Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations - E3 2011 Gameplay (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
23.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ONLAR OSMANLIYA KARŞI OYUN YAPTIYSA BİZDE HRİSTİYANLARA KARŞIOYUN YAPALIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

acaba türkçe seslendirme var mı türklerden kçarken falan 1. oyunda geber kafir falan diyolardı osmanlı cumhuriyetinden olanlar

Arkadaşım o zamanlar osmanlı cumhuriyeti diye birşey yoktu.Oyun Selçuklu zamanında geçiyordu ve geber kafir diye bağıranlar sarazenler yani osmanlıyla bi alakası yok ayrıca oyunun çıkmasına daha var.Türkçe desteği olabilir karamsar olmayalım.
  • quote:

Yıl 1511 diye gördüm videonun başında ama buna rağmen İstanbul yazmıyordu..Bilmeliler ki o şehrin adı 1453 ten beri İstanbul'dur...

arkadaşım yanılıyosun. bu şehir 18. yüzyıl ortalarına kadar constantiniye diye anılmıştır.İstanbul oluşu meşrutiyete dayanır.)
    bu arada ezio'nun katolik karşıtı olması osmanlı yanlısı olması için yeterli bir nedendir.merak atmeyin osmanlı karşıtı yapamazlar ezioyu isteselerde. buna uygun kılıf bulamazlar yani içiniz rahat olsun:)
  • Roma' yı yaktım, sıra Costantinople' de :) Müzikler de ayrı güzel olmuş bu arada.
  • En azından bir turkce altyazı olsa dadından yinmez :D
  • Bildiğiniz üzere boğaza zincirler çekilmiş, gemi girişi engellenmeye çalışılmıştı .. Yaktığı gemiler Bizans gemileri, savaştığı adamlar da kalın zırhlı olanlar Bizans askeri yine.. Zaten gemileri yakıp, görevi tamamladıktan sonra asıl amaç olan Osmanlı gemisi Haliç'e giriyor, o gemiye ilk atladığında Osmanlı askerleri siper alıyor ancak Kavuklu olan paşa Ezio'yu tanıyıp selam verince gevsiyorlar..

quote:

Kusura bakmayın cahilliğime verin ama ben anlamadım şimdi bu osmanlıya karşı mı savaşıyo yoksa başka bi amacı mı var. Gemileri yakıyo,osmanlı askerleriyle çatışıyo falan umarım osmanlı alehtarı bi oyun değildir beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
  • *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 8 Mart 2016; 23:54:56 >
  • bir oyun için zevk uğruna dostum atalarımı öldürmeyecem siz geçmişinize sövülürken hala Türkçe çıkacakmı ne kadar ram istecek filan onları düşünün yazıklar olsun
  • Tek kelimeyle müthiş.Merakla bekliyorum oyunu.İstanbul'da geçiyor olması ayrı bir seyir zevki...
  • oyun çok etkileyici türkçede olacaktır inşallah
  • quote:

ARKADAŞLAR ONLAR OSMANLIYA KARŞI OYUN YAPTIYSA BİZDE HRİSTİYANLARA KARŞIOYUN YAPALIM

Yap
  • quote:

bir oyun için zevk uğruna dostum atalarımı öldürmeyecem siz geçmişinize sövülürken hala Türkçe çıkacakmı ne kadar ram istecek filan onları düşünün yazıklar olsun

Bizde seni seviyoruz şampiyon
    Videoyu izlemeden yorum yapmaya devam edin böyle adam gavur gemisi yakıyo osmanlı gemisine dönüyo siz hâlâ ben atamı öldürtmem demeye devam edin.
  • quote:

ARKADAŞLAR ONLAR OSMANLIYA KARŞI OYUN YAPTIYSA BİZDE HRİSTİYANLARA KARŞIOYUN YAPALIM

İçmiş içmiş gelmiş. Adamım bizim yapacağımız oyundan ne çıkar ki? AC'ye rakip mi olacağız? :D
  • ISTANBULU HIÇ GUZEL YAPAMAMIŞLAR VAROŞ BIR KENT OLMUŞ INSANLARDA HIÇ OSMANLIYA BENZEMIYOR IYI BIR OSMANLI PROFILI ÇIZILEMEMIŞ...
  • ISTANBULU HIÇ GUZEL YAPAMAMIŞLAR VAROŞ BIR KENT OLMUŞ INSANLARDA HIÇ OSMANLIYA BENZEMIYOR IYI BIR OSMANLI PROFILI ÇIZILEMEMIŞ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renesis3

ISTANBULU HIÇ GUZEL YAPAMAMIŞLAR VAROŞ BIR KENT OLMUŞ INSANLARDA HIÇ OSMANLIYA BENZEMIYOR IYI BIR OSMANLI PROFILI ÇIZILEMEMIŞ...

O zamanlar apartman yoktu. Ne bekliyordun ki?
  • ezio'nun sesi sanki hala aynı adam yaşlanmış sesi genç kalmış galiba. ac serisine bir oyun daha ve bu da güzel geliyor.
  • Assassins Creed Türkiye .com girin her an güncel içerikleri takip edin.
  • osmanlı donanmasınımı yaktı bu adam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.