Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.674
Cevap
64
Favori
1.147.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhat762000

quote:

Orjinalden alıntı: 34 HIZ 50

bi de bu 33000 YTL'lik fiyat çok iyi, cdti enjoy hemde 2007 için, 2006 lar bile o rakamı çok aşıyo galericiye nasıl düşmüş bu araç anlamadım çünkü kimse sıfır alıpta cdti astrasını daha 11.000 km'de satmak istemez çok büyük istisnai durumlar yoksa borç kriz v.s...neyse sonuç olarak araçta bi problem yoksa hiç ama hiç kaçırma derim fiyat çok uygun

dostum sordum adam almış krediyi ödüyememiş galarici de krediyi kapatıp aracı üsütüne geçirmiş istanbulda siyah aynı 18.000 km de 2007 33.500 diyor adam ama pazarlık yapsak iner herhalde

Alıntıları Göster
    birde 1 viteste araba çok agır muhabbeti war ya pati falan çekermi astra deviri yüksek tutunca

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 34 HIZ 50

bi de bu 33000 YTL'lik fiyat çok iyi, cdti enjoy hemde 2007 için, 2006 lar bile o rakamı çok aşıyo galericiye nasıl düşmüş bu araç anlamadım çünkü kimse sıfır alıpta cdti astrasını daha 11.000 km'de satmak istemez çok büyük istisnai durumlar yoksa borç kriz v.s...neyse sonuç olarak araçta bi problem yoksa hiç ama hiç kaçırma derim fiyat çok uygun

dostum sordum adam almış krediyi ödüyememiş galarici de krediyi kapatıp aracı üsütüne geçirmiş istanbulda siyah aynı 18.000 km de 2007 33.500 diyor adam ama pazarlık yapsak iner herhalde

Alıntıları Göster
    Walla bunlar çok iyi fiyatlar ben 2007 dizel astra 35-36 milyardan aşağı görmedim piyasada çok kurt var dikkatli ol !

• quote:

Orijinalden alıntı: 34 HIZ 50

Walla bunlar çok iyi fiyatlar ben 2007 dizel astra 35-36 milyardan aşağı görmedim piyasada çok kurt var dikkatli ol !

Alıntıları Göster
    dostum zaten hep galerilere bakıyorum birtane daha buldum internetten belki oda olabilir 7500 de easytronic 35000 diyor adam sıkışmış bakalım bi araştırcaz baya walla az para deil ondan geç olsun temiz olsun diyoruz
  • quote:

dostum zaten hep galerilere bakıyorum birtane daha buldum internetten belki oda olabilir 7500 de easytronic 35000 diyor adam sıkışmış bakalım bi araştırcaz baya walla az para deil ondan geç olsun temiz olsun diyoruz

Alıntıları Göster
    35.000 ikinci ele vermem ben olsam...Okm alırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nouma35

35.000 ikinci ele vermem ben olsam...Okm alırsın...

Alıntıları Göster
    aynı donanım sıfır 38 buluyor o kadar para yok 33.000 war elimdee hadi sagdan soldan2 daha bulurum ancak yoksa hiç ugraşmadan 0 alacagım
    birşey daha soracagım zevk ve renkler tartışılmaz ama siyahla şimşek grisi arasında kaldım siz gri olupta keşke siyah alsaydım yada tamtersi düşündügünüz oldumu birde astrası olanlar renklerini
    yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat762000 -- 27 Temmuz 2007; 11:57:53 >

• quote:

aynı donanım sıfır 38 buluyor o kadar para yok 33.000 war elimdee hadi sagdan soldan2 daha bulurum ancak yoksa hiç ugraşmadan 0 alacagım
    birşey daha soracagım zevk ve renkler tartışılmaz ama siyahla şimşek grisi arasında kaldım siz gri olupta keşke siyah alsaydım yada tamtersi düşündügünüz oldumu birde astrası olanlar renklerini
    yazarsa sevinirim

Alıntıları Göster
    valla bir adet şimşek grisi corsa c varken amcama ısrarla gtcyi de şimşek grisi aldırdım. ama şimdi corsa d almak üzereyim heralde şimşek grisi araçların bolluğundan olsa gerek siyah almayı düşünmekteyim

• quote:

yazarsa sevinirim

Alıntıları Göster
    enjoy al 36.000'e simmmsiyah acayip güzel..piyano boyası falan hikaye bence enjoy yeterli donanıma sahip..

• quote:

enjoy al 36.000'e simmmsiyah acayip güzel..piyano boyası falan hikaye bence enjoy yeterli donanıma sahip..

Alıntıları Göster
    maddi durum35 tık diyor ah çıkabilsem lafta 25 den başladım 10 mil. fark attım bütce açık werecek sonum turkiye ekonomisi gibi olacak
    birde bu araç 2007 mi on ızgaralıklar metalik değil de ondan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat762000 -- 27 Temmuz 2007; 18:06:43 >

• quote:

maddi durum35 tık diyor ah çıkabilsem lafta 25 den başladım 10 mil. fark attım bütce açık werecek sonum turkiye ekonomisi gibi olacak
    birde bu araç 2007 mi on ızgaralıklar metalik değil de ondan sordum

Alıntıları Göster
    Makyajsız kasa bu
    ama 2007 model olabilir
    2007nin ilk aylarında makyajsız astra satılıyordu hala..

• quote:

Orijinalden alıntı: mizrakk

Makyajsız kasa bu
    ama 2007 model olabilir
    2007nin ilk aylarında makyajsız astra satılıyordu hala..

Alıntıları Göster
    Şimşek grisi en başta pek hoşuma gitmiyordu ndense.
    Ama şimdi fikrim değişti.
    Bence en iyi renk şimşek grisi eğer ki metalik alacam diyorsanız.
    Ama bence daima en iyi renk beyazdır.
    Arabanın içinden memnunsanız dışı çok öenmli değil.
    Beyaz her açıdan en iyi renk.

Birinci viteste pati çeker mi diye soran olmuş.
    Çeker. Özellikle yokuş yukarı kalkışlarda çekebiliyor.
    Lakin pati çekse de kalkışlarda dizel hantal.
    2. vites 2000 devire gelene kadar çok hantal.
    Özellikle çok sıcak havalarda klima açıksa.

Ama ben çok da şikayetçi değilim. Kalkışta nasıl diye sorulduğu için yazıyorum.
    Performansından bir şikayetim yok.

Yineliyorum. Eğerki paranız varsa cosmo alın. Enjoyun donanımı fena değil ama siz yinede cosmo düşünün.
    Özellikle de 4-5 sene binmeyi düşünüyosanız ilerde pişman olursunuz. Tabbi aradaki fiyat farkını karşılayamıyorsanız bir şey diyemem.

Son olarak yakında 2008 modeller çıkacak. Dolayısıyla sıfır 2007 ler için pazarlık sansınız artacak.
    Paranızı euroya çevirip biraz bekleyin derim ben. Ve sıfırı zorlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racai -- 27 Temmuz 2007; 21:34:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: racai

Yineliyorum. Eğerki paranız varsa cosmo alın. Enjoyun donanımı fena değil ama siz yinede cosmo düşünün.
    Özellikle de 4-5 sene binmeyi düşünüyosanız ilerde pişman olursunuz. Tabbi aradaki fiyat farkını karşılayamıyorsanız bir şey diyemem.

Son olarak yakında 2008 modeller çıkacak. Dolayısıyla sıfır 2007 ler için pazarlık sansınız artacak.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: racai

kesinlikle

• quote:

yazarsa sevinirim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serhat762000

yazarsa sevinirim

merhaba arkadaşlar uzun suredir foruma sadece okumak için kısıtlı zamanlarda giriyorum, o yüzden yazamıyordum..

ben astra cosmoyu ilk başta siyah alacaktım, fakat koltuğunda serçe parmağımın tırnağı kadar bir delik gördüm, fiyatını da indirmeyince şimşek grisi aldım.. arabayı teslim almadan önce, tüh ya keşke o siyahı alsaydım dediğim oldu, fakat arabayı aldığımda çok iyi bir renk olduğunu gördüm, araba kiri çiziği falan belli etmiyor ve bana göre filmle falan güzel de duruyor. ama hala bakımlı bi siyah görünce içim cız etmiyor değil fakat ben öğrenci olduğumdan o kadar bakım yapamam, sönük bir siyahtansa şimşe grisi daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf.ky

quote:

Orjinalden alıntı: serhat762000

yazarsa sevinirim

merhaba arkadaşlar uzun suredir foruma sadece okumak için kısıtlı zamanlarda giriyorum, o yüzden yazamıyordum..

ben astra cosmoyu ilk başta siyah alacaktım, fakat koltuğunda serçe parmağımın tırnağı kadar bir delik gördüm, fiyatını da indirmeyince şimşek grisi aldım.. arabayı teslim almadan önce, tüh ya keşke o siyahı alsaydım dediğim oldu, fakat arabayı aldığımda çok iyi bir renk olduğunu gördüm, araba kiri çiziği falan belli etmiyor ve bana göre filmle falan güzel de duruyor. ama hala bakımlı bi siyah görünce içim cız etmiyor değil fakat ben öğrenci olduğumdan o kadar bakım yapamam, sönük bir siyahtansa şimşe grisi daha iyi

Alıntıları Göster
    bakalım araştırıyoruz bende siyahı çok istiyorum birde bazı ark. çizigi çok belli ediyor temizlemen gerekiyor herzaman en onemliside sıcagı çk çekiyor araba yanıyor diyorlar ama karizması ayrı
    geç olsun temiz olsun diye araştırıyoruz bakalım

• quote:

bakalım araştırıyoruz bende siyahı çok istiyorum birde bazı ark. çizigi çok belli ediyor temizlemen gerekiyor herzaman en onemliside sıcagı çk çekiyor araba yanıyor diyorlar ama karizması ayrı
    geç olsun temiz olsun diye araştırıyoruz bakalım

Alıntıları Göster
    siyahı bol bol temizlemek gerekiyor ama olsun gül-diken ilişkisi..
  • quote:

siyahı bol bol temizlemek gerekiyor ama olsun gül-diken ilişkisi..

Alıntıları Göster
    Walla bende bu konuda çok kararsız kalmıştım sonunda gümüş grisi aldım siyah ta isterdim ama kapalı garaj falan lazım sürekli gölgede tutmak lazım siyah öyle bi enteresanki araba yıkanırken bile çiziliyo çok özen istiyen bi renk bide yılda bi kaç kez 250-300 ytl arası paraya kıyıp cila falan şart .Temizken süper görünüyo ama güneşte yakından bi bakın bütün bez izleri aynen görülüyo halka şeklinde .Ama şuda bi gerçekki makyajlı kasa enjoyda beyaz zeminli farlara siyah çok yakışıyo .

• quote:

Walla bende bu konuda çok kararsız kalmıştım sonunda gümüş grisi aldım siyah ta isterdim ama kapalı garaj falan lazım sürekli gölgede tutmak lazım siyah öyle bi enteresanki araba yıkanırken bile çiziliyo çok özen istiyen bi renk bide yılda bi kaç kez 250-300 ytl arası paraya kıyıp cila falan şart .Temizken süper görünüyo ama güneşte yakından bi bakın bütün bez izleri aynen görülüyo halka şeklinde .Ama şuda bi gerçekki makyajlı kasa enjoyda beyaz zeminli farlara siyah çok yakışıyo .

Alıntıları Göster
    hani fotolarını koydugum 2007 fakat 2006 kasa olan astraya 2007 makyajı yapılırmı krom ızgaralıkfalan

• quote:

hani fotolarını koydugum 2007 fakat 2006 kasa olan astraya 2007 makyajı yapılırmı krom ızgaralıkfalan

Alıntıları Göster
    2007 makyajı yapılamaz sanıyorum tampon dizaynı farklı çünkü
  • quote:

2007 makyajı yapılamaz sanıyorum tampon dizaynı farklı çünkü

Alıntıları Göster
    önü komple yenilemen gerek sis farı ızgara vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk96

önü komple yenilemen gerek sis farı ızgara vb.

Alıntıları Göster
    2007 hRBİDEN GUZEL MİŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: happycar

2007 hRBİDEN GUZEL MİŞ

Alıntıları Göster
    siyah al gitsin be çok güzel..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.