Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.550
Cevap
77
Favori
321.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.virtualr.net/assetto-corsa-pre-order-to-start-this-month

Ve nihayet oyunun bu ay içerisinde ön siparişe sunulacağı kesinleşti.
  • ohoooo gta5 1 senedir ön siparişte.
    kunos bu oyunu 2014 yazından önce çıkartmaz. epey uyuz gidiyorlar.
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    Oyunun 2013 içinde çıkacağı kesin zaten de çok büyük ihtimalle de ekim sonu aralık başı gibi çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Oyunun 2013 içinde çıkacağı kesin zaten de çok büyük ihtimalle de ekim sonu aralık başı gibi çıkacak.

inşallah ben pek inanamıyorum
    spring 2013 demişlerdi çünkü
  • Ayın ortası geldı hala bı haber yok....
  • birde ciddi ciddi bekliyor musunuz? beyler daha çooooook bekletir bu adamlar...
  • Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]
  • bu oyun hala çıkmadı mı ? 6 ay önce konuya girdiğimde haftaya demosu çıkıyor deniyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • scansoz kullanıcısına yanıt
    1 araç 1 pistlik teknoloji demosu hariç bişey yok,verilen tarihte çıkacağını da sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Böyle pist yarışlarının olacağı sim oyununda normal arabaların ne işi var anlamıyorum çoğunuzda seviyorsunuz. Yarış oyununda yarış arabası olur normal street legal ferrariyi paganiyi oyuna eklemenin ne manası var bence çok saçma.

Kendi araçlarımız , fiat punto , ford focus vs kullanmak daha zevkli.Pist olması dahada zevkli çünkü aracın hem gücünü hem manevra kabiliyetini herşeyini görüyorsunuz.Sınır tanımıyorsunuz , sokak yarışı olsa hız yarış her şey sınırlı olacak.

Benim istediğim bizim arabalar + pist.Bu tam bana göre bir oyun olacak
  • Bende çalışmıyor oyun neden olabilir?

Oyuna giriyorum , start tuşuna basıyorum.Öylece siyah ekranda kalıyor?
  • Ekran kartım 7670m laptop?Ayrıca masaüstünde 4890 var onda çalışıyor?

Her neyse şimdi bu oyun ne kadar arkadaşlar?Ve bir defalıkmı para verecez bu kadar mı?Birde online mı single mı?

Ona göre bir defalıksa ve ucuzsa şimdi satın alacağım.
    Ayrıca onlinesa g25 yada g27 alacağım 1 adet
  • Arkadaşlar birde net kar pro nun keyini alacağım dediğim gibi.Bunu alınca oyun orjinal oluyormu?Yoksa oyunu ayrımı alacaz bide?
  • Arkadaşlar keyi aldım , left 3 dedi.

Bu keyi sadece 3 defa mı kullanabiliyoruz?Nedir bu saçmalık?Bilseydim hiç para vermezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Arkadaşlar keyi aldım , left 3 dedi.

Bu keyi sadece 3 defa mı kullanabiliyoruz?Nedir bu saçmalık?Bilseydim hiç para vermezdim

C/kullanıcılar/kullanıcı adın/belgelerim/netkar pro

Tüm ayarları(direksiyon,grafik,şifre vs.) yaptıktan sonra yukarıdaki klasörü güvenli bir yerde sakla,format vs attığın zaman aynı yere yapıştır kaldığın yerden devam edersin...

Yani 3 tane hak gibi bir olay yok mu?Ben o zaman bir daha lisans keyi girmeme gerek yok mu?Başka pc de oynayacakken bu klasoru o pc ye atsamda olur mu?

Birde bi kaç sorum daha olacak size

1)Online oynayabilicekmiyiz?
    2)Bu yeterli olacakmı 10 tl ye key almak?Yoksa steamden falan almak gerek mi?
    3)7670m li laptopta starta basınca siyah ekranda kalıyor.Oynayamıyorum?

• quote:

3 hak olayı var ama dediğimi yaparsan hakların ölmez.Yanlışlıkla 3 hakkını doldursan bile mail atarak haklarını sıfırlayabiliyorlar sorun yok.Başka pc ye atıpta oynarsın.

Oyun çıkmadı bu demosu,netkar pro keyi girerek demosunu oynayabiliyorsun,oyun çıktığında ayrıca para verip satın alman gerekecek ama daha oyunun fiyatı belli değil.

Tavsiyem hazır key almışken bu demoyu bırak netkar oyna...

Çok teşekkür ederim ,

Bir şey daha soracağım.Mouse kontrolu var mı?Direksiyon setim yokta şuanda klavye zor oluyor.Birde el freni ve debriyaj için tuş ayarlayamadım ne yapcaz?

Hem net car hem asetto için cevaplarsınız sevinirim:)
  • quote:

Direksiyon alana kadar yapabileceğin hiç bir şey yok...

Net car online mı.ve dahamı iyi ac den?
  • demiştim

http://www.virtualr.net/assetto-corsa-pre-order-delayed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

ohoooo gta5 1 senedir ön siparişte.
    kunos bu oyunu 2014 yazından önce çıkartmaz. epey uyuz gidiyorlar.

kendime +1 veriyorum :)
  • Herkese selam, şuan sadece 1 araba ve 1 pist mi mevcut? Oyunun sitesi berbat baya amatörce düzenlenmiş bir site. Şuan oyunun durumu nedir? Pre-order ertelenmiş falan, sadece lotusla autodromo'da mı dolaşıyoruz şimdilik. :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.