Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haritayı indirdim content-tracks bölümüne attım ama servera girerken hata veriyor practice denedim ordada track not found hatası veriyor
  • Documents'e mi attiniz yoksa oyunu install ettiginiz dosyaya mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı arkadaşları olayın amacını anlayamadı basıyım gidiyim derken uçurumdan aşağı yuvarlandı :)

beyaz f40 bendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 4 Ocak 2015; 16:47:28 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben de hep sakin surerdim, ama ktm xbowla 3. turu atarken artik dedim araba gidiyor ben de
    basiyorum. Yoksa suruden ayrilma yanlisi degilim :D Son tur fps 20'lere dustu bir baktim daga tirmanmaya calisiyorum, sonra ciktim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 4 Ocak 2015; 16:50:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

Hocam valla ben de hep sakin surerdim, ama ktm xbowla 3. turu atarken artik dedim araba gidiyor ben de
    basiyorum. Yoksa suruden ayrilma yanlisi degilim :D Son tur fps 20'lere dustu bir baktim daga tirmanmaya calisiyorum, sonra ciktim zaten

pist çok çok basic düzeyde, taslak aşamasında resmen.. daha alması gereken çok yol var.
  • Ulan fatih ulan fatih , alfayı bana bırakmadı kapmış hemen
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam senin olsun ayıp ettin
  • quote:

Documents'e mi attiniz yoksa oyunu install ettiginiz dosyaya mi?

belgelerime atmıştım sonra kurduğum yere attım düzeldi :)

tc siz sürmeside baya sıkıntılı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TORMUND_ -- 4 Ocak 2015; 17:03:33 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Hocam ben pek bir sikinti gormedim haritada acikcasi? Fizikler olsun tumsekler olsun gayet zevkli.

Bu arada pisti modlayan arkadas v2.0 uzerinde calistigini soylemis. 2.0la yol toplam 45 km uzunluga ulasiyormus. Bir cok yenilik geldigini soylemis hadi hayirlisi.

Server bu ara kapanmis olabilir. Arkadas 2. alfayi ekleyecekti

• quote:

Hocam ben pek bir sikinti gormedim haritada acikcasi? Fizikler olsun tumsekler olsun gayet zevkli.

Bu arada pisti modlayan arkadas v2.0 uzerinde calistigini soylemis. 2.0la yol toplam 45 km uzunluga ulasiyormus. Bir cok yenilik geldigini soylemis hadi hayirlisi.

Server bu ara kapanmis olabilir. Arkadas 2. alfayi ekleyecekti

45 km güzel bir değer hadi hayırlısı,

Evet 2. alfa güzel oldu , fatih sağolsun kaptı alfamı
  • Assetto Corsa server yazilimi saglam degil, buglar olabiliyor konsol spamleniyor vs. Neyse hallettik, iyi yarislar

• Abi sen T300rs almamış mıydın. Bu arada senden aldığım csr elite pedallar hala taş gibi arada seni anıyorum Yanına G27 almayı düşünüyorum tek direksiyon satan bulamadım, g27 pedalları gereksiz olacak bana, sana lazım olursa haber ver göndereyim.
  • benimde g27 sapıttı boşa aldım ayağım debiyajdeyken gaza basınca algılamadı f40 roketli doğru aşşağı :D
  • Benim gamepadin pilli zayıfladı virajlarda fealn hep çarptım uçurumdan düstüm. Video çekicektim pillin yüzne nasip olmadı :) Dağ yolu gerçekten güzel tamamını bitiremessemde güzel görünüyordu pistti bilmedigim için gaza basmaya korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Benim gamepadin pilli zayıfladı virajlarda fealn hep çarptım uçurumdan düstüm. Video çekicektim pillin yüzne nasip olmadı :) Dağ yolu gerçekten güzel tamamını bitiremessemde güzel görünüyordu pistti bilmedigim için gaza basmaya korkuyorum.

tam tırlık yol :)
  • Aynen ets de olacak bu yol :) daha keyifli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 4 Ocak 2015; 18:12:00 >
  • parkuru bi bitiremedim arkadaş.şu bariyerin içinden geçmesi sıkıntılı oluyor baya.haritadan mı oyundan mı kaynaklı bilmiyorum düzeltirlerse rahat olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

parkuru bi bitiremedim arkadaş.şu bariyerin içinden geçmesi sıkıntılı oluyor baya.haritadan mı oyundan mı kaynaklı bilmiyorum düzeltirlerse rahat olucak

Zamanim olsa gelir onde rehber arac olarak eslik ederdim hocam. Ama serverla ugrasmaktan yapmam gerekenler aksadi resmen Oyunu oynamaya bile vakit ayiramadim adam akilli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

parkuru bi bitiremedim arkadaş.şu bariyerin içinden geçmesi sıkıntılı oluyor baya.haritadan mı oyundan mı kaynaklı bilmiyorum düzeltirlerse rahat olucak

Zamanim olsa gelir onde rehber arac olarak eslik ederdim hocam. Ama serverla ugrasmaktan yapmam gerekenler aksadi resmen Oyunu oynamaya bile vakit ayiramadim adam akilli

server ne kadar süre açık kalacak acaba? finaller yarın bitiyor eve dönücem o zaman rehber araç görevini üstlenebilirim :)

• lumpazivagabundus kullanıcısına yanıt
    Bir sikinti olmadigi surece her zaman acik

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.