|
çok uzun özeti: valhalla oynanış nasıl (assassin olarak) odyssey kadar tatmin edici mi? şuan odyssey oynuyorum ve deli keyif alıyorum. odyssey her ne kadar "assassin" temeli bir oyun olmasa da yani oyun sizi warrior olmanıza zorlasa da ben o direnci kırıp assassin olarak oynuyorum ve deli dehşet keyif alıyorum. birkaç tipte oyuncu vardır bilirsiniz: multi seven, single seven, vurdulu kırdılı seven, okçu ile hem sessiz hem vurdulu seven, ve benim gibi her şeyi sessiz halletmeyi seven. sırf bu yüzden witcher 3'den daha çok seviyorum yeni nesil ac serisini. witcher'da bana gizlilik seçeneği vermiyor ama onun da vuruş hissi çok iyi yalan yok. neyse konu witcher değil zaten. hiçbir zaman ac oyunları (hepsini de oynamadım unity, origins, odyssey) hikayeleri benim için ön planda olmadı. bunun da bir başka sebebi benim ingilizcemin belli bir noktadan sonra yetersiz kalması ve hikayeden koptuğum için olabilir. zaten oyunu bitirdikten sonra türkçe kaynaklarla hikayeyi okuyorum. eksik puzzle parçalarını böyle tamamlıyorum. türkçe yama içinse, oyunda resmi gömülü yani resmi çeviri yoksa bulaşmıyorum. bir kere bulaştım mining yedim bir daha bulaşmam ona. paralı yama kullanmaya niyetim de yok. evet 3. paragrafa geldik ben hala ne istediğimi yazmamışım. şimdi üstte dediğim gibi beni warrior olmaya zorlayan odyssey'de assassin oynayarak deli keyif alıyorum. valhalla'da assassin oynamak ne derece keyiflidir bunu merak ediyorum. ilk unity oynadığımda çok sevmiştim hidden blade'i. origins'de aşık olmuştum. odyssey'de bayılmıştım zevkten, acaba valhalla'da nasıl tatmin olurum? bir de söylentiler var ubisoft oyunlarını steam'e getirme durumu falan varmış gelirse direkt steam'den de alırım en kötü. ama tabii şuan benim için öncelik oynanışta. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt