Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations Video İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
67.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir inceleme olmuş .paylaşım için teşşekürler
  • Oyun beklediğim gibi değildi sadece grafikler cilalanmış kostüm değişmiş :)
  • türkçe olsaydı oynuyacaktım bu oyunu ama ing oldugu için görevleri yapmak çok yavan bişe anlamadan oyunu bitiriyoz boş boş
  • Kendi şehrim, kendi ülkem olsa da; AC2 ve Brotherhood'daki havayı bulamadım. Nerde İtalya, nerede Venedik veya Roma
  • 3 4 Saat zaman geçirdim oyunda.Çok bir şey deyişmemiş acıkcası.oyundan cıkınca aklımda 1 tane muzık kalmadı A.C 2 serinin en ıyı oyunuydu bence.ayrıca yenı oyundakı osmanlı askerlerıne bayıldım asırı gucluler maskelerı falan harıka olmus baska bır artı goremedım

ha bıde duccio ıle olan muhabbet tebessum ettırdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

undefined

batman arkham city'de de bi mahalle eleman gelio ama seri bi şekilde pataklayabilioruz . bence düşmanlar birlikte hareket edip saldırsaydılar ,bizde karakterimizle cok seri bi şekilde savunma ve saldırımızı gerçekleştirebilseydik cok daha gerçekçi ve gaza getirici bi yapıya bürünebilirdi ..

batman deki övüş sistemini yapmak çok zor olmalı çünkü sadece batmande yapabilmişler her oyunda öyle olmalı ama olamıyor hele catwomenle 20 kişinin beklediği odaya girdiğimiz bölüm doruk noktası resmen böyle çılgın bir aksiyon olamaz bıcaklı sopalı 20 kişi aynı anda dalıyor :))))))

• Öncellikle şunu belirteyim son yıllarda oynadığım en iyi oyundu böyle oyuna girip 3-4 saat veya 6-7 saat geçirip inceleme ve yorum yapmayın lütfen oyunu bitirp sonra konuşun böyle bir hikaye oyuncu sıkmadan 14 15 saat lik bir oynanabilirlik kaç taneoyunda var ve öylesine güzel bir final ewt türkçe olsa süper olurdu tabiki ama hatırladım kadarıyla romada çekilen oyundada bütün oyun italyanca değildi hem osmanlılarında türkçesi şuanki türkçeyle alakası olmayan bir biçimdeydi birde ezio dan bizans veya osmanlının yanındaolmasını bekleyemeyiz o bir suikastçı kim yanlış yaparsa onunla savaşıyor son sözüm 2011 yılında çıkan oyunlar bukadar ise ki çoğunu oynadm AC en iyisiydi
  • görevler çok sıkıcı olmuş, savaş sahnelerinde ise slow motion dışında çok az yenilik var. denildiği gibi rakipler çok vasıfsız, gel beni döv diye bekliyorlar.
    ayrıca erdinç iyikul oyun incelemelerine bayılıyorum :)
  • Galata kulesine çıkıpta Hele ki lise dönemimin geçtiği Fatih Camii civarında oynayıpta oradaki modellemeli görmek minarenin tepesine çıkıpta etrafı gözetlemek şimdi Üniversite döneminde Edirne de olduğumdan bana iç çektirtti.
    Ama bir eksi tarafı vardı ubisoft bunu düşünemedi galiba bölge ismi olarak Fatih camii ayasofya kapalı çarşı gidi mekan isimleri var biz buralara genelevler açıyor olmamız bana garip geldi açıkçası.Fatihde sen aç bakalım genel ev ne yapıyorlar adamı..:) Sofilerin mekanı orası..:)
    İnceleme güzel olmuş.Elinize sağlık.Grafik hususunda biraz daha üstünde durulabilirmiş.örnek verecek olursak adamın birisini shift tuşuna basıpta omuzumuza alıpta yere attığımızda adamın havalandığını nadirde olsa gördüm..Ama genelde Seri olarak meraklabeklediğim çıkması için günler beklediğim bir oyundu teşekkürler ubisoft.
    Ha bide su oyunda birisi şu ZEYNEP i bulsun kulaklarım ağrıdı dilemekten kapalı çarşıda 'zeynep gel kızım buraya' :))

• inceleme güzel ama sonu daha güzel olmuş
  • dövüşleri viraz daha prrince of persia ya yaklaşmış sanki yani videoda görünce o geldi aklıma birden
  • sinemalara çıkar yakında
  • BrotherHood'da ki hava hiç bir şeyde yok kabul Görüntü-Ses efektleri daha iyi ama sanki o daha iyiyidi bence.
  • Ben en çok ilk bölümdeki halkın soğuk kış gününde yazlık ve ayakları çıplak dolaştığı sahnelerde üzüldüm. Acaba o bölüme kışlık kıyafet tasarlamak çok mu güç olurdu. Ama oyun muhteşem İstanbul sokakları ve inanılmaz güzel ayrıntılar ve detaylar ile aklımı başımdan aldı. Hele binaların tasarımı tek kelimeyle muhteşem. Kıyafetlerdeki detaylar ise en az onlar kadar güzel ve harika. Her yere de çıkabiliyor, inceleyebiliyorsunuz, geminin bayrak direğine çıktım mesela ve gemiyi dolaştım yerlere halılar serpilmiş, sırf gemi olsun diye değil resmen her yerde birileri yaşıyor gibi tasarlanmış. Şehir yaşıyor.
  • Sonlara doğru gemileri alev makinasiyla yaktığımız bölümü nasıl geçeceğiz? 10 kere denedim yapamıyorum önce öndeki küçük kayıkları yakıyorum sonra gemilere geciyorum ama birini yakarken öteki ateş ediyor R2'ye basıp ilaç almaya çalışıyorum oda olmuyor yardim edin
  • İstanbul bozar adamı ... :)
  • puanlardan kısılmasının genel nedenini oyunun Türkçe olmaması ve kültürümüzü çok iyi bir şekilde yansıtmamış olmasına bağlıyorum...
  • çok güzel bir video inceleme olmuş özellikle son kısmına bayıldım :D
  • Şuan Yerebatan Sarayı'ndayım ama "LONG JUMP" olayını yapamadığım için ilerleyemiyorum.
    Defalarca denemem rağmen kancaya atladığımda otomatik olarak sola doğru zıplıyorum.
    Nasıl olacak bu? Bilgisi olan var mı?
  • erdinç abi acaba 'Saints Row: The Third ' in video incelemesini yapacakmısınız?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.