Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
117.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz Uğraştım sizinle ilgili değil, oyun korsan başka bir yöntemle çözdüm ;) güzel yama elinize sağlık. ( Bu Yöntem İşe yaradı bende ahada link)http://www.birincioyuncu.com/2015/12/assassins-creed-syndicate-oyundan-atma.html
  • Ben update 1 ve update 1.21 i kurdum üstüne türkçe yamayı ama çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Silip updatesiz denedim yine aynı hata. Çözümü varmıdır?
  • yamayı attıktan sonra çalışmayı durdurdu hatası alıyorum
  • Herkese merhaba. Oyunu türkçe yamayla 82% bitirdim. Bir kaç harf hatası dışında pek sorunla karşılaşmadım. Fakat yan görevlerden Duleep Singh'in anıları çevrilmemiş. Bu görevler DLC'lerle birliktemi çevrilecek yoksa bilerek mi çevrilmedi?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senanquliyev S kullanıcısına yanıt
    Dlc'lere dahil olduğu için dlc'lerle beraber çevrilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Yamayı yapan arkadaşların eline sağlık fakat bir sıkıntım var. Oyunum v1.50 update yapılmış ve yamayı da kurdum. Alt yazılar hariç neredeyse hiçbir yer türkçe değil bende, Görev isimleri de türkçe değil. Açıklamalarda tüm metinler çevrilmiştir yazıyor diyor. Acaba benim gibi bir durumla karşılaşan var mı ?

Edit : DLC olan yamayıda indirip gerekli yere attım ve türkçe oldu arkadaşlar, emeğinize sağlık.

kardeş hangi fps bakma programını kullanıyorsun sol ustte detaylı şekilde yazan ismini soylermisin

• Oyunu crackli indirdim. v1.21, v1.31, v1.4, v1.5 hepsini güncelledim. Yamayı da attım çalışıyor.
    Altyazılar tamamen Türkçe olmuş. Menüde türkçe olmuş.

Lakin bazı yerler var çevrilmeyen onlar ise nasıl suikast düzenleyeceğini, nasıl saklanacağını vb. gibi talimatları ingilizce veriyor. Rehberi de Türkçe olursa tadından yenmez.

Ayrıca müthiş iş çıkarıyorsunuz hepinize teşekkür ederim. Sayenizde oynadığımız oyunların hikayesini de öğrenerek oynuyoruz.
  • talhataskale kullanıcısına yanıt
    MSI Afterburner kullanıyorum.

• Oyunu bitirdim. Blackbox sürümünü kurup v1.1 den başlayıp v1.5e kadar olan tüm updatelerini yaptım. Tüm updateleri yapın ciddi optimizasyon ve FPS artışı oluyor oyunda. Yamayı ana dizine ve dlcyi de gerekli dizine atınca yama sorunsuz çalışıyor. Oyunu bitirdim. Hicbiryerde hata vs gibi şeyle karşılaşmadım. Gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

• quote:

MSI Afterburner kullanıyorum.

eyvallah kardeşim saol programın icinden bi ayar yapıyomuyuz oyunda gosterilecekler diye
  • iSpeedy kullanıcısına yanıt
    msi afterburner i yukledim asc calısmayı durdurdu dedi witcher 3 u actım onu actı ama ondada sadece sol ust kosede fbs yazıyo digerleri yazmıyo
  • beyler msi afterburner ı yukledim asc calısmayı durdurdu diyo ama fifa 16 acılıyo sorunsuz sekilde bi yardım edin
  • İyi günler ilgilenen olursa mesaj atabilir. AC syndicate olan uplay hesabını 25 liraya satıyorum.http://forum.donanimhaber.com/m_118322556//tm.htm#118322556
  • Çok teşekkürler arkadaşlar, emeğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhataskale

msi afterburner i yukledim asc calısmayı durdurdu dedi witcher 3 u actım onu actı ama ondada sadece sol ust kosede fbs yazıyo digerleri yazmıyo

YouTube da nasıl kullanıldığını anlattığım bir video var. "MSI Afterburner nasıl kullanılır" yazmanız yeterli olucaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: talhataskale

YouTube da nasıl kullanıldığını anlattığım bir video var. "MSI Afterburner nasıl kullanılır" yazmanız yeterli olucaktır.

eyvallah saolasın onu hallettimde acs de trene bindigimde jacob a mektup mu gelmis diyo ama mektubu bi turlu bulamadım o mektubu nasıl bulurum bilen varmı ?
  • talhataskale kullanıcısına yanıt
    Hatırlamıyorum maalesef. Ama haritada illâ yeşil alan gösterilir ve orada eagle vision ile araştırma yapabilirsin.

• DLC çevirileri ve tam test sürümü ne zaman çıkacak Said hocam.
  • quote:

Hatırlamıyorum maalesef. Ama haritada illâ yeşil alan gösterilir ve orada eagle vision ile araştırma yapabilirsin.

çözdüm ubisoft un forum sayfasında yabancılarda bulamamış birisi yazmış 8.bölümü açınca bana mektupmu geldi demeyi bırakıyor diye bende sırayla gittigim icin her trene girince diyordu 8.bölüme gecince demiyo artık başkasındada olur merak ederse yardımcı olur mesajım
  • gladio81 kullanıcısına yanıt
    ilgine teşekkür ederim
    oyun codex yıllardır yaptığım gibi kurup üstüne 1,5 güncellemeyi kurup crağını atınca oynanıyor %5 oldu bile fakat data pc yama dosyasını atıcın ca oyun açılırken güm :)
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.