Şimdi Ara

Astra 1.3 CDTİ HB enjoy sorular??? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
32.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2005-2006 arası enjoy cdti larda yol bilgisayarı bulunuyormu? Yoksa bu opsiyonel midir?
  • bende 2006 enjoy cdti var, bulunuyo.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simonsorcerer

bende 2006 enjoy cdti var, bulunuyo.. :)

Bende aldım cidden bulunuyormuş
  • arkadaşlare ben de 2 el. olarak astra 1.3 cdti dusunuyorum 2009 kasa dusunuyorum full depoyla sehir içi kaç yakar bu arac kullananların yorumlarını beklıyorum km başına soylıyebılırsınız he bu arada hız sabitliyici ve park sensoru enjoy modelınde ?
  • 2012 Opel Astra Classic III 1.3 Dizel

Arkadaşlar bu aracın pazarlığını yaptım dün bayide. HB olanı 42-43 bin lira arası Sedanı 46-47. Şu an aşırı derecede kararsız durumdayım. Yeni Astra HB leri görünce Classic HB modeli biraz sönük kaldı gözümde Acaba sedan mı almalıyım hb mi ?
  • Arkadaslar 2008 astra 1.3 enjoy aldim 57000 de 60000 bakimi varmis nekadar tutar ve neleri degistiriyolar bide kullanirken nelere dikkat etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onderti

arkadaşlare ben de 2 el. olarak astra 1.3 cdti dusunuyorum 2009 kasa dusunuyorum full depoyla sehir içi kaç yakar bu arac kullananların yorumlarını beklıyorum km başına soylıyebılırsınız he bu arada hız sabitliyici ve park sensoru enjoy modelınde ?

araç karma tüketimde 900-950 km yol yapıyor şehir içinde 750 km rahat yapar dediğin özellikler 2009 enjoy larda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdarda

Arkadaslar 2008 astra 1.3 enjoy aldim 57000 de 60000 bakimi varmis nekadar tutar ve neleri degistiriyolar bide kullanirken nelere dikkat etmeliyim

mesajınızı yeni gördüm kimse cevap vermemiş sanıyorum aracınızı hala kullanıyorsunuzdur. size kendimde de 2008 model 1.3 cdti sedan gümüş 90 hp 200nm lik araç olduğu için yardımcı olmak isterim. aracımın 60 bin bakımını konya yetkili servisi özkaymakta kampanyadan 220 tl ye anlaşmış olmamıza rağmen normal km bakımının yanında v kayışı değişimi kışlık bakım, klima bakımı, carbon clean ve ufak tefek kontroller derken (şahsen soyulduğumu düşünüyorum) 680 tl ile servisten çıktım. siz ekstralara girmezseniz 300 tl civarında yetkili servisinden çıkabilirsiniz özel servisinde ise hiç bir ekstra olmadan 140 tl ilk verilen fiyat (mazot filtresi orjinal ancak diğerleri yan sanayi,yağ orjinal gm) yalnız benim aracıma yetkili serviste yapılanlar özel serviste yapılsa idi zannediyorum 250 tl yi geçmezdi. aradaki 430 tl yetkili servislerin müşteri öpmesinin ve orjinal malzeme kullanılmasının faturasıdır. tüm periyodik ürünlerimi bir gm sitesinden kendim satın alıp özel serviste bakımımı yaptırayım dediğimdeyse faturam yine kabarık geldi, sadece orjinal malzemelerim(motor yağı mobil veya castrol olmak üzere, yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi, v kayışı, carbon model polen filtresi) bile 200 tl civarında tutuyor, buna minumum 50 tl işçilik desek 250 tl yi buluyor. uzun lafın kısası opel binmek hem de dizel opel binmek bitmeyen bir masrafa kendi iradenizle dahil oldunuz demektir. Allah yardımcımız olsun.

• Aracı 2 aydır kullanıyorum 2009 model 1.3 cdti otomatik enjoy modeli
    izlenimlerim şunlar ;

* araç yakıt konusunda çok ekonomik kendi kullanımımıza göre konuşuyorum şehir içi 860 km 1 depo ile yol aldı. bunun 200 km kadarı zorlayarak kalan kısmı sakin kullanıldı
    * senelik vergisi toplam 200 lira civarı
    * göğüs hiç estetik değil hatta insana doblo hissi veriyor ama kalitesine diyecek yok malzemeler birbirine çok sert oturuyor.
    * donanım seviyesi kullandığım enjoy modeli için bu paraya bukar özelliği bulabileceğiniz başka hiçbir araba yok açık ve net.

hız sabitleyici
    yokuş kalkış
    far sensörü
    park sensörü
    yağmur sensörü
    lastik basınç sensörü

başlıcaları

katlanır ayna ve dijital klima da olabilirdi.

* içi ve bagajı sınıfının en genişi hatta tavan yüksekliği insana dolmuş hissi veriyor.
    * ses sisteminde bu fiyatlardaki hiçbir arabanın ses dolgunluğu bukadar kötü değil

daha fazla görüş edindikçe paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.