Tek hedef üzerine gerçekten güzel damage çıkartan bir sınıf. PVE konusunda iyi ama AOE olarak çok zayıf kalıyor. Burst damage olarak oynanan bir sınıf değil ama yeri saptansa bile bir Warrior gibi saldırma potensiyeline sahip. Bu talent ile PVP-PVE yapan var mı ?
dragon soul a kadar standard talentimdi ama zaten blizzard combat talentini genelde çıkardı son paketin son raidlerinde hatırlıyor(bkz. Icecrown Citadel-Dragon Soul) PVE de herzaman en secdiğim talentdir özellikle combatla farkı %10 olduğu anda backstab spamla deli dps çıkartıyor PVP de ikinci tercihimdir Sub kadar olmasada iyidir ama şuandaki raidler için rogue kasıosan ve legendary daggerların epic olanlarını alabilirsen özelliği nedeniyle combat git bence
quote:
Orijinalden alıntı: Zyph
dragon soul a kadar standard talentimdi ama zaten blizzard combat talentini genelde çıkardı son paketin son raidlerinde hatırlıyor(bkz. Icecrown Citadel-Dragon Soul) PVE de herzaman en secdiğim talentdir özellikle combatla farkı %10 olduğu anda backstab spamla deli dps çıkartıyor PVP de ikinci tercihimdir Sub kadar olmasada iyidir ama şuandaki raidler için rogue kasıosan ve legendary daggerların epic olanlarını alabilirsen özelliği nedeniyle combat git bence
Ben MOP'dan umuyorum kesinlikle her spec için farklı dagger çıkarmalı. Benim gibi Combat'dan nefret edenler için 1 tane dagger olması çok saçma.
Valla fear-vengance aldıktan sonra hiç şansın yok pve'de mecbur combat