Şimdi Ara

Assistive Touch Kullanmalı Mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni 0 5s aldım. 2 yıl apple TR garantili. Telefonu gittiği yere kadar kullanmak istiyorum. Zaten tüm her şeyimi temiz kullanırım. Bu assistive touch denen şeyi kullanmalı mıyım? yoksa normal tuşları kullan aga bir şey olmaz olsa da apple ücretsiz değiştirir mi dersiniz?

Bir de ayarlardaki hücresel kısmının altına olan hücresel veri seçenekleri>ses kısmı 3G mi olmalı LTE mi? sim kartım lte uyumlu değil ve kesme. 3g ye alınca 3 çekiyor. LTE ye alınca 5 çekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 30 Mayıs 2016; 1:05:20 >

• Ass. touch'u özelleştirerek kullanabilirsin. Ben senelerdir kullanıyorum home tuşunu korumaktan ziyade epey rahatlık sağlıyor. Bazen arkadaşların telefonu alıyorum home tuşunu kullanmak zor geliyor. Lazım olan tüm butonları ilk sayfaya ekledim müthiş rahat. Tek dezavantajı çok çok nadiren bazı uygulamalarda takılma yaşatıyor.

Hücresel veriye gelince; sim kartın uyumlu olmadığından cihaz LTE bantlarını aramayacaktır diye tahmin ediyorum ama tam tersi bir durum oluyorsa, yani cihaz sürekli LTE moduna geçmek için sinyal arayışı içinde olursa muazzam pil harcar. 3 bar ile 5 bar arasında pek fark hissetmezsin. Bence sabit 3g modunda kullan.
  • Bende yukaridaki arkadasin tersine ass. Touch a sadece ana menu tusunu atadim . Yani ana menuye donmek icin 1 kere basmam yeterli , once 1 menu acilip sonra icinden istedigimi SECMİYORUM tek dokunus ana menu cift dokunus arka plandaki uygulamalari gosteriyo . Cok uzattim kisacasi ana menu tusunun islevi ne ise ass. Touch u da aynisi yaptim valla inanki cok seri kullanmaya alistim bi kac gunde , boylece sanirim ana menu tuaum omur boyu bozulma . Nerdeyse sasece touch id icin elim oraya gidiyor artik . Oteki turlu cok karmasik geliyo bana , ass. Touch a dokununca karsima ekrani kaplayan bi menu acilmasi cok itici geliyo bana . Bi benimki gibi dene derim .

Bunu yapabilmek icin de ass. Touch taki butun ozellikleri kaldir geriye sadece ozel secim kalicak onu da ana menu yap inan bana bunu kim benden gorduyse artik benim gibi kullanmaya basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • occaut kullanıcısına yanıt
    Normalde ekstra menü açılıyo kalabalık yapıyo diye bende sevmezdim ama senin yöntem bayağı kullanışlı teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: occaut

Bende yukaridaki arkadasin tersine ass. Touch a sadece ana menu tusunu atadim . Yani ana menuye donmek icin 1 kere basmam yeterli , once 1 menu acilip sonra icinden istedigimi SECMİYORUM tek dokunus ana menu cift dokunus arka plandaki uygulamalari gosteriyo . Cok uzattim kisacasi ana menu tusunun islevi ne ise ass. Touch u da aynisi yaptim valla inanki cok seri kullanmaya alistim bi kac gunde , boylece sanirim ana menu tuaum omur boyu bozulma . Nerdeyse sasece touch id icin elim oraya gidiyor artik . Oteki turlu cok karmasik geliyo bana , ass. Touch a dokununca karsima ekrani kaplayan bi menu acilmasi cok itici geliyo bana . Bi benimki gibi dene derim .

Bunu yapabilmek icin de ass. Touch taki butun ozellikleri kaldir geriye sadece ozel secim kalicak onu da ana menu yap inan bana bunu kim benden gorduyse artik benim gibi kullanmaya basladi

bir de öyle deniyeyim. Sanırım siz ekranı kapatmayı normal tuşundan yapıyorsunuz?
    bir de sizin dediğinizi yaptıktan sonra eskiye dönmek kolay mı? yoksa tekrar onları da mı ayarlamam gerekecek?

• quote:

Bende yukaridaki arkadasin tersine ass. Touch a sadece ana menu tusunu atadim . Yani ana menuye donmek icin 1 kere basmam yeterli , once 1 menu acilip sonra icinden istedigimi SECMİYORUM tek dokunus ana menu cift dokunus arka plandaki uygulamalari gosteriyo . Cok uzattim kisacasi ana menu tusunun islevi ne ise ass. Touch u da aynisi yaptim valla inanki cok seri kullanmaya alistim bi kac gunde , boylece sanirim ana menu tuaum omur boyu bozulma . Nerdeyse sasece touch id icin elim oraya gidiyor artik . Oteki turlu cok karmasik geliyo bana , ass. Touch a dokununca karsima ekrani kaplayan bi menu acilmasi cok itici geliyo bana . Bi benimki gibi dene derim .

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum assistive touch 'a dokununca ekstra menü açılması işi uzatıyor ass. toch'ı tıpkı home button gibi menü açmadan kuşlanmak inanılmaz kullanışlı bir olay. Diğer türlü ona basıyorsun menü açılıyor ordan seçiyorsun gerçekten uzun iş. Zaten assistive touch home tuşunun görevini görse yeter bir kere basınca menüye dönsün iki kere basımca multitasking menüsü açılsın yeterli ekstra yerler açılınca gereksizleşiyor bana kalırsa. Ama zaten 5s küçücük ekran o telefonda assistive touch kullanmak çok gereksiz. Assistive touch, iPhone'un Plus modellerinde cidden hayat kurtarıcı bir olay çünkü Apple'ın berbat ekran/kasa oranı yüzünden home tuşuna parmağınız yetişmiyor ve inanılmaz işe yarıyor. 5s'te bence çok gereksiz bit kadar ekran zaten :D

• quote:

Valla dostum eyvallah aynen dediğin gibi yaptım süper zaten bu şekil istiyordum ama hiç kurcalamamıştım. Ss alırken özellikle gıcık oluyordum ekranı kaplayan bir menü. Mecburen home tuşunu kullanıyordum. Şimdi muazzam oldu. Varsa başka bunun gibi tavsiyelerin duymak isterim :)
    İyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • crazy frog kullanıcısına yanıt
    Kardeş teşekkür ederim valla sadece menü atadım.
    Asıl görevi gördü 2 kere basınca ayar oluyordum.
    Allah razı olsun sayende özelleştirme yaptım tek oldu.
    Tek tık ama menü bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

quote:

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum assistive touch 'a dokununca ekstra menü açılması işi uzatıyor ass. toch'ı tıpkı home button gibi menü açmadan kuşlanmak inanılmaz kullanışlı bir olay. Diğer türlü ona basıyorsun menü açılıyor ordan seçiyorsun gerçekten uzun iş. Zaten assistive touch home tuşunun görevini görse yeter bir kere basınca menüye dönsün iki kere basımca multitasking menüsü açılsın yeterli ekstra yerler açılınca gereksizleşiyor bana kalırsa. Ama zaten 5s küçücük ekran o telefonda assistive touch kullanmak çok gereksiz. Assistive touch, iPhone'un Plus modellerinde cidden hayat kurtarıcı bir olay çünkü Apple'ın berbat ekran/kasa oranı yüzünden home tuşuna parmağınız yetişmiyor ve inanılmaz işe yarıyor. 5s'te bence çok gereksiz bit kadar ekran zaten :D

Ass. Touch'ı nasıl menüsüz ayarlıyoruz? Ben de menüsüz kullanmak istiyorum.

Edit: Kendim yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 30 Mayıs 2016; 19:39:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

quote:

Ass. Touch'ı nasıl menüsüz ayarlıyoruz? Ben de menüsüz kullanmak istiyorum.

Hocam ben bir ay önce değiştirdim şu an iPhone kullanmıyorum kafadan hatırlayamıyorum şuan için yanımda iPhone olsa tarif ederdim de malesef şuan telefonum yok :D Üstteki arkadaşları alıntılayayım onlar yaptı sanırım yardımcı olurlar adım adım anlatırlar.
    @occaut
    @cedric...
    @crazy frog
    @ffrisby
    Arkadaşlar bir el atın nasıl yapıyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLameS.7 -- 30 Mayıs 2016; 19:40:46 >

• Hele 6s kullanıyosanız kesinlikle kulanmalısınız hocam bende sadece ana ekran olarak ayarladım tek basınca ana menüye çift basınca arka plandaki çalışan uygulamaları kullanıyoum ve en önemlisi 3d touch olarak basıncada ekran kilitlemeye ayarladım çok muhteşem kullanışlı oldu..
  • Rica ederim ne demek

• ss almak için de menüsüz bi yöntem olsa iyiydi

Yandaki ses tuslarinin , gelen arama zil sesini degiatirmesini kapatmani da tavsiye ederim ... Mesela video izlerken sesi kisik baslasin istiyosunuz , tam video baslamadan once sesi kisayim istiyorsunuz ama o da ne , ses dosyasini calmaya BASLADİKTAN sonra ancak videonun/ses in sesini kisabiliyorsunuz , baslamadan 1 saniye once kismaya baslasani bile telefonun gelen arama sesini kisiyorsunuz sadece ! Bunu da sanirim erisilebilirlik menusunden dugmeler ile ses degistirme ozelligini kapatmaniz gerekiyo , boylece yandaki ses tuslari yanlizca muzik/vidoe gibi islemlerin sesini acip kapamaya yariyo

• occaut kullanıcısına yanıt
    Aslında jailbreak çıkacakki uğraşmıcaz assivetouch ile filan accelerator tweakiydi galiba home tuşunu dokunmatik şekilde basmadan kullanabiliyorduk sizin assivetoucha ayarladığınız gibi

• FLameS.7 kullanıcısına yanıt
    Oncelikle ilk resimdeki gibi ust menuyu ozellestir e tikliyoruz . Sonra ikinci resimdeki gibi (bende 1 simge var, sende 6 simge olacak sanirim ) onlari "eksi" ye basa basa 1 taneye indirgiyosum o da "ozel tus ata" tarzi biseye donusuyo onu tiklaip ana menu diye atama yapiyosun o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occaut -- 30 Mayıs 2016; 20:06:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

ss almak için de menüsüz bi yöntem olsa iyiydi

Bu dediğinden sonra arayışa gittim ve assistive touch tuşuna 3d touch uygulayarak ss alma işlemi atabilirsin. Başka işlemlerde atılabilir tabi orada seçenekleri göreceksin

yanlışlıjla felan her bastığımda ss alır o zaman kalsın ya iyi böyle teşekkür ederim size

• Ben 3DT özelliğini ekran görüntüsü almak için kullanıyorum. Çok kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: XT9

yanlışlıjla felan her bastığımda ss alır o zaman kalsın ya iyi böyle teşekkür ederim size

Yok öyle değmek ile almıyor. Kararlı bir şekilde basılı tutup çekmeniz gerekiyor. Denedim baya kullanışlı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.