Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (313. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asimtod

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Ben kurdum, açıkçası gözle görülür bir değişiklik farketmedim.
    ama oyunu oynarken, assassinleri göreve gönderdiğimde, ben bir göreve başlayınca assassinlerin görevi iptal olması sorunu baya bi çıldırtmıştı beni, onu çözmüşler, o iyi olmuş...

Bu bug yüzünden, ekip görevden dönene kadar Achievement açıyordum.O bug olmasa, hala başına varmazdım muhtemelen Achievement'lerin

aynen adamları göreve gönderince guild challenge'lar, bombalar vs ugrasıyordum.

Achievement dayanmıyor, gelecek oyunda daha fazla olur umarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kurdum, açıkçası gözle görülür bir değişiklik farketmedim.
    ama oyunu oynarken, assassinleri göreve gönderdiğimde, ben bir göreve başlayınca assassinlerin görevi iptal olması sorunu baya bi çıldırtmıştı beni, onu çözmüşler, o iyi olmuş...

Bu bug yüzünden, ekip görevden dönene kadar Achievement açıyordum.O bug olmasa, hala başına varmazdım muhtemelen Achievement'lerin

aynen adamları göreve gönderince guild challenge'lar, bombalar vs ugrasıyordum.

Achievement dayanmıyor, gelecek oyunda daha fazla olur umarım

Hocam bu kadar hızlı sindirmeyin az gelir...
  • Genel bir soru olacak ama bu apple olayını bana açıklayabilecek olan var mı?
  • arkadaşlar loose lips bölümünü geçemedim kanser etti beni kiraladığım adamları askerlerin üzerine salamıyorum youtube den yığınla video izledim tık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem650 -- 28 Ocak 2012; 3:04:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar loose lips bölümünü geçemedim kanser etti beni kiraladığım adamları askerlerin üzerine salamıyorum youtube den yığınla video izledim tık yok.

hiç mi geçemiyorsun? yoksa %100 mu yapamıyorsun?
    http://forum.donanimhaber.com/m_48254567/mpage_98/f_/key_//tm.htm#55735545
    burda o bolumle ilgili muabbet ler dönmüştü
  • Hiç geçemiyorum abi adamları askerlerin üzerine sal shifte baş diyor ama.adamları askerleri üzerine.anlayamıyorum bu yüzden öylece dolaşıp.duruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördükçe oynayasım geliyor. Bir yol bulmak lazım.
  • quote:

Hiç geçemiyorum abi adamları askerlerin üzerine sal shifte baş diyor ama.adamları askerleri üzerine.anlayamıyorum bu yüzden öylece dolaşıp.duruyorum

Kısaca özetlemek gerekirse; az önceki linkte ordaki hikayeyi görebilirsin;
    Yapılması gerekn şey, ilk konuşmadan sonra hırsız grubunu yanına alıp 4 tane asker, 1 sandık ve sivil kalabalıgın oldugu yere gideceksin.
    orda bekleyen askerleden birine dogru bakarken lock etmen gerekiyor. (ben tuşları degistirdiğim icin orginal tusları bilmiyorum)
    askerlerden birini lock edince (etrafı beyaz olur) hırsızları askerlerin üzerine salman gerekiyor. (lock ettikten sonra- shifte bas)
    bu sırada bekle; eagle sense'i ac. askerler hırsızların pesinden kosup gidecek. seninle birlikte gelen tek hırsız ordaki sandıgı calacak.
    beklemeye devam; sonra kalabalıktan biri (bir sivil) haber yetistirmek icin uzaklasacak. Eagle sense ile bu adamın kim oldugunu anlıycaksın.
    Sonra belli bir mesafeden, yakalanmadan, bu herifi takip edeceksin.
    baya kalabalık bir asker grubu tarafından korunan bir bahce icinde Halim beyle konusmaya baslıyacak. Senin görevin halim beyi öldürmek.
    İster allah ne verdiyse dal öldür, ister çatıdan takip et, tepeden üstüne atla; (ama bu sekilde %100 senc. yapamazsın)
    %100 yapmak icin; catıdan yada arka sokaklardan bir hırsız grubu daha kiralaman gerekiyor. askerlere yakalanmadan (catıdan gidersen yakalanmazsın) bu sefer halim bey'e lock layıp, hırsızları halim beye salacaksın.
    Sonra halim bey hırsızların peşinden kosmaya baslayıp dısarı cıkınca, halim beyi öldür.
    %100 yapmanın kosulu; halimbey'in üzerine hırsız yollamıs olmak, Nasıl öldürdüğünün bir önemi yok.

yapamadıgın bir yer olursa, nereyi yapamadıgını soyle.
    kolay gele,
    bu kadar anlattırdın gaza geldim, simdi o bolumu replay yapıcam :)
  • tekrar oynadıktan sonra bazı şeyleri eksik hatırladıgımı farkettim.
    ilk basta toplu bir hırsız grubuyla gitmiyosun; hırsızları gittiğin yerde kiralıyosun.
    hırsızlar askerleri kacırdıktan sonra kalabalıktan messenger kendiliginden ayrılmıyor, senin eagle sense kullanarak kim oldugunu bulman gerekiyor.
    Halim beyin ustune hırsızları saldıktan sonra, guvenlikli alanın dısına cıkması da gerekiyor.
    Halim beyi oldurdukten sonra; loot edip üstünü araman gerekiyor.
  • ben bu turde bi oyunu ilk defa bilgisayarda oynamak için aldım ancak klavyeden oynayarak hiç bir keyif alamadım. ne marka gamepad önerirsiniz
  • En9500gt Ekran Kartı 3 gb ram çarmıyım orta ayarlarda?Yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rarely009

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Orijinalden alıntı: XeaNa

ya arkadaslar bi bolumde takılı kaldım gecemıyorum yanımda adamları aldım belli bi yere gıdınce oldun dıo gıdemıyorum biyere asker gelıyo karsıdan olduruncede yıne target lost dıo napcam ben delı oldum yaw

http://imageshack.us/photo/my-images/17/acrsp2011121701523482.png/

onları gittikleri yere kadar takip et daha sonra ne yapman gerektiğini anlarsın

bende o gorevı bı turlu yapamadım yaa adamları alıyorum sonra bekle allah bekle hıcbırsey olmuyor sarı hedeflı adamlarda bı sure bekledıkten sonra zaten target lost dıyor gorev basarısız oluyor

O Bölümdeki hikaye su;
    O adamların korudugu bir sandıkta para var. Sen once hırsızlar aracılıgıyla o guardlardan kurtuluyosun. Sonra senle birlikte gelen hırsız o sandığı acıp içindeki parayı alacak ama bizim görev o degil. Bizim gorev; guardlar gittikten bir tane mesajcı, paranın calındıgını haber vermek üzere Halim Bey'in (haraççı) ya haber vermeye gidecek. Bizim görev, önce o kalabalıgın icinden mesajcının kim oldugunu bulmak (eagle sense acarak buluyosun) sonra o adamı yakalanmadan takip etmek ve sonunda da Halim Bey'i öldürmek.

abi selam bende o bölümde kaldı konuyu anladım oyunda bana hırsızları askerlerin üstüne sal öldürsün diyor shift bas diyor ama ben shifte basınca adamlar benim peşimden geliyor bir türlü adamları askerlerin üzerine yollayamadım nasıl yapıcam yardımcı olun bana.
  • quote:

quote:

Hiç geçemiyorum abi adamları askerlerin üzerine sal shifte baş diyor ama.adamları askerleri üzerine.anlayamıyorum bu yüzden öylece dolaşıp.duruyorum

Yapılması gerekn şey, ilk konuşmadan sonra hırsız grubunu yanına alıp 4 tane asker, 1 sandık ve sivil kalabalıgın oldugu yere gideceksin.
    orda bekleyen askerleden birine dogru bakarken lock etmen gerekiyor. (ben tuşları degistirdiğim icin orginal tusları bilmiyorum)
    askerlerden birini lock edince (etrafı beyaz olur) hırsızları askerlerin üzerine salman gerekiyor. (lock ettikten sonra- shifte bas)
    bu sırada bekle; eagle sense'i ac. askerler hırsızların pesinden kosup gidecek. seninle birlikte gelen tek hırsız ordaki sandıgı calacak.
    beklemeye devam; sonra kalabalıktan biri (bir sivil) haber yetistirmek icin uzaklasacak. Eagle sense ile bu adamın kim oldugunu anlıycaksın.
    baya kalabalık bir asker grubu tarafından korunan bir bahce icinde Halim beyle konusmaya baslıyacak. Senin görevin halim beyi öldürmek.
    İster allah ne verdiyse dal öldür, ister çatıdan takip et, tepeden üstüne atla; (ama bu sekilde %100 senc. yapamazsın)
    %100 yapmak icin; catıdan yada arka sokaklardan bir hırsız grubu daha kiralaman gerekiyor. askerlere yakalanmadan (catıdan gidersen yakalanmazsın) bu sefer halim bey'e lock layıp, hırsızları halim beye salacaksın.
    Sonra halim bey hırsızların peşinden kosmaya baslayıp dısarı cıkınca, halim beyi öldür.
    %100 yapmanın kosulu; halimbey'in üzerine hırsız yollamıs olmak, Nasıl öldürdüğünün bir önemi yok.

kolay gele,

Allah razı olsun senden 2 gündür kafayı yedim sayende o bölümü geçtim ama %50 ile geçtim hırsızları üzerine saldım ama hırsızlar öldürdü bende diğer askerleri öldürdüm ama geçtim saolasın varolasın..

birde bişey sorucam bilmediğim için soruyorum %100 ile %50 arasındaki fark nedir ne oluyor %100 olucan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen9729

En9500gt Ekran Kartı 3 gb ram çarmıyım orta ayarlarda?Yardımcı olurmusunuz?

en düşükte dahi kasar
  • save dosyam %52 isteyen indirebilir.

https://ra pi d s h a r e.com/files/2851351834/40.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apoc -- 29 Ocak 2012; 5:06:37 >
  • quote:

quote:

quote:

kolay gele,

Allah razı olsun senden 2 gündür kafayı yedim sayende o bölümü geçtim ama %50 ile geçtim hırsızları üzerine saldım ama hırsızlar öldürdü bende diğer askerleri öldürdüm ama geçtim saolasın varolasın..

birde bişey sorucam bilmediğim için soruyorum %100 ile %50 arasındaki fark nedir ne oluyor %100 olucan.

yardımım dokunduysa ne mutlu; rica ederim
    ama bi noktada bi sıkıntı var sanırım;
    Normal sartlarda hırsızlar senin üzerine saldıgın adamı öldürmez. hırsızların temel mantıgı, ordaki askerleri yada üzerine saldıgın kisiyi, taciz edip, kaçarlar. Senin hedefindeki adamlarda bu hırsızların peşinden koşacağı için, korudukları şeyin basından ayrılmıs olur. bi kapıdan gecmen gerektiğinde kapının önünde askerler varsa, yada bir sandıgı calman gerektiginde sandıgın basında askerler varsa vs gibi.
    Ama sen askerlere cok yakın dururken, hırsızları üzerine salarsan, adamlar seninde hırsızlar grubundan oldugunu dusunup sana da saldırmaya baslıyorlar. O yuzden belli bir uzaklıktan, hedefi lock edip, sonra hırsızlar salmalısın. Ve biraz beklemelisin, hırsızların tacizi, ve heriflerin pesinden kosmaya baslaması icin gececek sureyi.

Diğer taraftan, eger hırsız grubunu kiraladın ve henüz birilerinin üzerine salmadın; tamda bu arada bir askere saldırdın, yada onlar seni farkedip saldırdı, yani artık kırmızı oldun ve dövüşmen gerekiyor, işte o durumda kiralık hırsızlar, seninle birlikte dövüşmeye başlar. badyguard gibi çalışırlar.
    Ama hırsızların esas amacı bu degil, eğer yanında badyguardlık yapsın, senle birlikte dovussun istiyorsan, mercaneries denilen paralı dovusculeri tut, daha gucluler :)

%100 ile %50 arasındaki fark; senaryo ile alakalı cok bir etkisi olmamakla beraber eger oyunu %100 compete yapmak istiyorsan her bölümü %100 sync. ile geçmen gerekir. bölümü geçmiş sayılırsın, senaryo devam eder ama %50'de kalmıs olursun.
    %100 sync. muabbetinin senaryodaki altyapısı; " sen aslında desmond'sın ve Ezio'nun hatıralarını hatırlamak üzere bir makineye(animus) baglısın. Ezio'nun (örnek olsun diye) adamı öldürdüğünü hatırlıyorsan, ok; ama tam olarak nasıl öldürdüğünü, hangi silahı kullandıgını vs, detaylarıyla hatırlıyorsan %100 baglantı kurmus, ezionun hafızası ile %100 senkronize olmussun demektir.
    senaryonun yanısıra oyundaki altyapısı ise; normal gorevin yanı sıra, opsiyonel bir sart kosuyor; ornek; görev adamı öldür; opsiyonel gorev; hidden blade ile oldur. Sen kılıcla oldurursen yada baskasına öldürtürsen, %50, ama hidden blade ile öldürürsen %100 sync. oluyorsun. Sonuçta bu oyun; eski tip fps lere kıyasla tek bir çözüm değil bir çok yöntemle sonuca ulaşmanı saglıyor, allah ne verirse dal, bomba at, assassin guild'inle öldür, kendin öldür vs, bu %100 opsiyonel gorevi, oyunda sana bir kademe daha sart kosmakla birlikte, bi taraftanda strateji önerisi vermiş oluyor.

yuh bee, ne kadar yazmısım iki cümleye ;)
  • oyun bittigi zaman tekrar ezioya dönebiliyormuyuz ?
  • Evet biraz sürüyor ama önce ana bölüme dönüyorsun ordan oyuna gidebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

oyun bittigi zaman tekrar ezioya dönebiliyormuyuz ?

Evet.
  • yani tekrar oyuna başlamak lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.