Arkadaşlar bende ubisoftan oyunu yeni indiriyorum, indirince söylendiği gibi yaparsam yama çalışır mi? Baska bir ayar v. S gerek var mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montella411 -- 25 Aralık 2020; 22:42:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (39. sayfa)

-
-
Sorumu cevaplayacak yetkili yok mu!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarı yok ben epikden almıstım önce oyunu yamasız açtım sonra yama kurulumunda dediği şeyi yapınca basitçe kuruluyor -
oyunun sürümü nedir sizdeki
-
Epic Store üzerinden dosyaları doğruladıktan sonra yama çalışmamıştı bende. UPlay üzerinden tekrar oyun dosyalarını doğrulattım ve yamayı yeniden yaptım. Sorun kalmadı. Tuhaf bir sorun ama sorun benlikmiş yama düzgün çalışıyor.
-
Herhangi bir şekilde 1.04 güncellemesiyle alakalı yama dosyası bulamam dimi 1.10.bak dosyası ısrarla 1.04 ü bulamadı diye hata veriyor
-
Konu sahibinde vardır güncelleme gelinde yeniden düzenleme yapıp güncel versiyonu yükeldi eski versiyonunu kaydetmiştir bir sor istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: thefoxess13Herhangi bir şekilde 1.04 güncellemesiyle alakalı yama dosyası bulamam dimi 1.10.bak dosyası ısrarla 1.04 ü bulamadı diye hata veriyor
110.bat dosyasını yönetici olarak çalıştır birde son 110 tr yamanın rar içindeki herşeyi at oyun kurulu oldugu klasöre oyun kurulum tekrar oku.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456110.bat dosyasını yönetici olarak çalıştır birde son 110 tr yamanın rar içindeki herşeyi at oyun kurulu oldugu klasöre oyun kurulum tekrar oku.
Alıntıları GösterUsta cogu yerde SEN i SİZ(cogul) olarak ceviriyor. Buna mudahale edebiliyormusun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyunu msi kampanyasından edindim. TR yamayı kurdum, şu an sadece ilk başta kralın konuşmasında altyazı hızlı gözüküp geçti. Onun haricinde hata henüz görmedim. Genel olarak başarılı duruyor, elinize sağlık.
Düzeltme: Bir yerde daha altyazı hızlı atladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 26 Aralık 2020; 15:54:47 > -
cevap verirseniz cok mutlu olurum
-
Reis bu arkadaş senin yamayı mı kullanıyor? En azından bi isim verseydi teşekkür etseydi seninkiyse. İzledim de hiç bahsetmiyor. En azından ücretsiz yapmışlar sağolsunlar falan diyebilir yani. Ne düşünüyorsun? @zartzurt456
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 27 Aralık 2020; 2:25:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: münşiReis bu arkadaş senin yamayı mı kullanıyor? En azından bi isim verseydi teşekkür etseydi seninkiyse. İzledim de hiç bahsetmiyor. En azından ücretsiz yapmışlar sağolsunlar falan diyebilir yani. Ne düşünüyorsun? @zartzurt456
Dakika 31:49 de bahsediyor evet bu yama ile oynuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 27 Aralık 2020; 2:35:36 > -
93dk olunca hepsini izlemedim ama başta türkçe yama buldum deyip geçince video içinde bahsedeceğini zannetmemiştim. Bahsediyo mu diye tutup da komple videoyu da izlemedim tabi. Sağolasın dikkatin için 😊 -
Merhabalar, Öncelikle elinize emeğinize sağlık.
Oyunu yama ile bayağı oynamış arkadaşlar bu konuda iyi kötü tecrübelerini bildirirlerse çok sevinirim.
-
Rdr2 türkçe yapmayı düşünüyormusunuz?
Sırf bu yüzden oyunu oynayamıyorum boşa satın aldım.
-
yama gayet güzel
-
quote:
Orijinalden alıntı: toraman55Rdr2 türkçe yapmayı düşünüyormusunuz?
Sırf bu yüzden oyunu oynayamıyorum boşa satın aldım.
-
hocam çok sağolun bunu bilmiyordum teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X