Bildirim
Assassin's Creed: Revelations™ (189. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Görseller tatmin edici -
toyota gibi oyun olmuş harika optimizasyon mükkemel
-
Sabah yıkılır buralar,kendi mesajını bulamaz artık kimse -
Vay anasını ne ara çıktı bende acaip şaşırdım yarın oyuna tekme tokat dalacağım full aralıksız oynarım sanırıö -
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
Vay anasını ne ara çıktı bende acaip şaşırdım yarın oyuna tekme tokat dalacağım full aralıksız oynarım sanırıö
1 hafta forumda yokum -
Harita Roma dan büyük mü? -
quote:
Orijinalden alıntı: mithrandil245
Harita Roma dan büyük mü?
Büyük denilmişti yapımcılar tarafından -
Sağ ol şu anda yükleniyor oyun bakalım nasılmış.
-
Oyun mükemmel her zamanki gibi optimizasyon gorsellik gayet iyi biraz ilerledim artık yarın devam ederiz
-
Beyler Desmond'un yüzü değişmiş.Muhtemelen modelledikleri kişi daha çok para istemiştir ve anlaşamamışlardır belli. -
quote:
Orijinalden alıntı: mithrandil245
Beyler Desmond'un yüzü değişmiş.Muhtemelen modelledikleri kişi daha çok para istemiştir ve anlaşamamışlardır belli.
Böyle daha iyi olmuş -
ekmegı fırına verdım sabaha bıter cıtır cıtır yerım ekmegı artık -
Crossroads of the World'den 2 Ss
Ayrıca
yankılanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 24 Kasım 2011; 4:51:05 > -
İndiren arkadaşlara bi soru sormam gerek PM'den.Online olan var mı? -
appcrash hatası veriyo bu sabah sabah dellendirdi şimdi -
İlk izlenim:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 24 Kasım 2011; 8:09:06 > -
@ANDREI
Hocam uyumayı duşunmuyor musun -
quote:
Orijinalden alıntı: lyldz
@ANDREI
Hocam uyumayı duşunmuyor musun
Dün,epey yoğun geçen bi günün akşamında,arkadaşlar kahve içmeye çağırdı.Gece 12 gibi yorgun argın eve döndüğümde haberi aldım ki en azından indirip öyle yatayım dedim.Baktım hızlı iniyor,yükleyip yatarım dedim.Yükleyince de bi kontrol etmemek olmaz derken,9'u ettik
Yatacam şimdi,gece 11'de kalkarım artık.Eski günlere döndük yine.Saşha hocamla,yaşam tarzımız bu bizim de
İyi eğlenceler arkadaşlar,gece uğrarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 24 Kasım 2011; 8:58:40 > -
evden çıkanda pc açık bırakmıştım şimdiye iner herhalde eve gelince aranızdayım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X