< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (146. sayfa)

-
-
-
Discovery Tour'lar özellikle Odyssey de adeta ders niyetine okutulacak derecede iyi yapılmıştı hakeza Origins'in discovery tour'u da müthişti. Valhalla'nın discovery tour'u nasıl olacak aşırı merak ediyorum. Yine bilgilendirici ve güzel bir şey ortaya çıkarırlar gibime geliyor.
-
Oyuna yarın Title Update 1.3.1 güncellemesi geliyor.PC deki boyutu 26.49 GB olacağı belirtilen güncelleme ile ;
-Nehir baskınları moduna 3 yeni nehir ekleniyor.
-Nehir baskınlarına yeni zırhlar ve silah ödülleri ekleniyor.
-Jomsviking Salonu 4.ve 5.seviyeye kadar yükseltilebilecek.Oyuncular bu seviyedeki Jomsviking'leri mürettebatına dahil edebilecek.
-Nehir baskınlarına özel 3 yeni yetenek eklendi.
-Run perklerinde değişiklikler yapıldı ve perkler/runler için belirli bir eşik değerl olan en yüksek seviye sınırı kaldırıldı.
-Oyuna kabus(Nightmare) zorluk seviyesi eklendi.
-Oyuncular seçtikleri zorluk ayarına göre iyileşebilecekler.Çok zor seviyede % 60,kolay seviyede ise % 100 iyileşilecek.
-Topluluk tarafından oluşturulan Odin'in Nimetleri isimli dövme ögeleri eklendi.
-Ana oyun,ek paketler,dünya etkinlikleri,yan görevlerde çeşitli iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri yapıldı.
Tüm güncelleme içeriği için ;
https://www.ubisoft.com/en-gb/game/assassins-creed/valhalla/news-updates/2uIMmqr7Fq4ZEsG5eciQB5
-
Nightmare zorluğunu uzun zamandır bekliyorduk bakalım ne kadar fark edecek bu yapay zeka ile napsalar boş da neyse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
26.5 GB lık 1.3.1 güncellemesi yayınlandı.İki ek paket,ilave içerikler ve ana oyunla birlikte oyunun boyutu epey artsada gelen güncellemelerin boyutu yüksek fakat mevcut dosyaların üzerine yazmak yerine önce indirip sonra ekleme yapıyor.Bu nedenle güncellemelerin boyutu yüksek örneğin yeni güncelleme öncesi ile sonrası arasında toplam boyutta neredeyse hiç artış olmamış ama yine 26.5 GB indirmek durumunda kalıyoruz.Aynı durum Watch Dogs Legion'dada var ondada 25 GB iniyor sürekli ama oyun boyutuna bir etkisi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 7 Eylül 2021; 18:31:46 > -
26.49 gb güncelleme indirdim.oynadım bir süre.çıktım baktım 11küsür gb yeni güncelleme gelmiş onuda yaptım.şimdi baktım tekrar 26.49 iniyor ubisoft connect kafayı mı yedi ?sizde böyle bir durum var mı?
-
Oyunu sildiğimden tekrar bir indirme ekranını açtımda 131 GB alan istiyor. Ya oyun yeni yükleyenler için çok şişmiş ya da başka bir şey var yoksa bu kadar alan istemesi normal mi bilmiyorum. Ana oyunu 50 GB iken de her iki ek paketin ana oyundan fazla yer tutuyor olması lazım ki sanmıyorum. Halihazırda inik olanlara sıkıntı yokta tekrar indirelim derseniz baya bir sıkıntı hocam
-
Ben sadece ana oyuna sahibim ve daha hiç oynamadım. Hazır indirimdeyken yanına season pass almak mantıklı olur mu sizce? Sadece season pass puanlarla bile 100 TL olduğu için soruyorum. Yada Epic indirimleri mi beklenmeli?
Oynayanların görüşü nedir? Season pass'in içeriği parasını hak ediyor mu?
Almadan oyuna başlarsam ve daha sonra keşke alsaydım demek istemediğimden sormak istedim dostlar.
-
@VenomSV Şahsen önermiyorum hocam. Ana oyun Valhalla için hem gayet yeterli hem de gayey doyurucu. Season Pass ile gelen iki ek pakette oyuna 12 saatlik bir oynanış daha ekliyor totalde ama önemli ya da oyunun hikayesine aman aman bir katkısı var mı derseniz hiç yok diyebilirim. Filler gibi yapmışlar. Season Pass'in içeriği ise bence parasını hiç hak etmiyor. Bence düz ana sürümden başlayın hocam aşırı severseniz season pass'e girersiniz ki onda da indirim beklemenizi tavsiye ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz gibi düz sürümden oynamaya başlayacağım hocam.
İki ek paket dışında başka bir ek paket daha gelecekmiş galiba. Umarım daha da zenginleştirirler oyunu da almaya değer Season Pass.
Bunun dışında Ubisoft Connect uygulamasının altında sarı renkte bağlantı ile ilgili uyarı çıkmaya başladı. Uygulamayı sildim tekrar kurdum ancak düzelmedi. Bu sorunu yaşayan var mı acaba? Oyunu indirmeme izin vermiyor bir türlü.
-
Doğrudur hocam oyuna 2. bir season pass daha çıkarıcaklar ama bu season pass hiç alınmaya değer değil bence. Bunun dışında Ubi'nin sunucularında bakım varmış sanırım ondan o hatayı veriyor. Akşama kadar düzelir diye tahmin ediyorum.
-
Cevaplar için teşekkür ederim hocam.
Akşama kadar düzelir umarım çünkü bağlantı sıkıntısı hiç çekilmiyor.
-
title update 1.3.1 ile oldukça uzun bir liste ile güncellemeler/düzeltmeler gelmiş. oyuna umarım olumlu katkıda bulunur.
-
Vay arkadaş 1.3.1 güncellemesi ile oyun 125 gb oldu. Ssd yer sömürücüsü resmen.
-
Oyunu indirimlerde orjinal aldım ama oynayamıyorum. 1050ti patladı bu oyunda.
Artık yeni kart aldığımda oynarım. Tabi kart fiyatları düşerse.
-
Discovery Tour: Viking Age 19 Ekim'de oyuna ekleniyor.Ana oyun sahiplerine ücretsiz fakat ayrı olarak satın alınabilecek.Sadece PC için çıkıyor diğer platformlara ise 2022 nin başlarında gelecekmiş.Önceki oyunlardaki Discovery Tour eklentilerinin izinden devam eden yeni deneyim,tarihçiler ve arkeologların katkısıyla tasarlanmış ve oyunun dünyasını,insanlar ve kültürler hakkında daha fazla bilgi edinmek için yeni bir deneyim içeriyor.
-
Forumda paylaşılan ve sonran konusu kitlenilen TR yaması çalışmıyor mu oyunun son sürümünde?
-
1080p en düşükde bir benchmark atabilirmisiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X