Şimdi Ara

aştiden meclise nasıl gidebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen nasıl gidebilirim aştiden meclise ?

• eski meclismi yeni meclismi ?

eskiyse aştiden ankaraya binip kızılayda iner metro aktarması (ücretsiz) yaparak ulusta inersin. 5 dakika yürürsün.

yeni meclise aştiden ankaraya binip kızılayda inersin. çankaya tarafına giden herhangi bir ego otobüsüne (112-113-114-413 vs.) biner ilk durakta (akay durağı) iner 5 dakika yürürsün.

• meclisin ziyaretçi kapısı var oraya , şu an ki aktif tbmm binasına, akan bir trafik var girişin. oradan bahsediyorum.
  • Nabacan len mecliste
  • arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  • aştide otobusten indigin zaman saga sola sapma direk binanın içine gir. dum duz yuru uste cıkma. yurudugun kattaki cıkış kapısını bul. otoparka cıkarsın. orda taksi duraklarını gorurusun orda belediyenin ÜCRETSİZ servisleri var. onların soforleri ordadır. san yardım ederler. para vermeden gitmiş olursun. ayrıca derlerse biz seni kızılayda indirriz ordan gecersin,ok de.(buyuk ihtimal mesrutiyet caddesindeki halk otobusleri duragında indirirler) kızılayda in birine sor. tarif ederler.ama cogu kişi ziyaretci giriş kapısını bilmez. o kapıda deniz kuwetleri komutanlıgı var onun karsısı. (gemiye benzer maket var bahcesinde gorursun yani)
  • fizisyen ankaray ile kızılaya gitsem kızılay durağından sonra yürüyerek çok mu uzakta ? yüküm olacak ondan soruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polatlıya nasıl gidebilirim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.