Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

Bende araç devamlı kendi kendine gaz verip kesiyor.Başına gelen varmı?Sabah yükledim oyunu.Biraz önce açtım steam 40 mb güncelleme yaptı oyuna.Acaba sadece sorun bende mi?

Hocam nerelerdesin sen ya ne zamandan beri kayıptın,sende benim gibi sorunla geldin demek hoşgeldin

Ben hep buradayımda ac yi bekliyordum.Aldık oynamak kısmet olmadı.Senin sorun driver ile alakalı gözüküyor.Kurtul şu atiden.Ben kurtuldum rahatladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

anlaşılan kimsede sorun yok,sen hariç :)

Olmazsa formatı çakacağım,ne zamandan beri oyunu bekliyoruz başımıza gelene bak,böyle şansın amk(spor gazetesi)
  • quote:

quote:

quote:

Bende araç devamlı kendi kendine gaz verip kesiyor.Başına gelen varmı?Sabah yükledim oyunu.Biraz önce açtım steam 40 mb güncelleme yaptı oyuna.Acaba sadece sorun bende mi?

Hocam nerelerdesin sen ya ne zamandan beri kayıptın,sende benim gibi sorunla geldin demek hoşgeldin

Ben hep buradayımda ac yi bekliyordum.Aldık oynamak kısmet olmadı.Senin sorun driver ile alakalı gözüküyor.Kurtul şu atiden.Ben kurtuldum rahatladım.

BF4,Crysis3,Metro last night,Payday 2,Cod Ghost,Fifa 14,Netkar pro,FVA,Formula truck 2013,GTR2 oyunları kurulu gram sorun yok,bu niye böyle oldu anlamadım...

• G27 ile oynayıp sorun yaşamayan varmı peki?G27 ile başlarsam araba kendi kendine gaz verip duruyor ama klavyede sorun yok.Bu adamların direk kendi forumu varmı acaba?
  • quote:

G27 ile oynayıp sorun yaşamayan varmı peki?G27 ile başlarsam araba kendi kendine gaz verip duruyor ama klavyede sorun yok.Bu adamların direk kendi forumu varmı acaba?

G27 de sıkıntı yok. Controldeki wizard'dan yapın işlemleri. Reverslere check koydunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz yine iyisinizz uğraşıyorsunuz, olur büyük ihtimal. Ben ne yapayım 1 senedir oyunu bekliyoz sırf oyun için sistem topladım. Ama ekran kartı görüntü vermedi gitti. Hiç bişey yapamıom oyle oturmus konuya bakıyorum millet ne anlatıyo diye. En az bir ay yok nasıl yaparım bilmiyom. Oyunu aldım ama görüyorum elleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

G27 ile oynayıp sorun yaşamayan varmı peki?G27 ile başlarsam araba kendi kendine gaz verip duruyor ama klavyede sorun yok.Bu adamların direk kendi forumu varmı acaba?

G27 de sıkıntı yok. Controldeki wizard'dan yapın işlemleri. Reverslere check koydunuz mu?

Teşekkür ederim bilgi için.Sayende düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

ABS'yi kapatmak için CTRL+A ya basın sistem tamamen kapatıyor bunun dışında ayarlardan kapatılmıyor.

+ ve - tuşları FOV'u ayarlamak için.

Bunu arıyordum, çok sağol.

Bugün yaklaşık 3 saat kadar tüm BMWleri Silverstone'da test ettim. Araçlar aktarmalarına göre çok çok iyi modellenmiş. E92 M3 arkadan itiş frenaj anında viraja girişi ve çıkışı, z4sdrive 4x4 olmasından dolayı frenajdaki dengesi ve virajda savrulmaması, Z4 GT'nin asfalta yapışması vs hepsi birbirinden farklı deneyim sunuyor. 458 italia ise inanılmaz zevkli ama bir o kadar da zorlayıcı. Imola pistinde Rivazza virajı öncesi yokuş aşağı frenajda resmen anı yaşatıyor :)

Araç ve kokpit modellemesi hoş. Pistler lazer scan olduğundan 1 e 1 aynı. Ancak optimizasyon çok kötü. pCARS'a oranla çok çok geride. Imola saat 12'de 60 fps oynarken saati 18 yaptığımda 30-40 fps alıyorum.

• Şu saçma off track penaltısını iptal etmek için

race.ini dosyasında

[LAP_INVALIDATOR]
    ALLOWED_TYRES_OUT=2

2 yazan kısmı -1 yapabilirsiniz.

Tur zamanını iptal et anladıkta 5 saniye yavaşlatma saçma olmuş.
  • KOnudaki arkadaşlardan bir video bekleriz
  • Güncelleme yaptı, ne değişti acaba?

• Laptopumda adam gibi çalışıp çalışmayacağını denemek için kürekli versiyonu indirdim, 30-35 arası fps var,ama multiplayerda ne kadar düşer bilmiyorum. Oyun tahmin ettiğimiz gibi harika olmuş Kokpit modellemeleri görüklerim arasında en iyisi,Fizikleri zaten biliyoruz tech preview deki gibi, grafikler çok kaliteli, sesler de R3E gibi olsaydı tam olacaktı :) İlerde daha fazla fazla gt aracı gelirse (çeşit olsun) bu kaliteyle Spa'da Suzuka'da GT2-GT3 araçlarıyla yarışmak inanılmaz olur :D

Ha bu arada patch le değişenler;

- "grey start" fixes
    - Ctrl+O fix
    - GUI fixes
    - other minor issues fixes
  • quote:

Demoyu yükleyincede aşağıdaki gibi ekran çıkıyor ve gitmiyor ama fps normal sorun yok.

Steamı,oyunu ve ekran kartı driverini kaldırıp yeniden kurdum sorun devam ediyor.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Hayatımda böyle şey görmedim,direksiyonun usb kablosunu çıkarınca fps düzeliyor, usb yi geri takınca fps normal kalıyor ama bu seferde direksiyon çalışmıyor,

bu nedir ya

• quote:

ayni sorun bende de Keyboardda var malesef

• quote:

quote:

Demoyu yükleyincede aşağıdaki gibi ekran çıkıyor ve gitmiyor ama fps normal sorun yok.

Steamı,oyunu ve ekran kartı driverini kaldırıp yeniden kurdum sorun devam ediyor.

Hayatımda böyle şey görmedim,direksiyonun usb kablosunu çıkarınca fps düzeliyor, usb yi geri takınca fps normal kalıyor ama bu seferde direksiyon çalışmıyor,

bu nedir ya

her zaman taktığın USB porttan başka bir porta takıp denemende fayda olabilir...

• quote:

ben de G27 ile oynuyorum, hiç bir sorun yaşamadım... oyunun kendi controller menüsünden tanıttım direksiyonu bir problem olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 11 Kasım 2013; 11:41:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

quote:

quote:

bu nedir ya

her zaman taktığın USB porttan başka bir porta takıp denemende fayda olabilir...

Aklıma gelen her şeyi denedim hocam,format attım,usb kablosunu değişik yerlere taktım,driverleri kaldırdım takrar kurdum vs. yok olmuyor.

İlginç olan demo 240 derecelik direksiyona destek vermiyordu,direksiyon 900 derece gibi hareket ediyordu,az önce demoyu tekrar kurdum full sürümle direksiyon ayarlarını aynı yerden aldığı için hiç ayar yapmadan oyuna girdim,

direksiyon demo ile mükemmel uyumlu olmuş 240 derecede sorunsuz çalışıyor,demoda sorunsuz çalışan direksiyon beta sürümde sorun çıkarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 10 Kasım 2013; 12:10:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

quote:

quote:

bu nedir ya

Aklıma gelen her şeyi denedim hocam,format attım,usb kablosunu değişik yerlere taktım,driverleri kaldırdım takrar kurdum vs. yok olmuyor.

İlginç olan demo 240 derecelik direksiyona destek vermiyordu,direksiyon 900 derece gibi hareket ediyordu,az önce demoyu tekrar kurdum full sürümle direksiyon ayarlarını aynı yerden aldığı için hiç ayar yapmadan oyuna girdim,

direksiyon demo ile mükemmel uyumlu olmuş 240 derecede sorunsuz çalışıyor,demoda sorunsuz çalışan direksiyon beta sürümde sorun çıkarıyor

çok ilginç... direksiyonun sürücüsünde problem olsaydı demo ile de çalışmazdı... yapmışsındır belki ama direksiyonun en son sürücüsünü indirip denemek fayda eder belki .

bilgisayarlar garip makinalar vesselam... başımdan geçen bir olayı örnek vereyim, daha msn messenger var iken arkadaşımın bilgisayarında msn açılmıyordu öyle yaptık böyle ettik yok yok yok olmuyor... tesadüfen internette bişey okumuştum deneyeyim dedim ekran kartının (nvidia) ses kartı sürücüsünü kaldırmıştık ve msn çalışmaya başlamıştı

• Yorum yok mu beyler?

• ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Demo ile beta çakışıyor olabilir, demoyu kaldırın artık bence. Biosu güncellemek veya resetlemekte bir çözüm olabilir. Anakart ile ilgili donanımsal bir sorunda olabilir, başka oyunlarda direksiyon çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.