz için ilk defa dizel alınca oluyo bole :D araba uçuyo dedim ama yok ole uçma kaçma valla bundan önce a3 vardı 2005 fsi o ferrari soliyim:D bu koltuga yapıstırıyosa, ama ben istanbullu olarak araba yakmıyo diger hersey bos yolda zaten 3 .vitesi gormedim daha ama umrumda da deil kaç yapmıs kalkmış oturmuş araba yakmıyo... :) benzinli kullanan tum istanbullulara tavsiyemdir alın biraz baş agrıtıyo sesi ama deger valla ...

Bu arada Astra yalıtımı ve motor sessizliği açısından sınıfında oldukça iyi bir seviyededir. Hız yükseldikçe motor sesini duymak imkansızlaşıyor.
  • Arkadaşlar astrada süspansiyon sistemi olarak arkalarda çok kollu bağımsız süspansiyonmu kullanılıyor? yoksa yarı bağımsızmı? yani helezon yaylı esnek dingilmi kullanılıyor megane de olduğu gibi bilen varmı ??
  • Neye göre vasat aceb? Hangi yarışa katıldık da vasat? Kaç km yaptık da vasat. Yoksa arkadaşımızdan rica ettik bir turluk denedik mi?
    Saygılar
  • arkadaşlar astra dizelin performansının hakikaten vasat olduğunu bende düşünüyorum.çok kaliteli bir araç ama kabul etmek gerekir bu motor özellikle turbo devrede değil iken çok can sıkıcı.1.6 dizelle sunulsa eminim daha çok tercih edilen bir araç olacaktır.
  • yaris dizel 1.4 motor 90 beygir 194 tork
    astra dizel 1.3 motor 90 beygir 200 tork

ama birde astra gtc var 1.9 dizel 150 beygir 320 tork

acaba bu dediğin 1.3 astra 1.9 olmasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.