Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.866
Cevap
46
Favori
184.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Settlement'ı 6 ya kadar kasıcak mıyım? Saatlerce raid yapıp grind mı yapıcam yoksa opsiyonel mi bu? Biri bilgilendirebilir mi?

  • Mericuls kullanıcısına yanıt

    Settlement'ı zaten 6'ya kadar kasmanız mecburi yoksa görevler açılmıyor ama merak etmeyin oyun aktığından öyle açmak eziyet değil, keyifli. Oyunda saatlerce level için grind yapmanıza gerek yok. Haritada mavi noktalar hikaye görevleri, sarı noktalar ise hazineler ve toplanabilirler. Mavilere giderseniz 2-3 level puanı, sarılara giderseniz 1 level alıyorsunuz. Özellikle mavi noktalarda güzel yan hikayeler olduğundan sakın es geçmeyin. Hem takır takır level atlar hem de güzel hikayelere tanık olursunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Sağolun hocam bilgilendirme için. Peki ya tüm order üyelerini öldürmek ve codex sayfalarını toplamak da mı zorunlu oyunu bitirmek için?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mericuls kullanıcısına yanıt

    Ana hikaye için gerekli değil ama görev dizilerini bitirmek isterseniz gerekli. Zaten tüm order üyelerini öldürmek veya codex sayfalarını toplamakta zulüm değil. Oyun ilerledikçe yavaş yavaş size toplatıyor.

  • arkadaşlar yanılmıyorsam norveç te oyun başlarında yetenek alıyorduk balta fırlatma ben oraları unuttum ingiltereye geldim bu yetenekleri haritada gösteren bir görsel varmı ? ve birde norveç e gidebilme imkanım oluyormu ?

  • Ninika N kullanıcısına yanıt

    Haritaya geçtiğinizde sol alt kısımda Atlas yazan tuş var, ona tıkladığınızda Norveç, İngiltere, İrlanda, Fransa, Skye Adası vs. gibi bölgeler açılıyor. Onları seçip istediğiniz yere gidebilirsiniz.

  • Merhaba, bu oyun için tr yama çıktı mı? Bilen var mıdır acep?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omerfarukballi O kullanıcısına yanıt

    Ücretsiz olarak Makine Çeviri Discord kanalının TR yaması var ama ne durumda, çalışıyor mu, iyi mi kötü mü bilemiyorum. Discord kanallarına girerseniz detaylı anlatabilirler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerfarukballi O kullanıcısına yanıt

    Güncel sürüm için herhangi bir Türkçe çeviri yok. Oyuna çeviri yapan Animüs Projesi ise ekibi dağıttı ve ücretli çevirileri bir süre sonra herkesin ulaşabileceği şekilde paylaşacak ve güncelleme geldikçe yamaları güncelleyecekti ama ondanda henüz ses yok. Kısacası eğer oyunun eski sürümlerini oynuyorsanız onlara yama kurabilirsiniz diğer türlü en güncel sürüm için güncellenmiş çeviri beklemeniz gerekiyor.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

  • animus un cevirisi var bende son yamayi guncelledim turkce yama bozulmadi oyun acildi herhangi bir sorun olmadi bende sasirdim normalde oyun hata verir acilmazdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, skill ağacı üçe ayrılıyor, ayı, kurt, kuzgun var. Benim zırh kuzgun, ok kurt ve silah ayı. Şimdi ben skill ağacının verdiği bonusları alıyormuyum yoksa ayı zırhı giydiysem, ok ve silahında ayı mı olması lazım bonusları almam için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]Assassin's Creedtwitter
    “Get ready to dive into future content coming to Assassin's Creed Valhalla: ⚙️ Title Update 1.6.0 ⚔️ Forgotten Saga Free Mode 🔥 Sigrblot Festival Returns #Assassinscreed”
    https://twitter.com/assassinscreed/status/1553047713385791488

    Oyunun 1.6 güncellemesi 1 Ağustos tarihinde geliyor. Forgotten Saga isimli yeni bir oyun modu ve 4-25 Ağustos arasında yeni bir süreli topluluk etkinliği bu güncellemeyle birlikte oyuna eklenmiş olacak.

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Yıl 2072, Title update 9.8.1, Rememberance Saga Free Mode, Sigrblot Festival Returns Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

  • Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]Assassin's Creedtwitter
    “Assassin's Creed Valhalla Title Update 1.6.0 launches tomorrow: August 2nd. 🎮 Forgotten Saga, free game-mode. ✔️ Game improvements 📁 12-26 GB; depending on platform”
    https://twitter.com/assassinscreed/status/1554089574250553347

    Güncelleme boyutu PC sürümü için 23.6 GB


    Forgotten Saga oyun modu ise Rogue- Lite türünde olacak ve ana oyuna göre daha zorlu düşmanlar ve oyun dünyası sunacak. Ölmenin bu modun doğal bir parçası olduğu ve ölündüğünde tekrar en başa gelerek yeni ekipmanlar ve yetenek ağacıyla tekrar başlanacak. Bu modda rastgele ekipmanlarla başlanacak ve her öldüğümüzde bu ekipmanlarda değişecek. Farklı bir mod ama Assassin's Creed'e Rogue-Lite türü pek gider mi orasını çıkınca göreceğiz.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 





  • 🤣 Aynen öyle hocam. Adamlar düz hikayeli açık dünya aksiyon oyununu MMO kafasıyla ilerletmeye çalışıyorlar. İşe yarıyor mu, insanları oyuna geri döndürüyor mu ondan da emin değilim. Online AC/ Hikayeli AC ayrımını iyice ayırsınlarda bizde ne oynayacağımızı görelim. Bakalım ekimde yeni bir duyuru yapacaklar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler; Güncelleyip oynanayım sağol Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 





    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 2 Ağustos 2022; 21:32:35 >
  • Festival görevlerinde altyazı ve diyalog sesi yok. Aynı sorunu yaşayan var mı?

  • askiseven A kullanıcısına yanıt

    win 11 de oynayan varmı

  • bi yan görevde kör bi adam tepeye gitmek istiyor,ata aldım direk yukarı çıkardım ama görev buga girdi herhalde devam etmiyor,adam kendine kendine yapamıyorum bu bacakları bana neden verdin tanrım vs diyor öyle :D :D youtubedan baktım millet tepeye adım adım çıkarmış ben direk başka yerden gitmişim o yüzden mi bug oldu anlamadım görev işareti duruyor ama ilerlemiyor bi türlü,görevi resetleme vs var mı? sonra bakarım diye başka görevlerde ilerledim bi de yoksa geri load yapardım ,oyunu 100leyemiyecez galiba :D

  • askiseven A kullanıcısına yanıt

    Ben oynadım toplamda 220 saat filan. Bir iki benim pc den kaynaklı sorun dışında sorun yaşamadım.


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 12 Ağustos 2022; 13:8:41 >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.