Şimdi Ara

assassins creed black flag tam ekran ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar assassins creed black flag tam ekran olmuyor çözünürlük 1280x1024 grafik ayarları sonda hiçbir kasma yok ama ekran alttan ve üstten kısılmış şekilde hiçbir türlü düzeltemedim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

ekran kartı: ASUS HD7870 dcuII 2gb v2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgutyetis -- 4 Ocak 2014; 14:34:09 >

• Senin monitör 4:3 ama oyun 16:9'mu acaba ? Ayarlardan baktın değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Senin monitör 4:3 ama oyun 16:9'mu acaba ? Ayarlardan baktın değil mi ?

valla bakmadım ama nerden bakacaz şu ana kadar farcry3 metro last light crysis 3 battlefield 4 rivals daha sayamayacagım oyunları tam ekran oynadım ama bunda ekran küçük
  • grafik ayarlarından 4:3 16:9 ayarlarını bulup kurcalaman lazım, aspect ratio gibi bişey de yazabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

grafik ayarlarından 4:3 16:9 ayarlarını bulup kurcalaman lazım, aspect ratio gibi bişey de yazabilir

tm saolunda öyle bi ayar yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgutyetis

quote:

grafik ayarlarından 4:3 16:9 ayarlarını bulup kurcalaman lazım, aspect ratio gibi bişey de yazabilir

1366*768, 1280*720 gibi 16:9 oranlarında çözünürlükleri seçmeniz gerekiyor.
  • tv te bağladım full hd çözünürlüge aldım 1920x1080 tam ekran oldu ama benim monitör 1280x1024 nasıl olcak bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

quote:

1366*768, 1280*720 gibi 16:9 oranlarında çözünürlükleri seçmeniz gerekiyor.

nyse bi deneyeyim olmassa artık tv den oynayacam yapcak bişey yok :D başka çözünürlük degiştirmeden o 4:3 16:9 degiştiremezmiyiz yani 1280x1024 çözünürlügü 16:9 veya 4:3 yapamazmıyız ?

• quote:

tv te bağladım full hd çözünürlüge aldım 1920x1080 tam ekran oldu ama benim monitör 1280x1024 nasıl olcak bu
    Yeni nesil oyunların geneli, standart grafik seçenekleri arasında 4:3 oranında ekran çözünürlüğü bulundurmuyor maalesef. Durum böyle olunca, 16:9 olmayan eski tip 4:3 monitörlerde alttan ve üstten boşluk problemi kaçınılmaz oluyor.

@turgutyetis
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Yeni nesil oyunların geneli, standart grafik seçenekleri arasında 4:3 oranında ekran çözünürlüğü bulundurmuyor maalesef. Durum böyle olunca, 16:9 olmayan eski tip 4:3 monitörlerde alttan ve üstten boşluk problemi kaçınılmaz oluyor.

@turgutyetis

tmm saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.