Şimdi Ara

Ast MYO için bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    YGS-1=170,49485
    YGS-2=172,99879
    YGS-3 =245,80841
    YGS-4=250,38499
    YGS-5=218,60750
    YGS-6=191,02874

Bütün astsubay myo lara başvuru yaptım çağırılma olasılığı nedir?
    Paylaş:

Babam polis memuru göz önünde bulundururlar mı acaba?

• ygs 3 ve 4ten kara astsb gelır :)
  • konuyu biraz gasp etmiş olacağım ama bende başvuru yaptım şimdi internetten ön kayıt mı ne işte bilgilerini giriyorsun tc ni falan 27 sine kadar sondu galiba bundan sonra ne olacak beni arayacaklar mı ben bir yerden mi takip edeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog. -- 24 Mayıs 2012; 22:49:42 >
  • Arkadaşlar delimisiniz siz TV de mi izlemiyorsunuz ? facebook unuz varsa pesdiyenastsb grubunu bulun. Okuyun ne durumda olduklarını. Dışardan davulun sesi hoş geliyor ama bu meslek öyle göründüğü gibi değil. Gidin işçi olun daha fazla maaşınız olur. Sabit yeriniz olur. Hakkınız hukukunuz olur. Ama astsubay olursanız bunların hiçbiri olmayacak ve kendinizi bu pesdiyenastsb grubunun icinde bulacaksınız. Açın gözünüzü ve gidin başka mesleklere. Bana inanmıyorsanız face den bakın basından takip edin ne durumdalar. Seslerinide kimse duymuyor yok muş gibi davranılan aileleriyle 1 milyonluk grup araştırın görün nedemek istediğimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillaoguz

Arkadaşlar delimisiniz siz TV de mi izlemiyorsunuz ? facebook unuz varsa pesdiyenastsb grubunu bulun. Okuyun ne durumda olduklarını. Dışardan davulun sesi hoş geliyor ama bu meslek öyle göründüğü gibi değil. Gidin işçi olun daha fazla maaşınız olur. Sabit yeriniz olur. Hakkınız hukukunuz olur. Ama astsubay olursanız bunların hiçbiri olmayacak ve kendinizi bu pesdiyenastsb grubunun icinde bulacaksınız. Açın gözünüzü ve gidin başka mesleklere. Bana inanmıyorsanız face den bakın basından takip edin ne durumdalar. Seslerinide kimse duymuyor yok muş gibi davranılan aileleriyle 1 milyonluk grup araştırın görün nedemek istediğimi.

Onlar işte mesleğe para diye giren adamlar sonra ağlıyorlar. Askerlik,polislik gönüllülük mesleğidir. Para için girilmez eğer kalpten istiyorsan girersin. O ağlayan adamlar hep para için,işssizlikten giren adamlar.

• Diyelimki bu düsüncende haklısın ama bir astsubay ne iş yapar dışarda gördüğümüz üniformalı asker silahlı cafcaflı bizim gördüğümüz böyle peki içerde durum nasıl benim tanıdıklarım var onlardan bildiğim icin yazıyorum. Batıda görevi yazın askerleri alıp ot yoldurur güneş altında mıntıka temizliği yaptırır kışında gene askerleri alır kar temizliği yaptırı gelene gidene selam verir ve ne kadar zeki olursa olsun onun zekası aklı orda sökmez cünkü bir astsubaydan akıl zeka üretim beklenmez sadece denileni yapması beklenir yorum yapmadan ha denilende öyle filmlerde görülen özel görev değil onlar ancak filmlerde olur. Sonrada düşünür ben bu meslege canımı vermek icin girdim ama ben ot yoldurmak veya yemesini oturmasını kalkmasını ortama girmesini konusmasını bilmeyen kültür seviyesi düşük bir sahıs olarak hor görülmek icinmi hayatımı feda ettim der. Para için demişssin evet hersey para değil. Ancak sen 30 yıldır vatanına milletine hayatını feda etmeye hazır calısıp hizmet vermissindir astsubaylıgın en son kademesine gelmissindir. Ancak aldıgın maaş yeni mezun bir tegmenle aynı tutulur. Adalet istersin ama adaleti istediğin kişiler benim teğmenim başçavuşla aynı maaşı alamaz der. Onlar bu ordunun ferdide astsubaylar neyin ferdi bunu söylermisin. Neyse burada tartısmak yersiz sadece arastırıp ne yaptıgını bilmediginiz bir meslege balıklama dalarsanız sonradan pişman olmayın ben sadece cevremde bildigim gördüklerimden tecrübelerimi aktarmak istedim. Genede vatan sağolsun. :) Son olarakta benim dedigim bu face grubu üye sayısı 300 bin suandaki meslekteki mevcut sayıları 90 bin yani emekli aileler vs de katılmıs ama görevdeki herkeste bu grupta ve hepsi adalet istiyor. Senin dediğine göre ozaman vatanını sevdiği icin giren bir tek astsubay yok bu ülkede hepsi isssizlik ve para icin girmis oluyor bu meslege.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaoguz -- 24 Mayıs 2012; 23:19:52 >

• quote:

Diyelimki bu düsüncende haklısın ama bir astsubay ne iş yapar dışarda gördüğümüz üniformalı asker silahlı cafcaflı bizim gördüğümüz böyle peki içerde durum nasıl benim tanıdıklarım var onlardan bildiğim icin yazıyorum. Batıda görevi yazın askerleri alıp ot yoldurur güneş altında mıntıka temizliği yaptırır kışında gene askerleri alır kar temizliği yaptırı gelene gidene selam verir ve ne kadar zeki olursa olsun onun zekası aklı orda sökmez cünkü bir astsubaydan akıl zeka üretim beklenmez sadece denileni yapması beklenir yorum yapmadan ha denilende öyle filmlerde görülen özel görev değil onlar ancak filmlerde olur. Sonrada düşünür ben bu meslege canımı vermek icin girdim ama ben ot yoldurmak veya yemesini oturmasını kalkmasını ortama girmesini konusmasını bilmeyen kültür seviyesi düşük bir sahıs olarak hor görülmek icinmi hayatımı feda ettim der. Para için demişssin evet hersey para değil. Ancak sen 30 yıldır vatanına milletine hayatını feda etmeye hazır calısıp hizmet vermissindir astsubaylıgın en son kademesine gelmissindir. Ancak aldıgın maaş yeni mezun bir tegmenle aynı tutulur. Adalet istersin ama adaleti istediğin kişiler benim teğmenim başçavuşla aynı maaşı alamaz der. Onlar bu ordunun ferdide astsubaylar neyin ferdi bunu söylermisin. Neyse burada tartısmak yersiz sadece arastırıp ne yaptıgını bilmediginiz bir meslege balıklama dalarsanız sonradan pişman olmayın ben sadece cevremde bildigim gördüklerimden tecrübelerimi aktarmak istedim. Genede vatan sağolsun. :)

Keşke o sürekli şikayet eden insanlarda araştırsaydıda işssizlik yüzünden,para yüzünden bu mesleğe girmseydide gerçekten isteyen adamlar girseydi. Diyorsunuzki gelene gidene selam verir orası özel şirket değil ASKERİYE. Adı üstünde alt-üst olucak tabiki onlarda bunu bilerek giriyor. Eğer ben o kadar kompleksliyim diyorsa KHO,DHO,HHO bu okullardan birine gitseydi. Yada bu okullardan mezun olan teğmen,üst teğmene-yüzbaşına vs selam vermiyormu ? Verdiğin maaş örnekleri heryerde var. Adı üstünde biri SUBAY diğer ASTSUBAY. Mesleğe girerken bunları biliyordu ozaman girmeseydi. Bence şuan için maaşlar günümüze göre oldukça iyi. Asıl düzeltilmesi gereken iyileştirilmesi gereken özel sektör maaşları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neyse sanırım bu konuya tıpkı onlar gibi baktıgınız icin ya sizde subaysınız yada bir subay çocuğu falansınız ben sizinle tartısşma amaclı yazmadım sadece kimin neyi sececegini bilinclensin diye yazdım. Dediğiniz ile kendinizde çelişiyorsunuz bu arada. ilkinde vatan sevgisi demişssiniz giriş nedenine simdide biraz daha calıssaydıda subay olsaydı demişsiniz. Bende bunu demek istiyorum zaten. Astsubay olacagınıza calısın subay olun yada bir ömür sizin gibi kişilerin yorumları ve asağılamalarını kabullenerek girin bu meslege diyorum aslında çok güzel canlı bir yasatma yaptınız ddiğiniz gibi astsubay olarak girip hak aramya kalktıgında haksızlık durumunda bu sizin dediginiz gibi ellerinde en kuvvetli silah zeki olsaydın calısıp subay olsaydın silahı kullanılacak bir toplum bende bunu dedim. tartışmaya gerek yok aklı olan buradaki konusmadan kendine birsey cıkarmıstır umarım.
  • quote:

Neyse sanırım bu konuya tıpkı onlar gibi baktıgınız icin ya sizde subaysınız yada bir subay çocuğu falansınız ben sizinle tartısşma amaclı yazmadım sadece kimin neyi sececegini bilinclensin diye yazdım. Dediğiniz ile kendinizde çelişiyorsunuz bu arada. ilkinde vatan sevgisi demişssiniz giriş nedenine simdide biraz daha calıssaydıda subay olsaydı demişsiniz. Bende bunu demek istiyorum zaten. Astsubay olacagınıza calısın subay olun yada bir ömür sizin gibi kişilerin yorumları ve asağılamalarını kabullenerek girin bu meslege diyorum aslında çok güzel canlı bir yasatma yaptınız ddiğiniz gibi astsubay olarak girip hak aramya kalktıgında haksızlık durumunda bu sizin dediginiz gibi ellerinde en kuvvetli silah zeki olsaydın calısıp subay olsaydın silahı kullanılacak bir toplum bende bunu dedim. tartışmaya gerek yok aklı olan buradaki konusmadan kendine birsey cıkarmıstır umarım.

Arkadaşım sen istediğin yere çekiyorsun benim cümlelerimi ben az daha çalışıp subay olsaydı demedim.İyi okursan ne dediğim anlarsın. ''Eğer ben o kadar kompleksliyim diyorsa KHO,DHO,HHO bu okullardan birine gitseydi'' Dediğim cümle bu. Bunuda sizin herkese selam verme cümleniz yüzünden söyledim. Bu arada subayda değilim, subay çocuğuda değilim gerçekler bunlar Askerlikte ''Hiyerarşi'' sistemi egemen. Zaten bu sistem olmasa disiplin sağlanmaz. Zaten onun için avrupanın en güçlü ordularından biri olarak gösteriliyoruz. Bu arada bende astsubaylığa girmeyi düşünüyorum Bu arada ben kimseyi aşağılamadım bunu nereden çıkarttınız bravo gerçekten size. Askeriyenin tüm personeli gerçekten onurlu ve şerefli insanlardır. Ama aralarında tabiki 1-2 tane çürük çıkıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 24 Mayıs 2012; 23:55:30 >

• ya bakın burada ne konussak bos. face deki gruplarına girin bakın 90 bin astsubay var su anda calısan ama grup 300 binleri gecmis durumda yani bütün hepsi bu grubu olusturdularsa vardır bir sebebi bir haksızlık. girin okuyun konusun danısın. Siz burada onları işsizlikten para icin girmiş insanlar diye suçladınız bir kere. Bende size hepsi su anda hakkını istiyor diyorum. Burda bunu tartısmayalım. Bütün ordunun astsubayları face de ve girin danısın kendilerine ne oldugunu onlardan iyi kimse anlatmaz size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@tWo

konuyu biraz gasp etmiş olacağım ama bende başvuru yaptım şimdi internetten ön kayıt mı ne işte bilgilerini giriyorsun tc ni falan 27 sine kadar sondu galiba bundan sonra ne olacak beni arayacaklar mı ben bir yerden mi takip edeceğim?

başvuru yaptığın sitelerden takip edeceksin onlar sana haber vermeyecek.açıklama tarihleri birbirinden farklı tarihte olur.hava myo'nunki 6 haziranda açıklanacak diğerlerini bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: zcgtyn

Puanlar şu şekilde
    YGS-1=170,49485
    YGS-2=172,99879
    YGS-3 =245,80841
    YGS-4=250,38499
    YGS-5=218,60750
    YGS-6=191,02874

Bütün astsubay myo lara başvuru yaptım çağırılma olasılığı nedir?
    Paylaş:

Babam polis memuru göz önünde bulundururlar mı acaba?

diğer konuda da söylediğim gibi karanın idari bölümü tutabilir
    babanın polis memuru olmasının hiçbir geçerliği yoktur bir avantaj sağlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 25 Mayıs 2012; 15:55:46 >

• Beklemedeyiz biran önce açıklansın
  • haftaya inş. açıklanır arkadaşlar :) bende hava ve kara harbi bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.