Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

anlasildi 0.8 de spa gelecek 0.8.5 da tirmanma pisti gelir. 0.9 da multi diyecegim ama daha hala esamesi okunmadi bildigim kadariyla. sadece pist ve araba yapiyorlar herhalde bide arada tam olmamis ai yapmislardi. multi kolay is degildir herhalde ne zaman nasil yapacaklar. hayir eylul gibi ruya paket ring falan gelecek dediler. bu hizla nasil yetisecek. sikayet etmiyorum oyundan memnunumda merak ediyorum.

Ring ile beraber gelir heralde multiplayer
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Yok artık o kadar da değildir herhalde ...
  • quote:

Yok artık o kadar da değildir herhalde ...

Race Room'a 13 aydır gelmediği düşünülürse normal bir süre
  • Multiplayer koymak zorunda kalacaklar ama içeriği ve ne kadar düzgün çalışacağını merak ediyorum .
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Hüsnü bu oyun hakkında ne dediysen çıktı, artık Multiyede karamsar bakıyorum
    raceroomda sıkıntılıymış. bu sim dünyası böyle galiba. cars bile 4 senede tamamlanacak.
  • quote:

Hüsnü bu oyun hakkında ne dediysen çıktı, artık Multiyede karamsar bakıyorum
    raceroomda sıkıntılıymış. bu sim dünyası böyle galiba. cars bile 4 senede tamamlanacak.

Cihan

Simülasyon NFS , GT veya Forza tarzı oyunlara nazaran hitap ettiği kesim daha kısıtlı olan bir tür. Bu nedenle satış gelirleri düşük. Şimdi burada bir farklılık yaratmaları ve insanların farklı olan bu şeylere ödeme yapmak istemeleri gerekiyor. Bunlar nedir ? Laser taramalı pistler, lazer taramalı ve gerçek verilere dayanan araçlar ve fizikler , machmaking sistemi , online vs . Ben eminim ki bu saydığım şeyleri hakkıyla yapabilmek için ciddi emek ve MADDİ GÜÇ gerekiyor. Maddi güç kısmını neden büyük harfle belittiğimi çoğunuz anlıyorsunuz. Laser taramalı bir pist yapabilmek için pisti ya bu hizmeti veren birine tarattıracaksınız ya da piste gidip kendiniz tarayacaksınız. Bunun lisansı ve diğer giderleri düşündüğümüzde ciddi külfetli bir iş . Aynı durum araçlar için de geçerli. Mesela iracing RUF un lisansını aldığında bir süre araç aramakla uğraştı ve aracı Almanya da bulabildi. Hatta farkındaysanız RUF un Track yani GT3 versiyonun kokpiti ve karoseri standart yol aracı ile aynıdır . Bu şekilde yapmalarının sebebi RUF markasının GT karoserli bir versiyonunu olmaması . Olmamasını geçtim olsa bile bulmaları vakit alırdı herhalde. Sağolsun Porsche NFS - EA ya nasıl bir lisans verdiyse kimse Porsche kullanamıyor. Fakat araç fiziği olarak GT3 versiyonun ( Porsche GT3 ) verileri olduğu için 4 farklı versiyonda aracı sundular . ( Road FWD, Road RWD , Cup , GT3 ) . Bununla birlikte iracing de 3 farklı bölgede server ları vardır. ( ABD , EU-Hollanda ve Avustralya ) . Bu tarz bir altyapı başka bir simde yok bildiğim kadarıyla. Bu detayları düşününce olay başka bir boyuta geçiyor. Bu yapıyı kurmak gerçekten kolay değil .

Ben Kunos un yetenekli ve bu işi bilen bir ekipten oluştuğunu düşünüyorum . Fakat yetenekli olmak tek başına yetmiyor. Uzun dönemde bu işi yapacaklardır. Ama kullanıcılara verdikleri sözleri ne derece gerçekleştirecekler zamanla göreceğiz.

PCARS ekibi ise bu işe 10-0 önde başladı. Adamlar daha işin başındayken kafalarındaki oyuna yatıracaklarının paranın fazlasına kavuştular. Fakat onların hardcore bir sim sunacağını düşünmüyorum. Yeni nesile ( PS4-XBOXONE ) güzel bir yarış oyunu sunacaklardır ve güzel satışlar yapıp parayı götüreceklerdir

• 0.7.7 geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Vaybe acayip açıklayıcı olmuş, sim dünyasını yeniden keşfettim. Aslında tek derdim ring de sabaha kadar gazlamak. Eylül rüya paket sözünü tutsunlar yeter bana.
    Bundan önce en fazla vakit harcadığım oyun gtr evo idi.
    Onda da sadece nordschleife de offline, yol arabasına en yakın araçla süre kasmaktı.
    Nedense kısa pistleri ve gtr araçlarını sevmiyorum.
    Kısa pistte tek hatanda 1-2 saniye kaybın oluyor ve o pistin en iyi derecesinden 2 sn yavaş olmak ciddi fark var demek
    Ama ring öyle değil. Orada 2 saniyelik hata yaptığında 20 küsür km de tölere edebiliyorsun. Aslında hem avantaj hem dezavantaj.
    En iyi süre içinde 20 km boyunca hata yapmaman gerekiyor bi yerde de. Ama o pistin bambaşka bir kimyası havası var.
    Tabi online de olursa harika olur.

bu 0.7.7 de neler var acaba. İlk defa bu sıklıkla güncelleme yaptılar. Bi yerde bi hata oldu herhalde. Çünkü son güncellemede araç içi eller yarım gözüküyordu.
    Araç seçerken s3 modunda araç resmi çıkmıyordu.

• Eller gelmis ama kamera vucudun icine girebiliyor bazen hala, s3 modunda resim cikmama sebebi de yeni skinler gelmis olmasi. S3 modunu sec aracin rengini degistir anlarsin

• evet oyle olmus farkettim bende.
    bide arac icinda onboard kamerayi on iki koltuk ortasindan koltuklarda gozukecek sekilde geri alamiyoruz. fakat oyun tanitim videolarinda kamera epey geride. gpro yla yapilan cekimler gibi on iki koltuk kafaliklari gozikuyor.

• Bu rivali de pist ve araç kombinasyonunda, tur zamanlarında toplam 25 civarı kişinin olması normal mi sizce bu kadar az kişi mi kullanıyor bu programı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire17 -- 21 Mart 2014; 23:55:18 >
  • crossfire17 C kullanıcısına yanıt
    Bende eskisi var ve doğal olarak çalışmıyor. Yenisini nasıl yapıcam.
  • Ferrari 312T F1 Car Coming Up

• hayda pist yokmu spa bekliyodum ben.

• Tam icerigini bilen var mi guncellemenin

• Merhaba rivali temponun yenisimi çıktı ? bilen arkadaşlar varsa bilgi paylaşırmısınız

steam mrturkel77

Thrustmaster t500 rs + Th8rs shifter

• 4.4 var bende son sürüm diye biliyorum

• bugün güncelleme olmayacak mı acaba.Olacaksa içerik ne acaba.
  • Güncelleme gelmiş

when an update comes out, we strongly suggest to REMOVE all addon apps and 3rd party software profiles (nvidia inspector is a killer if you set something wrong).

0.8
    - Lotus Exige 240
    - Ferrari 312T F1
    - Revised AI behavior
    - Collisions performance improvements
    - New sky box with clouds
    - Fixed gui issue with spinner
    - Improved x360 controller support at low speed
    - Fixed gearshift sound on BMW M3 e92 Drift
    - Improved rearview mirrors & added more rendering options in the launcher
    - Default launcher theme: opponent skins are randomized from all available skins
    - Default launcher theme: opponent setups are now set on a per-track basis
    - Launcher: control configuration's Xbox360 section revised
    - Fixed end race chart display bug

when an update comes out, we strongly suggest to REMOVE all addon apps and 3rd party software profiles (nvidia inspector is a killer if you set something wrong).

• yine kayda değer bir şey yok, spa gelseydi bari
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.