Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations'ın Lansman Röportajı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
13.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar tarihimiz üzerinden İstanbul üzerinden prim yapacaklar ama çok zor olduğundan olsa gerek bir altyazı çıkarmak bile işlerine gelmiyor. Benimde orjinal almak işime gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

Adamlar tarihimiz üzerinden İstanbul üzerinden prim yapacaklar ama çok zor olduğundan olsa gerek bir altyazı çıkarmak bile işlerine gelmiyor. Benimde orjinal almak işime gelmiyor.

Tarih ortak bir durum. Eğer bizim tarihimiz çok önemli ise bir yatırımcımızda elini taşın altına koyup adam gibi oyun sektörüne girsin ne dersin?
  • güzel röportaj olmus emeğinize saglık
  • Erdinç bey Türkce dil veya alt yazı konusunda buradakileride temsil ettiğinizden onceden sorsanizda belki onlara itici gelsede soyle demenizi beklerdim . Türkiyede Sony Türkce dublaj ve altyazili oyunlar yapmaya başladı satışları gözle görülür artış gösterdi Türkiyede buyuk bir oyuncu potonsiyeli var İyi bir Türkce reklam ve Türkce dil desteğiyle. Oyun çok daha fazla satacaktir bu konuda ne düşünüyorsunuz Türkiye'deki oyundeverlerin beklentisi karsilanacakmi .. Artık en azından menü ve oyun ici akt yazı mutlaka oyunda olmalı istisnasiz kesinlikle zor birsey değil size verdikleri önem biz onu geçip dublajı konuşmalıyız ama her ikisinide yapamıyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kişinin Türkçe dublaj beklentisi varken oyun yapımcılarının bu duruma sessiz kalmaması gerekiyor. Ayrıca oyun İstanbul da geçmesi ve oyunda Türkçe dil seçeneğinin olmaması sanki Türklere yapılmış bir saygısızlık olarak gözüküyor.
  • Ezio Bu Oyun Bana Cok Sey Katıyor Ezıo nun Hıkayesı Gercekten Cok Surukleyıcı Ezıo Ve Altaır ın Arasındakı Ilıskı Cıkacak Bu Oyunda Ezio nun Sesi Çok Etkiliyor Beni 1 İ BİTİRDİM 2 Yİ BİTİRDİM BROTHERHOOD DA BITTI SIRA REVELETİONS TA BEKLIYORUMMM
  • ERDİNÇ ABİYİ SEVİYORUZ
  • Bu adam nerden türkçe biliyo ya:D
  • karşıdaki adam 1 kere istanbul demedi. constantinople dedi.. bizim erdinç bey istanbul ,istanbul diye bi hal oldu.oyun eski yunan tarzında bir oyundur osmanlı ile ve t.c. ile alakası yoktur
  • adamlara helal olsun bugüne kadar assassins creed kadar alt yapısı sağlam oyun yok bence efsanevi suikastçi altair ve onun yolundan devam eden ezio aidotore muhteşem
  • seri bitti,revelations'u merakla bekliyorum ve gerçekten mükemmel bir röportaj..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.