< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 30 Nisan 2020; 22:4:52 > |
Bildirim
Assassin's Creed Valhalla'yı Kim Çevirmeli?(ANKET)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 30 Nisan 2020; 22:4:52 > |
qnoobs çevirsin adam dünya hızlı çeviri şampiyonu
|
Animus projesinin tüm AC oyunlarını çevirdiği gerçek yadsınamaz. Bu sayede biz de onların emekleriyle çok güzel oynadık, bir çok kez teşekkür etsek az. Ancak son yönetim şekli ve projelerin gidişatı artık ya kendilerine çekidüzen vermelerinin ya da bir süre dinlenmelerinin gerektiğini ortaya koydu bana göre.
O sebeple kesinlikle bu oyunu Anonymous hızı ve kalitesiyle deneyimlememiz gerekiyor. Eğer şu son yaşanan olaylar olmasaydı kesinlikle tercihim Animus olurdu. Açıkça söylüyorum Said'in eksikliği çok hissediliyor. Gerek yöneticiliği gerek ilgi alakası. Şu an ki yönetimle hiç bir kişisel sorunum yok, hepsi pırlanta gibi insanlar. Ancak iyi güzel insan olmak yapılan işin kalitesiyle alakasız. O sebeple olmuyor, kendi açımdan durum bu. |
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle, siz sevgili oyunseverlere bizi bu işe uygun gördüğünüz için çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Onur ve gurur duyuyorum açıkcası. Sevgili Animus ile konuştuk ve buradan da başarılar dilemek istiyorum. Evet, son zamanlarda görece zor anlar yaşanmış olabilir ama zaten bu zamanlardan güç alıp, daha da güçlü yükselmez miyiz? Bize gösterdiğiniz sevgi ve destekten dolayı Anonymous bu işleri yapabiliyor ama lütfen, bir tarafı överken bir tarafı gömmeyelim. Bunu yapmak zorunda değiliz, lütfen böyle olmasın. Sevgili oyunseverlerden ricam, Animus'a güvenmeleridir. Ben, kendi adıma bir oyunsever olarak güveniyorum ve başarılar dilemek istiyorum. Lütfen kendileri daha fazla lince maruz kalmasınlar, birbirimizi desteklememiz gerekiyor, bakın ne güzel "hangi grup çevirsin?" diye sorabiliyoruz, bu soru "acaba birileri çevirir mi?" sorusuna dönmesin. Dışarıdan kolay gibi gözükebilir bu işler, ama inanın, gerçekleşmesi için çok fazla zaman ve fedakarlık gerekiyor. Lütfen bunun bilincinde olalım ve hep birlikte başarılar dileyelim. Sevgiler :) |
ferex28 ve taner saydam biçilmiş kaftan :d
|
Görkemin animus projesiyle arası iyi olduğu için bu projeye başlayacağını hiç zannetmiyorum keşke anonymous çevirse ama görkemin münasebetinden dolayı gene animusa kaldık gibi duruyor 2020 nin sonunda çıkar oyun 2022 başında tam sürüm gelir 2023 dede full dlcli sürüm gelir artık bekle bekle dur
|
Ya Animusprojesi dışında çevirecem diyen gruplar başlayıp yarıda bırakırsa? O zaman bahsettiğin o tarihten bile daha geç çıkar. En iyisi animus projesi çevirsin. Onları beğenmeyen kendi de çevirir yasak değil. Adamların tüm seride emeği var önceki oyunları kimse çevirmezken onlar çevirdi. Şimdi özel hayatları sebebiyle yavaşladılar diye sen yaşlandın artık çekil kenara der gibi ellerinden almak doğru değil. İsteyen onların çevirisinden bağımsız çevirir yayınlar. Ama benim tahminim kimsenin elini taşın altına koymayacağı o yüzden siz yinede animus projesine kalacaksınız.
|
Anketin amacı Dh deki arkadaşların fikirlerini görmek Animus sanki AC resmi çeviri şirketi gibi yazanlar var. ben bir yama için 2-3 sene bekleyemem.bir oyunu bir grup çevirmesin diye anket açtıracak seviyeye getirdilerse bir oturup düşünmeleri gerekiyor
|
Animus devrederse? pardon? animus kim ki kendine ait olmayan bir şeyi devretme hakkı olsun komik olmayın.
Animus bu yamayı çevirsin en az 2 yıl sonra oynarsınız bak buraya yazıyorum. Bu adamların hiç bir ciddiyeti yok tek dertleri olabildiğince ağırdan alıp aylık üyeleri sağmak. Animus çevireceğine hiç kimse çevirmesin çok daha iyi. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 30 Nisan 2020; 21:43:3 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 30 Nisan 2020; 22:2:5 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4T1LL4 -- 30 Nisan 2020; 22:19:16 > |
|
|
|
|
|