Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (167. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antking

Muratim benim motor kirmizi oldugunda mars basmiyor. Araba oyle duruyor bitiyor hersey.

dogrudur hocam sanirim Rbr gibi ozel bi hasar sistemi aradigim icin gozume bi parca eksi gibi gorundu bu durum

asettoya inanilmaz bir saygi ve hayranlik duyuyorum uzun zamandir hicbir simulator beni bu kadar etkilememisti

lake louise 1.6 yi mutlaka oyuna eklemelisin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 11 Ocak 2015; 17:09:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server sahibleri...
    Arkadaşlar sizlerde olumlu olmusuz yorumlarınızı yazarsanız iyi olur fikir verme açısından.
    Turk adlı server monza, imola gibi pisttler olsun. O pistte ise normal stock, yol aracı dedigimiz araçlar olsun. Örnegin: Bmw e30, e92, Alfa, Mercedes, Ferrari 458 gibi araçalr olsun.
    DH by prasinus adlı(yanlış yazmadım umarım) server da ise. spa pistti araçlar ise gt tarzından araçalar olsun.
    Bu bir arkadaşımın fikriydi benimde aklıma yattı. Sizlerle paylaşmak istedik. Fikir sahibi @Adjustik

edit: İmla

Eger bu akşam, bir server da gt araçları olursa yarış düzenleye biliriz geçen gün pek istedigimiz gibi birşey olmadı. Team speak adresimizi verdik geln olmadı diye bilirm korkmayın yimezler orda sizi :) Dedigim gibi server sahiplerinden biri gt araçlrını ve spa veya başka bir pistti eklerse yarış düzenleye biliriz. TeamSpeak ıp sinide tekrar yazarım ve toplanır oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 11 Ocak 2015; 18:45:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Server sahibleri...
    Arkadaşlar sizlerde olumlu olmusuz yorumlarınızı yazarsanız iyi olur fikir verme açısından.
    Turk adlı server monza, imola gibi pisttler olsun. O pistte ise normal stock, yol aracı dedigimiz araçlar olsun. Örnegin: Bmw e30, e92, Alfa, Mercedes, Ferrari 458 gibi araçalr olsun.
    DH by prasinus adlı(yanlış yazmadım umarım) server da ise. spa pistti araçlar ise gt tarzından araçalar olsun.
    Bu bir arkadaşımın fikriydi benimde aklıma yattı. Sizlerle paylaşmak istedik. Fikir sahibi @Adjustik

Eger bu akşam, bir server da gt araçları olursa yarış düzenleye biliriz geçen gün pek istedigimiz gibi birşey olmadı. Team speak adresimizi verdik geln olmadı diye bilirm korkmayın yimezler orda sizi :) Dedigim gibi server sahiplerinden biri gt araçlrını ve spa veya başka bir pistti eklerse yarış düzenleye biliriz. TeamSpeak ıp sinide tekrar yazarım ve toplanır oynarız.

Hocam durum zaten oyleydi yalniz tam tersi sekilde. Bizde (DH AC by Prasinus) yol araclari ve yol pistleri oluyor diger pistte ise GT araclari oluyor isteyen istedigi sekilde yarisiyor.

Bugun disarda oldugumdan ayarlayamadik, birazdan arkadasla gorusup ayarlyacagim. Bizim Serverda Yol araclari ve Lake Louise tarzi pistler olucak.(Bir ara Nordschleife yapmayi dusunuyorum)
    Dun siz istediginizden tek tip arac yaptik ama kimse memnun kalmadi sanirsam. Bir daha istenene kadar eski sisteme geri donuyoruz.

Her yol aracini malesef koyamiyorum cunku Maksimum 17 arac oluyor daha fazlasinda hata veriyor. O yuzden tercih ettiginiz ozel yol araclari varsa yazabilirsiniz. Tek ricam cok guclu ve hizli araclar yazmamaniz. Malum 300 beygirlik araclarla bile kolay kolay tamamlanan bir pist degil. Benim tavsiyem surus zevki odakli araclar secin hiz odakli degil. Serverda benim ktm ile, alperin alfasiyla aldigi zevki 500-600 beygirlik arabalarla alabilcegimizi hic sanmiyorum. Daha once de belirtmistim orta hizda araclari limitlerine kadar kullanmak amac. Ekstra arac istegi olanlar pm atabilir veya burdan yazabilir.

Konu admini arkadastan da ricam var konunun ilk sayfasi cok bos. Oyunu tanitan bir sayfa olmasi lazim ama onun yerine sadece oyunun sitesine verilen linikten ibaret. Mesgulse adminligi bana versin ben duzeltip geri vereyim, kendisine pm ile ulasmayi denedim fakat hesabi pm atmaya kapali oldugundan buraya yazayim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 11 Ocak 2015; 18:51:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Server sahibleri...

aynen bu tarz olduğunda daha güzel olur gt3 aracları bir serverda diğerindede alfa bmw vs pist ise yarış yapılacak pist olursa güzel olur lakede yarıştan ziyade uçuluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

quote:

Server sahibleri...

aynen bu tarz olduğunda daha güzel olur gt3 aracları bir serverda diğerindede alfa bmw vs pist ise yarış yapılacak pist olursa güzel olur lakede yarıştan ziyade uçuluyor :)

Nurburgring yapariz o zaman en kisa zamanda ;)

• Ben öyle istedim burayada yazdım kimse itiraz etemedi bir iki kişi sanırsam aracı sevmedi ondan karşı çıktılar. Nordschleife pistti ola bilir lake den sıkıldık diye bilirm :) Nordschleife pisttini ekleyin bugun ekleye biliyorsanız. Biraz da orda turlarız.

Evet ben yazarken kendimden geçtim :) ferrari felan dedim :) sizin dediginiz gibi olsun düşük güçteki araçlar ile sınırları zorlayalım.

Ama diger server a gt3 araçları eklenmesi lazım.
  • quote:

Ben öyle istedim burayada yazdım kimse itiraz etemedi bir iki kişi sanırsam aracı sevmedi ondan karşı çıktılar. Nordschleife pistti ola bilir lake den sıkıldık diye bilirm :) Nordschleife pisttini ekleyin bugun ekleye biliyorsanız. Biraz da orda turlarız.

Evet ben yazarken kendimden geçtim :) ferrari felan dedim :) sizin dediginiz gibi olsun düşük güçteki araçlar ile sınırları zorlayalım.

Ama diger server a gt3 araçları eklenmesi lazım.

Server hazir. Nurburgring pisti daha fazla araca izin verdiginden baska araclar da ekledim. Iyi yarislar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 11 Ocak 2015; 19:29:04 >
  • Teşekkür ettik hocam.
  • Nurburgring pisti çok iyi seçim. Birde penaltı modunu açarsanız iyi olur. Çünkü tur zamanlarımız boşa gitmesin RIVALI tempo sistemine kayıt olsun. penaltı modu kapalı iken sistem tur zamanlarını kayda almıyor.
    Eğer RIVALI kullanmıyorsanız tavsiye ederim. Arkadaş listesi, Türkiye listesi ve Dünya listesi ile rekabet etmek emin olun çok zevkli olacaktır.

http://rivalitempo-softgrip.rhcloud.com/apps
  • hangi modları nerden yüklüyorsunuz arkadaşlar? bir de özel dfgt ayarları var mı?
  • Hocam su konu adminligini bana iki gunlugune verin de duzelteyim ilk sayfayi oyuna yeni arkadaslara her seferinde ayni seyleri tekrarlamayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

hangi modları nerden yüklüyorsunuz arkadaşlar? bir de özel dfgt ayarları var mı?

Racedepartment sitesinden modlar. Dfgt ayarlarini youtubedan bakmistim.

• artik baya baya f40 kullaniyorum yakinda video eklerim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 12 Ocak 2015; 16:58:39 >
  • arkadaşlar oda açılıyor mu aranıza katılmak isterim
  • Hocam bir de taksaniz cok mutlu olurum.

• ilk mesajı düzenlerseniz bende çok mutlu olurum hocam

benim gibi oyuna yeni başlayanlara yardımcı olacak bilgiler ve özellikle mod kaynakları çok güzel olur

bu arada hiç peugeot 205 -206 gibi araç modları göremedim
  • dostlar lake looise zamanlamalarınız nasıl ? araç ve süre paylaşırsanız süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

dostlar lake looise zamanlamalarınız nasıl ? araç ve süre paylaşırsanız süper olur

9 dakika 7 saniye - KTM Xbow R

• erolkoroglu kullanıcısına yanıt
    Steam hesabıyla giriş diyor, güvenebilir miyiz? steam hesabımızı çalmasınlar? Bi de orda bi Türk gördüm Erhan diye. baya başarılı görünüyor .
  • bi ara parali mod satan sitelerin bahsi gecmisti

o sitelerde hangi arac ve pistlerin oldugunu merak ediyorum link verebilirseniz cok sevinirim

genelde hep ayni arac ve pistleri goruyorum nette

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.