Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
858
Cevap
9
Favori
41.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Trailer'in sonunda ben pc ibaresi görmedim. Sanırım sadece konsollara çıkacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    Dostlar bir şey soracağım;

    2016 yılında çıkacak olan Asetto Corsa mı konsollara çıkacak? yoksa Asetto Corsa henüz geliştirilme aşamasında olan bir yapım ve 2016 da mı tamamlanıp, resmi olarak çıkış yapacak?

    Project CARS geliştirme süreci boyunca (~4 yıl) PC de indirmeye açıktı, bu süre zarfında bir çok build sürüm çıktı ve meraklılarından gelen geri dönüşlere göre geliştirildi ya, 2016 da çıkacak Asetto Corsa da mı bu şekilde olacak?

    Early access i çıkarmazlar, full sürüm olur seneye oyun.
  • Ne zamandır Steam'de erken erişimde olup, artık çıkmış bir oyunu çıkıyor mu diye sorup, daha sonra oyunlar hakkında fikir beyan etmekte bu konuya nasip oldu. Şu an PC'imde kurulu ve oynadığımız oyunun çıkış tarihini öğrenince buradan bildireceğim(!)
  • Konsol kullanıcılarına hayırlı olsun bu oyun. Valla 2 gündür kalbur üstü diyebileceğim PC 'min bana yaşattıklarından sonra konsol olayını ciddi ciddi düşünüyorum.
  • GT iyi güzel de, çıta acayip yükseldi. GT'den muhteşem bir çıkış bekliyorum. Tabi ki 60 Fps olmalı, DriveClub'a bu sebeple pek alışamadım. Bu E3 feci bombalar patlayacak, hadi bakalım
  • PS4'tede bi oyun türü çıkınca habire o oyun türünde çeşit çeşit başka firmalarda çıkarıyor..

    Destiny dragon age tarzı oyunlar çoklaştı

    bide araba yarışları çoklaştı hangisini seçecez bi türden en az 3 oyun var ps4'te
  • Oyun 2016 aralıkta çıkıyormuş derlermiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun incelemesi varmı ? Bilgisayar kullanmıyorum ilk defa gördüm bu seriyi
  • Assetto Corsa şu an PC de zaten tam sürüm. Early Acces olayı çoktan bitti. Seneye konsola çıkacak oyun da şu anki PC versiyonuyla aynı.

    Zaten PC de olduğundan sadece PS4 ve XBOX ONE yazmışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilberhoca

    Assetto Corsa şu an PC de zaten tam sürüm. Early Acces olayı çoktan bitti. Seneye konsola çıkacak oyun da şu anki PC versiyonuyla aynı.

    Zaten PC de olduğundan sadece PS4 ve XBOX ONE yazmışlar.

    Bitmedi daha early access seneye tam sürüm olacak.
  • turki5hmo kullanıcısına yanıt
    Erken erisimden cikali oldu bayagi, kac aydir tam surum...

    quote:

    Assetto Corsa 1.0 is now available for download on Steam!
    Version 1.0 signifies not just the long-term achievement but also a new start. The hugely successful Early Access program is now complete thanks to the contribution of hundreds of thousands of gamers. If you have joined the Early Access program, we are pleased to announce that version 1.0 is available for you as free upgrade.

    With the completion of our version 1.0 milestone, Assetto Corsa is now leaving Early Access status, and is available from Steam right now. The new version includes an extended career with fully blown championship series’, new features, improved gameplay, new sound sets and sound effects, new and improved post-processing effects as well as several optimizations, including some important refinements in the physics department, an updated tyre model and force feedback guaranteeing an even better driving experience. Assetto Corsa 1.0 introduces also the new Alfa Romeo Giulietta 2014 Launch Edition, available as free bonus content and the sought after Ruf Yellowbird which will be available once again as free bonus content by the end of the year; when available, the game will be updated automatically on Steam.

    One journey ends, another begins ; version 1.0 by no means indicates the end Assetto Corsa development, on the contrary, this is now just the beginning of a long journey. The development team is already working on new cars, tracks, features and content that will improve the Assetto Corsa experience even more. As a preview of what to expect, take 50 of the most highly anticipated sport cars and five new tracks, all produced and released as official licensed content in 2015, either in DLC packs or as free bonus content.
    @turki5hmo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • turki5hmo kullanıcısına yanıt
    1.0 la bitti early acces. şu an 1.1.6 sürümü bile geldi
  • Herkese selamlar,

    Dün ANDREI hocamında bahsettiği üzere, bazı mesajlara gelen "kişisel" tepkilerden ötürü mesajlar silinmiştir. Sizden ricam, bu tarz durumlarda ikili atışmalara/laf çarpmalara baş vurmayıp, eğer bir sıkıntınız var ise şikayet sistemi veya destek hattı üzerinden bildirmenizdir.

    Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa

    Herkese selamlar,

    Dün ANDREI hocamında bahsettiği üzere, bazı mesajlara gelen "kişisel" tepkilerden ötürü mesajlar silinmiştir. Sizden ricam, bu tarz durumlarda ikili atışmalara/laf çarpmalara baş vurmayıp, eğer bir sıkıntınız var ise şikayet sistemi veya destek hattı üzerinden bildirmenizdir.

    Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

    Çok müdahale ediyorsunuz konuya. 2 günde bu kadar müdahale edilen başka konu görmedim. Keşke diğer konulara da bu müdahaleleri yapsanız.
  • Muhteşem bir haber
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Kaptan beni 4 gün banladınız sırf şikayetden düzeysiz mesajlardan
    Tamam gerçi ben kimseye küfürde hakaretde etmedim
    Neyse bunu geçtim ban dan sonra neden benim hala bir uyarım
    Devam ediyor
    Futboldaki sarı kart kırmızı kart cezaları gibimi ceza sistemi acep
    Direkt kırmızı görünce gördüğüm sarı kart silinmiyormu

    TEŞEKKÜRLER

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajların silinme nedeni tartışma çıkmasını önlemek. Bu tarz mesajlar atılmaya devam edildiğinde, sileceğiz. Ayrıca taktir edersiniz ki forumdaki tüm konulara tek tek bakmamız mümkün değil. Bu yüzden şikayet edilen konulara bakıyor, mesajlarda işlem yapılacak bir durum olursa gerekli işlemleri uyguluyoruz.

    @Troçki; Forumdan uzaklaştırılıp, cezanız bittiğinde uyarı puanınız sıfırlanır. Eğer cezanız bittiğinde, yine bir cezalık durumunuz olur ise, verilen cezaya göre uyarı puanı ekleniyor. Bu yüzden yapmış olduğunuz bir hareketten dolayı, yeni bir uyarı puanınız bulunuyor.

    Israrla kural ihlali yapan arkadaşlara cezai işlem uygulanacak. Bizim burada kimseyi kayırdığımız yok. Ortamı geren/üyeleri rencide eden her mesaja işlem uygularız. Yukarıda mesajların silinme nedenini açıkça belirttim. Eğer aklınıza takılan bir soru var ise, özel mesaj atabilirsiniz, seve seve cevaplarım. Aksi taktirde konu amacından sapıyor.

    Anlayışınız için teşekkürler, iyi forumlar.




  • Pc'de görüntüden kisarak,ds4'ü pc'ye takarak oynamak zorunda kaliyorduk,artik rahat rahat oynariz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcaadalı

    Konsol kullanıcılarına hayırlı olsun bu oyun. Valla 2 gündür kalbur üstü diyebileceğim PC 'min bana yaşattıklarından sonra konsol olayını ciddi ciddi düşünüyorum.



    Kesinlikle düşünmelisiniz hocam kafa rahat :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa

    Mesajların silinme nedeni tartışma çıkmasını önlemek. Bu tarz mesajlar atılmaya devam edildiğinde, sileceğiz. Ayrıca taktir edersiniz ki forumdaki tüm konulara tek tek bakmamız mümkün değil. Bu yüzden şikayet edilen konulara bakıyor, mesajlarda işlem yapılacak bir durum olursa gerekli işlemleri uyguluyoruz.


    Forumların var olma amacı tartışmak zaten, bu önlenecekse forumun ne gibi bir anlamı kalıyor? Burası herkesin aynı fikirleri paylaştığı, canımlı cicimli konuştuğu bir yer değil ki, dünya üzerinde de öyle bir yer yok zaten; insanların fikirleri, inandıkları farklı, tartışma denilen olgu da olmak zorunda, yetkisi olan arkadaşların görevi ise bu tartışmaların içeriğinin küfür, hakaret vs. gibi yönlere kaymasını engellemek. Bu konu içerisinde kimse o arkadaşa küfrü etmedi, hakaret etmedi, kimsenin de bunları yapacağı yoktu. O arkadaş, kendi kendi rezil ediyor, diğer üyelerde normal olarak hatasını belirttiler. Bu mesajların silinmesi yönünde karar almanızı sağlayan yetkili arkadaş kimse buraya yönlendir bir zahmet, açıklasın bizlere forumun ne olduğunu?!




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.